maanantai 18. joulukuuta 2017

UFOt ovat Maasta kotoisin

IL, 19.12. 2017: Katso USA:n puolustusministeriön julkaisema video ufosta.
IS, 18.12. 2017: Aiemmin salattuja videoita Yhdysvaltain ufo-tutkimusohjelmasta julki – jopa kokeneet Super Hornet -lentäjät ihmeissään oudosta lentävästä esineestä.
CNN, 17.12. 2017: NY Times: Pentagon study of UFOs revealed
The Quardian, 17.12. 2017: Pentagon admits running secret UFO investigation for five years.
IL, 17.12. 2017: Pentagon myöntää huippusalaisen ufo-ohjelman - asiakirjoissa kuvataan hohtavia aluksia.
YLE, 17.12. 2017: Pentagon myönsi ufojen tutkimusohjelman.

Ihmiset Maassa ovat vain vierailevia tähtiä.
On kirjoitettu, miten kaikissa aineellisesti asutetuissa sfääreissä on myös toisissa olomuodoissa eläviä olentoja. Heitä kutsutaan keskiväliolennoiksi (the midway creatures). Nämä olennot ovat Maan vakituisia asukkaita, jotka ovat olleet täällä jo satojatuhansia vuosia. Sinä aikana he ovat kehittäneet omaa teknologiaansa, joka silloin tällöin joko tarkoituksellisesti tai vahingossa näkyy myös ihmissilmän havaitsemalla sähkömagneettisen spektrin alueella.

Kuten tämän blogin lukijat tietävät, tämän kirjoittaja on lukenut muutakin kirjallisuutta, kuin ns. pyhiä kirjoja, romaaneja, tiede- ja scifi-kirjallisuutta; olen lukenut Urantia kirjan, ja olen havainnut, miten ihmisen tiede ja havainnot lähestyvät sen kirjan ilmoitusta siitä, miten kaikkeus makaa; mistä se on tullut, miten ja millainen se on ja mikä on siinä elävien olentojen historia ja kohtalo.

Uskon, että sen kirjan lukeminen auttaisi ei ainoastaan yksittäisiä ihmisiä, vaan ennen muuta ihmisen yhteiskuntia ja sen instituutioita sopeutumaan paremmin kaikkeen uuteen ja outoon, joka vääjäämättä tulee ihmisen eteen. Se kirja ei edusta mitään uskontoa puhumattakaan uskonnollisuudesta, vaan se kertoo totuutta sellaisena kuin se voidaan havaita ilman mitään kiihkoilua tai tunnetta. Toivoisin, että kouluista poistettaisiin kaikenlainen uskonnollinen opetus ja sen tilalle otettaisiin urantiakirjan kaltaista viisauskirjallisuutta -- Urantia kirja mukaan lukien, tietysti.

FB-Coalcast: Osho: "I Cannot Say To Come Follow Me".
Anonymous 2121, 7.8. 2016: The entire world need to hear this.
Urantia-kirja, Luku 77, Keskiväliolennot.
The Urantia BookPaper 77, The Midway Creatures.

PS. Pysyn erossa sekä ateistisesta että uskonnollisesta ajattelusta. Mielestäni ateistit ovat uskovaisia siinä kuin jumal-uskovaisetkin. On huomattavaa, että yksikään ateisti ei ole pystynyt esittämään mitään niin hienoa, mitä ovat kertoneet Fransiskus Assisilaiset ja Tuomas Akvinolaiset kumppaneineen.
Ateisteja vaivaa sama ongelma kuin rahauskovaisiakin: Rikkaiden  on mahdotonta ajatella mitään muuta kuin, mistä saisi lisää rahaa ja ateistit eivät koskaan pysty ajattelemaan Jumalasta mitään kaunista. Mutta ihmisten uskomukset eivät haittaa minua, kunhan vaan pysyvät kaukana minusta:
TM, 18.5. 2017: Miksi älykkäät ovat todennäköisemmin ateisteja? Tutkijat: ”Uskonto on vaisto, jota vastaan älykkyys taistelee”.

Ei kommentteja: