keskiviikko 27. joulukuuta 2017

Feministiseksologin miehityslogiikkaa

Masculinization of the sex ratios:
Arthur Berm, 17.4. 2017: Europe’s Muslim male ‘refugee’ problem –- and why it’s dangerous.

Hyvinvointiyhteiskuntien feministit kauhistelevat, miten monissa kehitysmaissa tyttövauvoja abortoidaan ja silvotaan, mutta täällä he vollottavat sitä, kun suuri mieslauma jää vaille naisia. Miksiköhän suvakit uskovat, ettei pelkkien miesten tuottaminen hyvinvointiyhteiskuntaan ole millään tavoin kansakunnalle vaarallista, vaan se on feministien vääristyneelle empatialle kauheata, kun pakolaisraukat eivät saa naista.

Turkulainen, 3.6. 2017: Turvapaikanhakijan vaikea tyydyttää seksihalujaan – "Ei jää muuta vaihtoehtoa kuin masturbointi". Voiko olla tuollaisia valtion palkollisia, jotka eivät tajua, että seksin ja pakolaisuuden pitäisi tuottaa yhtä paljon tyttöjä ja poikia, eikä moniavioisuudellakaan ole mitään terveyttävää vaikutusta kulttuurille. Tietääkseni Ruotsiin vietiin Ruotsiin sekä tyttöjä että poikia, mutta ei yhtään miestä.

Kansakunnan suurimpia vaaroja ovat tyttövauvojen tappaminen, moniaviollisuuden salliminen miehille ja miespuolisten pakolaisten suuri määrä. Kaikki nuo johtavat siihen, että kansaan syntyy paria vaille jäävien miesten vihainen joukko, jonka seksuaalienergia kohdistuu oikeaoppiseen naisten vihamieliseen alistamiseen.

On luonnotonta ja typerää tuottaa maahan pelkästään poikas-puolisia ihmisiä ja sitten valittaa sitä, kun nuo poikaset jäävät ilman typyköitä. Kyseessä on kolmikertainen typeryys, sillä koskaan aiemmin maailmanhistoriassa miehiä ei ole pidetty ensisijaisina turvapaikan hakijoina.

Suomi on rikki:
Suomen rikkinäisyyden selvin osoitus on siinä, kun feministit ymmärtämättömyyttään vaativat Suomea maskuliiniseksi. Ehjä ja terve yhteiskunta on sellainen, missä kukaan ei toimi epäloogisesti.

Terveessä kansakunnassa miehiä ja naisia on suunnilleen yhtä paljon, eikä ihminen ole oikein terve, jos hän haluaa maahan lähinnä vain toista sukupuolta. Se on kansakunnan rikkomista vaatia maahan aikuisia miehiä, joilla ei edes ole kunnon kokemusta sivistyneestä elämästä ja demokratiasta, vaan he ovat lähinnä pelkurimaisia oman kansansa pettäjiä, jotka eivät ole eläessään sietäneet väärinajattelijoita.
YLE, 20.1. 2015: Ulkoministeriön virkamies: 20 vuoden kehitysyhteistyöhankkeet menneet täysin hukkaan: "– Käytännössä pyrkimykset länsimaisten demokratiakäytäntöjen luomiseksi köyhiin kehitysmaihin ovat tuottaneet päinvastaisen tuloksen.
B, 22.1. 2015: Kehuu kehitysapua viran puolesta.
B, 20.2. 2015: Ihmiskunnan tuhoisin teko on avustaminen.
B, 09.6. 2016: Suvaitsevat naiset pilaavat kaiken.

Sellainen kansa, joka tappaa tyttövauvoja, joutuu hyvin suuriin vaikeuksiin miespuolisen väestönsä kanssa.
Sellainen kansa, joka ottaa keskuuteensa lähinnä vain aikuisia miehiä, joutuu erittäin suuriin  vaikeuksiin uuden miespuolisen väestönsä kanssa.
Kun nuo suvakit ovat tieten tahtoen halunneet maahan vain miespuolisia pakolaisia, niin se on sama asia, jos he olisivat tappaneet Suomesta vastaavan määrä naisia! Edes Kiinassa sukupuolten suhde ei ole niin kehno, mitä se on joissakin paljon pakolaisia vastaanottaneissa Euroopan maissa. Ja sitten suvakit vollottavat, kun mamut joutuvat runkkaamaan, tai tekemään naisen puutteessaan jotain muuta pahaa.
Kun nuo suvakit niin mielellään perustelevat pakolaismiesten vastaanottamista sillä, että lähtihän Suomestakin tuhansittain ihmisiä pakoon, niin on huomattava, että Suomesta vietiin väliaikaiseen turvaan lähinnä lapsia, kun naiset ja miehet jäivät ylläpitämään ja puolustamaan kotimaataan.

Onneksi muslimit ovat tottuneita runkkareita, koska muslimimaissa puolet miehistä jää ilman naista, kun miesväestön puolikas omii itselleen kaikki ne naiset, joita ei heti tapettu vauvoina. Polygamiaa harrastavat kulttuurit eivät voi muuta kuin sotia, sillä kun seksuaalienergia ei saa luonnollista kohdetta, niin silloin se on vain tuhoavaa energiaa.
PT-media, 27.12. 2017: Arriva aikoo lisätä Tukholman bussilinjalle 179 turvamiehiä.

Kun mies joutuu elämään puutteessa vaikka selibaattilupauksensa tähden, tai siksi, ettei hänelle ole riittänyt yhtäkään vaimoa, niin sellainen mies kehittää itseensä naisvihaa, joka pakottaa miehen vahtimaan naisia. Ilman naista jääneet miehet eivät ole vihaisia niitä miehiä kohtaan, jotka ovat vieneet heiltä mahdollisuuden luonnolliseen seksuaalienergian vapauttamiseen, vaan he ovat vihaisia naisille ja tuota vihaansa he kutsuvat uskonnokseen:
Kaikki uskonnot ovat naisvihaa tuntevien miesten luomuksia. Kyseessä on selvääkin selvempi tukholmassydrooma; Ilman naista jääneet miehet ovat rakastuneet niihin miehiin, joilla on paljon vaimoja, ja ihaillessaan ja palvoessaan sellaisia monivaimoisia miehiä heille ei ole jäänyt muuta tunnetta kuin viha naisia kohtaan -- ja suuri himo omaan haaremiin.

SU, 13.10. 2017: Näin meitä vedätetään: Vihervasemmistolainen media syöttää omia mielipiteitään uutisina.
Appelsin, 27.12. 2017: Ulla Appelsinin kommentti: Tärkeään Me too -kampanjaan liittyy vaikeita kysymyksiä – tässä niistä neljä.
Hankamäki, 27.12. 2017: Kuinka maahanmuutto pelastaa Suomen työllisyyden?
B, 25.9. 2015: Naisten yhden miehen politiikka.
WikipediaYhden lapsen politiikka.

1 kommentti:

Veijo Hoikka kirjoitti...

Ehkä on parempi, ettei ole naisia tullut paljon, sillä runkkaaminen ei nykytietämyksen mukaan saa aikaan runkkariväestön lisääntymistä.