torstai 15. syyskuuta 2016

Sorosmainen kommentti: Antakaa viinanne minulle

TE, 15.9. 2016: Kommentti: Antakaa rahanne rikkaille, ehdottaa Wahlroos
"Suomeen on tunkeutumassa erikoinen idea: jos veronmaksajien rahoja annetaan rikkaille, niin kaikilla menee paremmin. Ajatuksen esitti tällä viikolla Björn Wahlroos, jonka mukaan kaikkien työntekijöiden ei pidäkään tulla palkallaan toimeen."
Kommenttini Björn Wahlroosille:
Antakaa viinanne minulle, niin kaikilla menee paremmin.
Kaikkien ei pidäkään parantaa sietokykyään. On ehdottomasti parempi. että annatte viinat sellaiselle, jolle viina ei ole ongelma, sillä viinaan ei voi tulla himoa, koska rikkaille (kuten Björn Wahlroosille) rahakaan ei ole minkäänlainen himon kohde. Kysykää vaikka keltä psykiatrilta tai psykologilta tahanasa, niin he todistavat palkkakuopastaan milloin vaan, että rahaan on täysin mahdotonta tulla minkäänlaista himoa.

Mun maksani pystyy käsittelemään viinaa paremmin kuin Björn Wahlroosin mieli pystyy käsittämään miljardia, joten asia tällä taputeltu: Jään odottamaan viinarallia Kallioon. Myös Pasilan Kivilinnassa olisi vielä kiven koloja, mihin voitte kantaa viinanne.

PS:
KELA:n tautiluokitustietokannasta ei löydy mitään mainintaa rahanhimosta, koska rikkaat ovat itse valinneet ja virallistaneet vain ne asiantuntijat, joiden mielestä se on hyvä asia, että rikkaiden pöydältä tippuu leivänmurut pois, koska hanhenmaksapalleroihin mieltyneet rikkaat eivät tykkää leivästä.
Toleranssi eli suvakkimaisuus. Muistakaa hyvät ihmiset, että toleranssi on opittu juttu. Kaikki toleranssit ovat addiktioita. Suvakit ovat addiktoituneet multikulttiin vähintään samalla voimalla kuin Juncker kestää viinaa -- tai Soros kestää miljardeja.
PPS: Miksi muuten rikkaita ei pystytä medikalisoimaan?

TE, 15.9. 2016: EU-pomo Juncker torjuu rahajuopottelusyytteet - tuhlaa lounashaastattelun aikana 4 miljoonaa

Blogi, 25.3. 2014: Rahasta ei voi juopua
Blogi, 21.8. 2016: Taloushuuhaata yliopistoissa 2
Blogi, 30.8. 2016: Ottakaa velkaa sano rikas kun veroparatiisiin soitti
Blogi, 05.9. 2016: Private money-making machine
Blogi, 24.8. 2016: Rikaskeskinen maailma
Blogi, 20.8. 2016: Rikas toimii kuin kehitysmaalainen

Ei kommentteja: