perjantai 30. syyskuuta 2016

Suvakkien narsistisuus paljastettu

Kerro kerro kuvastin ken on maista parahin
IS, 30.9. 2016: Ulkonäköpaineisiin perehtynyt tutkija tyrmää Hazardin kommentit Hedbergistä: ”Mies olisi tuomittu heti!”
KS, 1.10. 2016: Puheenvuoro: Nehän vihaavat vihaamista!

Feministit peilailevat itseään peilistä ja kehuvat, miten kauniita he ovat -- aivan, kuten psykologit ovat naisia käskeneetkin tekemään, koska oma kehu ei kuulemma haise, kun sen tekee peilikuvalleen -- tai Somessa.

Mutta auta armias, jos feministi kuulee jonkun kehuvan Suomea, niin johan rasistikirves heilahtaa. Suomalaiset eivät saa yleistää yksilöllistä kauneuttaan kansan kauneudeksi, koska se rassaa feministien itsetuntoa, jos heidän ympäristökin olisi kaunis.

Väitän, että suvakkien inho Suomea ja suomalaisuutta kohtaan johtuu puhtaasti heidän naristisuudestaan. Se on narsistille tyypillistä, että hän haluaa manipuloida läheisiään esimerkiksi suosimalla maahanmuuttajia ja ilkeilemällä suomalaisille
Naristinen persoonallisuushäiriö ja sen ominaisuuksia:
  • Narsisti ei näe narsismiaan negatiivisena ominaisuutena
  • Narsisti ei kykene myöntämään epäonnistumista
  • Narsisteilta puuttuvat syyllisyyden ja häpeän tunteet
  • Narsistit näkevät suuruutta vain navassaan ja kaukana.
  • Narsistit vaativat muiden ihailua omille ajatuksilleen
  • Narsistit vaativat erikoiskohtelua
  • Naristit esittävät aina uhria ja pitävät ulkopuolisia uhreina
  • Narsisteille lähimmäiset ovat aina syntipukkeja
  • Narsistit eivät kykene empaattiseen ajatteluun
Naristit mielellään ottavat yhteyttä sellaiseen, joka ei vielä tunne ryhmän dynamiikkaa, jonka narsistit ovat itse keittäneet kasaan.

Tasa-arvo on sellainen, jota suvakit eivät pysty käsittämään kovinkaan syvällisesti. Positiivinen syrjintä ja maahanmuuttajien suosiminen kaikessa todistaa, miten vähän suvakit ymmärtävät tasa-arvosta. Suvakit jopa katsovat, että se on hirmu kivaa, kun maahanmuuttajat alistavat ja säkittävät naisia ja leikkelevät lapsiaan, koska sellainen todistaa suvakeille monikulttuurin ihanuudesta.
Samaan aikaan suvakit eivät siedä minkäänlaista toisinajattelua, vaan vaativat, että jokaisen suomalaisen pitää ylistää samalla tavalla maahanmuuttajia kun suvakitkin.

Suvakit hymyilevät maireasti, kun he nimittelevät milloin mitäkin tahoa tai ihmistä rasistiksi ja natsiksi, mutta suuttuvat mielipuolisuuden asteelle, jos joku arvostelee heitä. Tyypillistä narsismia.

Narsismi on viettienergiaa: mitä enempi viettienergia kohdistuu omaan napaan sitä vähemmän navan takana syntyy lapsia. Myös tämä on havaittavissa, kun kaikki oman napaansa käpertyneinä opettavat, miten yksilön tulee koko ajan hokea oman pintansa kauneudesta, jolloin ajattelun syvällisyyskin on vain pintapuolista.

Psykologit ovat anti-filosofeja
Filosofit haluavat ihmisten rakastuvan ajatteluun, kun taasen psykologit opettavat, että ihmisenä olon suurin ilo syntyy, kun ihminen keskittyy himoitsemaan omaa napaansa ja hipelöimään omaa ihoaan. Ei mikään ihme, että länsimaissa syntyvyys on laskenut ja narsistisuus lisääntynyt.

Blogi, 30.9. 2016: Kiimaiset suvakit raukoilla rajoilla
SU, 30.9. 2016: Kun tiede muuttuu kielletyksi – Eva Biaudet vaatii, ettei maahantulijoiden korkeasta rikosalttiudesta saisi edes puhua

4 kommenttia:

Jklak kirjoitti...

Minusta otsikko paljastaa tämän bloginkirjoittajan ylilyönnin "suvakkien" luokittelussa. Se että joku aktiivinen mediassatoimija kirjoittaa jonkun humoristin huumorin olevan käytännössä "harmitonta" ja todellisiin ongelmiin puuttumatonta" tuskin tekee kaikista "suvakeista" narsistisia. Tarkoitushakuisuudella on paikkansa mutta tässä kirjoittaja vetää,hillittömästi ominaisuuksia "suvakeille" jonkun kirjallisesti aktiivin ihmisen kirjoituksen perusteella. Ja mielestäni kohtuuttomasti....

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Mikä sitten muu voisi olla syynä tähän rasistimetsästykseen ja natsitteluun? Mielestäni suvakkipuoli täysin tarkoitushakuisesti haluaa manipuloida kansakuntaa ja pitää ystävinään lähinnä aikuisia, terveen ja hyvinvoivan näköisiä maahanmuuttajia, joille se antaisivat mitä tahansa, mitä he vaativatkin, jotta suomalaisilla ei menisi hyvin.
Kuten se on tautiluokituksen tautikuvauksessakin sanottu, narsistit eivät itse tiedä tekevänsä mitään väärää. Eihän toki siinä voi ollas mitään väärää, kun suomalaisia vaaditaan luopumaan identiteetistään, jotta maahanmuuttajien pullistunut identiteetti ei vaan loukkaantuisi. Ja sitä suvakit kutsuvat sopeuttamiseksi.

Suvaitsevaisuudellaan ihmisiä ylenkatsovat julistavat kaikin tavoin, miten kaikki muut ovat väärässä, mutta vain sillä pelastetaan maailma, kun Suomen rajat suomalaisten kukkarot avataan Suvakkien uusin motto on: Rajattomuus on rakkautta.

Nyreä kirjoitti...

Tuohon psykologiaan en osaa suuremmin sanoa, mutta anarkisteja suvaitsevaiset jotakuinkin ovat:

Suvaitsevaiset suhtautuvat torjuvasti rajoituksiin ja haluavat rajat pois.

Lait pätevät aina tiettyjen rajojen sisällä ja asettavat rajoituksia. Siis suvaitsevaisten mielestä lait lienevät aika turhia.

Tämähän on yhtenevää anarkistien pää-ajatuksen kanssa, että lait ovat tarpeettomia. Mikä siis erottaa suvaitsevaiset anarkisteista?

Vastaus:
Suvaitsevaisten mielestä lait ovat kuitenkin tarpeelisia, kun niillä tukitaan ei-suvaitsevaisten suut!

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Niinhän se on, että arvoliberalistit eivät koskaan vaadi arvojen vapautta omissa piireissään.
Kirjoitin tämän blogitektsin ihan vaan siksi, että suvakeillekin tekisi välillä hyvää tutustua oman pääasnsä sisältöihin. Nyt se on aivan liian yksisuuntaista, kun jopa valtiovalta on sitä mieltä, että vain suvakeilla on oikeus nimitellä ja pilkata muita. Itse en taaskaan sortunut nimittelyyn enkä pilkannut suvakkeja, vaan tein heistä vain pienen epikriisin. Sillä minun piti lukion jälkeen mennä lääketieteelliseen, jonka vuoksi mulla on edelleen luontainen kyky havaita sairaita ryhmiä :-)