lauantai 23. joulukuuta 2017

Selibaattipoliitikoiden alkoholipolitiikka rakoilee

IL, 23.12. 2017: Avustajaverkoston kova väite: seksuaalisen häirinnän annetaan rehottaa eduskunnassa - hallintojohtaja kiistää.

Pitäisikö jokaisen poliitikoksi aikovan tehdä selibaattilupaus?
Papit antavat selibaattilupauksen, koska selibaatti kuulemma auttaa ihmistä paremmin näkemään köyhien hädän. Koska poliitikot ovat ihmisiä siinä kuin papitkin, niin uskoisin, että selibaatti saisi poliitikot tekemään inhimillisempää politiikkaa. Alapään toiminta sekoittaa tehokkaasti yläpäätä, jolloin poliitikko ei oikein pysty näkemään muuta kuin rikkaiden edun.
Vaikea uskoa, että raha-addiktiiviset, omaa etuaan ajavat puolueuskovaiset poliitikot olisivat voineet hillitä oman seksuaaliviettinsä niin matalalle tasoille, ettei sitä kukaan enää huomaisi. Edes hengellisiin huippukokemuksiin yltäneet uskontojen johtajatkaan eivät ole päässeet eroon seksuaalisista taipumuksistaan, vaan usein kuullaan uutisoitavan milloin minkäkin uskonnon korkea-arvoisten herrojen nussivan syntisiä ihmisiä.

Uskonkin, että politiikassa pätevät samat lainalaisuudet kuin minkä tahansa uskonnon pyhätöissä; Mitä korkeampi poliitikko sitä hiljaisempia ovat muut poliitikot. Ainoan poikkeuksen tuohon pyhättösääntöön tekee se, jos joku sellainen rivipoliitikko sekoilee, joka on esittänyt jotain vastustusta korkeimpien poliitikkojen pyhiä päämääriä kohtaan. Silloin kyllä ainoan oikean mielipiteen puolustajat tulevat esille ja kertovat, miten kauhea juoppo se on ollut jo vuosien ajan.

Vastaesimerkki otetaan heti suoraan poliittisen uskonnon korkeimmasta papista, Jean-Claude Junckerista, jonka sallitaan jopa julkisesti taputtelevan alhaisempia poliitikoita, koska Juncker on hyvin vihainen kaikkia niitä tahoja kohtaan, jotka eivät ymmärrä Junckerin ylivertaista viisautta, miksi Suomenkin pitää virroittaa kaikki verorahat Keskusvallan poliittisen elämän ylläpitämiseen.
Sellainen poliitikko ei näe Junckeria juopuneena, joka kannattaa kaikkia Junckerin ajatuksia ja ylistää hänen vihaansa toisinajattelijoita kohtaan, ja joka käy kuittaamassa itselleen kaikenmaailman kulukorvauksia ja kokouspalkkioita ilman minkäänlaista aikomustakaan tehdä jotain niiden veronmaksajien rahojen eteen, joita hän saa vapaasti kahmia, koska hänellä ei ole mitään sellaista omantunnon ääntä, joka sanoisi sen olevan vähintäänkin moraalitonta, koska onhan hän itsekin ollut sitä mieltä, että poliitikoiden itsensä säätämä laki heille kuuluvista etuoikeuksista on täysin laillinen.
Junckerille sallitaan ylipapilliset vietit, koska hän on esittänyt vihapuhetta niin Perussuomalaisia kuin Hollannin Geert Wildersiä, Itävaltaa, Unkaria, Romaniaa, Puolaa ja Brexitiä kohtaan. Poliitikot eivät halua Junckerista eroon, koska tällä hetkellä heidän näköpiirissään ei ole ketään joka yhtä kiihkeästi vihaisia EU:n keskusvaltaa vastaan ajattelevia. Junckeria ei koskaan olisi edes valittu EU:n puolueuskovaisten ylipapiksi, jos hän ei olisi jo ennen valitsemistaan vihapuhunut kaikkia niitä kohtaan, jotka eivät halua tehdä valtioistaan muiden maiden sosiaalitoimistoa. B, 22.12. 2017: Tarvitaanko LEX-Juncker?

Kaikki suomalaiset poliitikot olisivat olleet Hakkaraisenkin toilailuista täysin hiljaa, jos vain Hakkarainen olisi ollut sen verran viisas, että olisi vaatinut Suomeen lisää elitasopakolaisia ja ylistänyt Junckerin näkemyksiä maailman historian viisaimpina ajatuksina.

Tälläkin hetkellä poliitikot saavat olla rauhassa omaltatunnoltaan, koska he eivät näe mitään moraalitonta siinä, että he sallivat kaikille niille vapauden pyllyjen taputteluun, jotka puhuvat kauniisti globalisaatioista, ja jotka ovat hiljaa massamaahanmuuton ongelmista.

Voin vain ihmetellä sitä pyllyjen taputtelen määrää, joka jäi piiloon, kun kyykkypoliitikot hyväksyivät laittomasti maassa oleskeleville suomalaisille kuuluvat hyvinvointipalvelut:
VU, 20.12. 2017: Eduskunta hyväksyi sosiaalipalveluja laittomasti maassa oleville.
Kyykkypoliitikot pelasivat viinakortilla perussuomalaiset ulos hallituksesta, jotta he voivat julistaa Suomen olevan ainoa pelastus maailman kaikille lusmuilijoille.
IS, 22.12. 2017: Haavisto: Tarvitaanko Lex Hakkarainen? – ”Johonkin täytyy tulla se raja”.

Montako tuhatta politiikan ylipappien pyllylle taputusta jäi raportoimatta siitäkin, kun kyykkypoliitikot julistavat yhteen ääneen, miten mahdotonta se on selvittää maahanmuuton kustannuksia?
YLE, 18.12. 2017: Maahanmuuton hintalappu ei selvinnyt, mutta tutkijat panostaisivat erityisesti maahanmuuttajanaisten työllistämiseen.

HS”Miksi lähes kaikki ovat nuoria miehiä?” – Eurooppaan saapuvat turva­paikanhakijat antavat väärän kuvan pakolais­kriisistä: "Tänä vuonna Suomeen tulleista turvapaikanhakijoista 78 prosenttia on miehiä".

Hassua, miten kyykkypoliitikot voivat kuvitella saavansa muutaman maahanmuuttajanaisen työllistettyä, kun he ensin ovat päästäneet kymmeniä tuhansia nuoria miehiä Suomen sosiaalihuollon piiriin. Sillä nuo kymmenet tuhannet miehet ovat täällä vahtimassa sitä, etteivät nuo muutamat naiset vaan missään tapauksessa intergroidu suomalaiseen yhteiskuntaan:
MTV, 20.12. 2017: 17-vuotias jakoi kostopornoa muslimityttöystävästään – nainen suljettiin perheestä ja pelkäsi kunniaväkivaltaa.

1 kommentti:

Veijo Hoikka kirjoitti...

MV-lehti väittää, että ministerikänni on sitä parempaa känniä...
https://mvlehti.net/2017/12/24/teuvo-ei-orveltanyt-naissa-bileissa/

Tekevälle sattuu (Adolf Hitlerin heitto)...

Hauskaa Joulua!