torstai 28. joulukuuta 2017

Tasa-arvolakia Pakolaisten sukupuolisuhteelle

Jos se on feministien mukaan oikein huolestua pakolaisten seksuaalielämästä, niin silloin se on enemmän kuin oikein olla huolissaan pakolaisten sukupuolijakautumasta -- jollei se ole ollut tarkoitus ottaa maahan juuri feministeille sopivia sukupuolielämän toteuttajia.

Feministit ovat jo selvästi osoittaneet, että he haluavat tuhota  kaikki judeo-kristilliset arvot: Kristittyjen välisissä sodissa se oli perinteenä, että lapset lähetetään turvaan, ja naiset ja miehet jäävät taistelemaan ja puolustamaan maaataan.
YLE, 28.12. 2017: Nyrkkeilystä tuli eteläafrikkalaisten mummojen suosikkiharrastus – "Paljon hauskempaa kuin aerobic!".
IL, 19.7. 2014: Tämä on Israelin armeijan vahvuus: Armeija pakollinen miehille ja naisille.
Toista se on jonkin muun uskonnon arvojen mukaan; Puolet miespuolisista lähetetään tuhoamaan rauhallisten maiden arvoja, kun se toinen puoli tuhoaa omaa maataan.

Feministit vaativat hallinnon ja yrityselämän kaikille alueille molempia sukupuolia yhtä paljon. Jostain syystä feministit eivät lainkaan ole huolestuneita siitä, että noin 90 prosenttia pakolaisista on miespuolista väkeä. Voidaan vain arvella, millainen on feministien oma arvomaailma, joka ei näe tuossa asiassa mitään muuta ongelmaa kuin vain sen, että pakolaismiehet joutuvat runccaamaan tyydyttääkseen alapäänsä himot.
Ei voi käsittää, miksi feministit eivät halua keskustella pakolaismiesten runccausongelman perimmäisestä syystä, eli siitä, että heille olisi enemmän naisia tarjolla, jos he olisivat jääneet puolustamaan omia maitaan, kuten kunnon miehen moraaliin kuuluukin.

Feministien moraalin luulisi olla enemmän huolestunut pakolaisten sukupuolijakaumasta, eikä suinkaan siitä, että pakolaisille ei riitä suomalaisia naisia. Tämä ihan vaan siitä syystä, että muutoin feministit eivät oikeasti ole tasa-arvon kannattajia, jos he usuttavat tasa-arvovaltuutettua toimimaan vain siinä, mikä on vain feministien uskomuksille sopivaa.

Voidaan toki arvella sellaistakin, että kymmeniä eri sukupuolia tuntevat feministit olettavat pakolaisten olevan jotain modernia sukupuolta kuin sitä perinteistä miessukupuolta, jolloin feministeille ei heti ensimmäiseksi juolahda mieleen vaatia pakolaisille tasa-arvolain mukaista sukupuolijakaumaa.
Sitten se tulee feministeille ikään kuin yllätyksenä, että pakolaiset joutuvat runccaamaan naisen puutteessa, jolloin feministeillä ei ole ensimmäistä syytä, vaan he haluavat ainoastaan lisätä syy-seurausketjuun lisää lenkkejä, joka merkitsee sitä, että Suomi pitää muuttaa muslimimaaksi, jotta pakolaisten runccausongelmaan saadaan feministejä tyydyttävä ratkaisu.

Voin tietysti olla erehtynyt joissakin yksityiskohdissa.
B, 27.12. 2017: Feministiseksologin miehityslogiikkaa.

Ei kommentteja: