perjantai 22. joulukuuta 2017

Tarvitaanko LEX-Juncker?

JOHONKIN SE RAJA ON VEDETTÄVÄ -- IS, 22.12. 2017: Haavisto: Tarvitaanko Lex Hakkarainen? – ”Johonkin täytyy tulla se raja”.
IS, 22.12. 2017: Eduskunta-avustajat turhautuivat häirinnästä: ”Ei puhuta todellakaan vain Hakkaraisesta”

The SUN: 5.5. 2017: DO EU DRINK TOO MUCH? Is Jean-Claude Juncker an alcoholic? As Europe president denies allegations of a drinking problem, we take a look at the signs

Huomatkaa, miten hauskasti EU:n johtonaiset nauravat, kun muuan EU-juoppo taputtelee heitä. Naiset näyttävät tykkäävän, kun humalainen heitä taputtelee.
Youtube, 18.6. 2016: Jean Claude Juncker drunk at EU summit !

Youtube, 5.6. 2015: Jean Claude Juncker, President of the European Commission drunk and bitch slaps leaders.
The Telegraph, 26.6. 2014: Fears over Jean-Claude Juncker's drinking.

Suosittelen, että Suomen poliitikot lakkaavat vetelemästä Suomessa rajoja, jos he naureskelevat, kun EU:n johtajat toilailevat kännissä. Kuten olen kirjoittanut, niin mitä kaikkea poliitikot salailevatkaan, kun he eivät halua julkaista edes niin selvää juopumistapautta, mitä on tuo muka-johtaja. Koska se on noin helppoa poliitikoille painaa villaiselle korkeimman tason juoppous, niin varmasti sieltä villatukon alta  paljastuisi muitakin mitä karrmeampia poliitikoiden rötöksiä.

Mutta, kuten itsekin voitte huomata, niin kun poliitikoilla on riittävän suuri johtaja nuoleskeltavana, niin ei muuta  kuin naureskelkaa vaan lisää kameroiden edessä, sillä me tiedetään, että Suuri Johtaja palkitsee teitä pöydän alitse virtaavilla verovaroilla runsain mitoin.

Ei kommentteja: