keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Katso silmiin tai olet rasisti

Kohtaamiskulttuurin uusimmat villitykset.
Kun jokin ideologia saa hallita riittävästi, niin se alkaa luonnostaan luomaan uusia tapoja, joiden noudattamatta jättäminen tuomitaan synniksi. Kaikkina aikoina uskonnot ovat saaneet alkunsa siitä, kun tunneälymystö alkaa omissa piireissään määritellä, millainen käytös on hyväksyttävää ja oikea oppista.
Wikipedia: Tervehtimistavat
Tervehtiessään köyhäkin ihminen pystyy heti määrittämään ilman lääkäriä tai tuomaria, onko toinen ihan terve. Tervehtiminen on massojen tapa hallita massoja.

Ihmisen kohtaaminen on aina ollut erityisen houkutteleva kohde aivopestä ihmisiä tiettyyn ideologiaan. Menneisyydessä kaikki kansat ovat luoneet omat tapansa, miten ihmisen pitää käyttäytyä kohdatessaan toisen ihmisen. Monissa kulttuureissa se ei ole sallittua katsoa toista silmiin, mutta vastaavasti on monia kulttuureja, joissa silmiin pitää katsoa, jottei loukkaa toista, tai jottei pääse roviolle.

Kun jokin valtaeliitti on kehittänyt salaisissa kammareissaan omat säännöt, miten herran tulee kohdata toinen herra, niin jos se eliitti pysyy vallassa yhden sukupolven ajan, niin sen säännöt alkavat vuotamaan kansan keskuuteen: Köyhä kansa näkee, miten herra tervehtii herraa ja kohta köyhätkin tekevät samoin, ja niin niistä tulee uskomuksia, joita ei voi kyseenalaistaa, eikä niistä ole lupa poiketa.
Köyhät ovat aina alkaneet matkia rikkaiden tapoja, jotta köyhäkin voisi kuvitella olevansa parempi ihminen. Ja ajan edelleen kuluessa eliitti synnyttää myyttejä siitä, miten jokin pyhä otus antoi meille nämä tervehtimissäännöt, kun olimme kokoontuneita salaisessa kammiossamme.
Aikamme suvaitsevaisuuseliitti on hallinnut ihmiskuntaa jo lähes yhden sukupolven ajan, joten nyt oli jo aikakin sille, että suvakit alkavat vaatimaan ihmisiltä yhdenmukaista käytöstä. Ja kuinka sattuikaan, niin suvakit toimivat tismalleen samoin kuin kuka tahansa uuden uskonnon perustaja on aina toiminut; The Telegraph, 24.4. 2017:
Students who avoid making eye contact could be guilty of racism,
Oxford University says


Suvakkieliitti väittää, että ihminen on rasisti, jos hän ei katso toista silmiin, joka on yksi yhteen minkä muun uskonnon tervehtimistapojen kanssa: Kaikki uskonnot opettavat, että ihminen on paha tai muuten vaan ilkeä, jos hän ei toimi juuri niin kuin uskonnon eliitti määrää. Uskovaiset voivat jopa tappaa toisen, jos ihminen ei kohtaa toista ihmistä perinnäistavan mukaan.

Me ollaan rasisteja kaikki kun vääriin silmiin katsotaan.
Suvakit ovat keksineet ikivanhan tavan, jolla ihminen aivopestään kaikkein tehokkaimmin johonkin typerään uskontoon: Tästä lähtien suvakit voivat vaatia, että ihmisen pitää katsoa toista silmiin juuri tietyllä tavalla, tai muuten hän on ansainnut suvakkiuskonnon tuomion.

Never Look a Bear in the Eyes.
Kummasti sattui, että suvakit keksivät vääränlaisen silmiin katsomisen synnin nimeksi juuri rasistisuuden! Selvästi on havaittavissa kehitystä ihmiskunnassa, koska vielä keskiajalla vastaava herraporukka olisi nimittänyt väärinkatsojia noidiksi, jotka pitää polttaa.

Ainahan se on mennyt juuri noin: Mikä onkaan helpointa hallita massoja kuin antaa heille sellainen arkinen tapa, jota he voivat vaatia kaikilta, jotta voivat sen avulla todistaa, kuuluuko toinen hyviin vai pahoihin.
Suvakkieliitti on nyt päästänyt massojen keskuuteen sellaisen uskomuksen, jolla kuka tahansa voi tuosta noin vain todistaa toisen olevan paha. Ihmisen ei tarvitse olla edes lääkäri, kun hän voi julistaa toisen rasistiksi pelkästään sillä perusteella, miten toinen on silmänsä kohdistanut.
Oli suorastaan loistavaa keksiä uudelleen se, miten uskonnot syntyvät: Mikä tahansa uskonto syntyy juuri siten, että eliitti on keksinyt omissa salaseuroissaan omanlaisensa tervehtimistavan, ja jos joku eliittiin kuuluva ei jostain syystä noudatakaan sitä, niin muut eliittiin kuuluvat alkavat kyräillä sellaista ja niin he kohta huomaavat, että sellainen käyttäytyy muutenkin hyvin omituisesti....

Katsokaa vaan, niin huomaatte, että jos toinen ei ole katsonut teitä silmiin, niin te heti kohta huomaatte, että se toinen käyttäytyy muutenkin hyvin oudosti. Suosittelen keskitysleiriä.
AL, 23.5. 2017: Mielipide: Ulkomaalaisen on osattava suomea Suomessa

5 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Entä jos ihmisellä on Wikipedia: paha silmä? Pahalla silmällä kun katsoo, niin välttyy ainakin rasistisyytöksiltä.

Brainleak kirjoitti...

Maailman humanistissa yliopistoissa etsitään kiivaasti uusia tapoja tunnistaa rasistit. Tämä kieroon katsominen raisistin tunnusmerkkinä on vain muuan porras matkalla toleranttien totalitasrismiin, missä ei ole enää väärinajattelijoita, joka on yksi yhteen islamin kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

Älä kuitenkaan katso vierasta koiraa silmiin, jos se on Rotvailer on housut
kohta riekaleina.

Brainleak kirjoitti...

Niin todella. Ovatko humanistitutkijat päätelleet rasistisuuden eri lajien välisistä pelkokertoimista, koska tuo nimittely rasistiksi, jos ei katso silmiin, on todella samaa kuin keskiaikainen noitavaino. Nooh.
Tuo on sitä samaa jatkumoa, jolla suvakki-immeiset haluavat tuhota sivilisaation ja palauttaa ihminen takaisin lähtöruutuun, missä silmiin sai katsoa ihan vapaasti pelkäämättä sitä, että joku tulkitsee sitä pelkokertoimeksi.

Vasarahammer kirjoitti...

Tämä "silmiin katsominen" kertoo, että rasismissa on kyse noituudesta. Rasisti on nykyajan suvaitsevaisuususkonnon oppien mukaan noita. Roviot vielä puuttuvat, mutta niiden puutteessa julkinen häpäisy kelpaa kyllä.