tiistai 27. syyskuuta 2016

Yhteispohjoismaiset arvot hukassa

Oi niitä aikoja, kun poliitikot pystyivät vielä puhumaan yhteispohjoismaisista arvoista. Siitä ei ole montaa vuotta kulunut, kun perussuomalaisia vaadittiin kunnioittamaan yhteispohjoismaisia arvoja.

Onneksi nykyään poliitikot itsekin tajuavat, miten typerää se olisi, jos he vaatisivat suomalaisia kunnioittamaan yhteisiä arvoja, kun samaan aikaan politikot vaativat suomalaisia kunnioittamaan maahanmmuuttajien arvoja, joilla ei ole juuri mitään yhteistä sen suomalaisen arvomaailman, jolla Suomi nostettiin niin ylös, että nyt sen potentiaalienergialla pyöritetään taikaseinämäistä koko maailman sossua, mutta hiipuvalla tahdilla.
Yhteiset arvot
Arvoliberaaleilla ei voi olla omia arvoja, joiden noudattamista he muilta voisivat rehellisesti vaatia. Arvoliberaalisella asenteella ei voi kasvattaa edes lapsia, koska arvoliberaali joutuu pakosta ajattelemaan, että lapsella on varmasti synnynnäiset arvot, joiden mukaan lapsi voi elää hyvää elämää tarvitsematta mihinkään vanhemman arvoja.

Kysyn nyt ihan huvikseni, ymmärtävätkö poliitikot sitä, että maahanmuuttajilla on myös yhteiset arvot, joita he ovat sitoutuneet noudattamaan jo varhaislapsuudessaan? Ja juuri sen takia maailmassa on meneillään historian massiivisin maahanmuuttoaalto, koska maahanmuuttajat ovat noudattaneet omia yhteisiä arvojaan, mutta kieltäytyvät omaksumasta niitä länsimaisia vapauden, veljeyden ja tasa-arvon arvoja, jotka nousivat keskiajalla esille, kun maallinen ja hengellinen valta erotettiin toisistaan.

Nytkö on maailmaan ilmestynyt teokraattinen hallitusmuoto, jolla olisi luonnostaan yhteispohjoismaiset arvot? Mitä vittua! Suvakkien mukaan Suomelle ei voi tapahtua mitään pahaa, vaikka Suomi muuttuisi islamilaiseksi vallaksi, koska suvakkien mukaan islamin arvot ovat yhtä hyviä kuin suomalaisilta vaadittavat yhteispohjoismaiset arvot!

Onhan se erinomaisen typerää uskoa, etteivätkö tänne tunkeutujat aikuiset ymmärtäisi yhteisten arvojen merkitystä yhteisön ylläpitämiseksi. Ei voi olla sellaista aikuista, joka ei ymmärtäisi yhteisten arvojen todellista arvoa yhteisön hyvinvoinnille ja sen olemassaololle.
Jo mikä tahansa äärivasemmistolainen busseja poltteleva änkyräterroristiyhmäkin vaatii jäseniltään yhteisiä arvoja.
Jos se olisi niin, että myös maahanmuuttajilla olisi arvoinaan pohjoismaisten arvojen arvoiset arvot, suomalasisten arvojen veroiset arvot (kuten oppivelvollisuus, uskonnonvapaus, tasa-arvo, luottamus, turvallisuus, yksilönvapaus ja yksityisyyden suoja), niin miksi sitten heitä pitää kotouttaa tai miksi kummassa ylipäätään puhutaan heidän arvoista ja meidän arvoista?
Koska maahanmuutajilta ei vaadita yhteisiä (ns. pohjoismaisia) arvoja, niin siksi maahanmuuttajat vaativat yhä äänekkäämmin suomalaisilta niitä arvoja, joita he pitävät yhteisinä arvoinaan, joiden noudattaminen on saanut aikaan vain sotaa ja kärsimystä.

Jokaiseen uskontoon ja joka ikiseen puolueoppiin kuuluu, että vain heidän omilla arvoillaan ihmiskunta voi selviytyä. Niinpä sen pitäisi olla kaikille selvää, että jos Suomessa sallitaan uskonto, jonka arvot eivät ole kasvaneet yhdessä Suomen kehittymisen kanssa, niin se merkitsee kaiken sen tuhoutumista, jonka ansiota Suomi on.

YK-liitto, syys2013: Pohjoismaiset arvot herättivät keskustelua Hanaforum-seminaarissa

Ei kommentteja: