torstai 3. toukokuuta 2018

Kulttuurinen omiminen ja integraatiopolitiikka

IltaSanomat, 3.5. 2018: 18-vuotiaan tytön kiinalainen mekko nostatti raivon Yhdysvalloissa kiinalaiset puolustavat. -- Monikulttuurisuuden seuraanto (sukkessio) on saavuttanut kliimaksinsa. Mitä seuraavaksi? Esitän, että suvaitsevaiset vaativat hihanauhoja kaikille länkkäreille, ja sen jälkeen luonnollinen seuraus olisi keskitysleiritykset.

Kun nyt nämä suvaitsevaiset ovat saavuttaneet kliimaksivaiheen monikulttuurisuususkossaan, niin joku älykkääpi voisi ehkäpä lohkoa heille, että jos vastustetaan kulttuurista omimista, niin silloin kaikenlainen (maahanmuuttajien) sopeuttaminen, kielen opettaminen ja intergraatiopolitiikka on suvaitsevaisten vastustamista. Jopa positiivinen diskriminaatio pitää kieltää, koska sekin alistaa ei-suomalaisia kulttuureja.

B, 2.5. 2018: Kulttuurinen omiminen on hullujen hommaa.
B, 2.5. 2018: Intiaanit koplattu poroteurastomoihin.

Ennen vanhaan intiaaneja vaadittiin pukeutumaan valkoisen miehen pukuun. Nyt suvaitsevaiset ottavat päänahan jokaiselta, joka laittaa variksen sulan hattuunsa. Suvaitsevaisten imperialismi kukoistaa, mutta jotenkin hyvin hyvin mielipuolisena.


Maailmassa on kaksi täysin umpihullua porukkaa mielipuolisten uskontojen ja poliittisten ideologioiden lisäksi: Suvaitsevaiset ja ilmastodenialistit:
IS, 3.5. 2018: Pakistanissa lämpö nousi yli 50 asteen – kaupungin asukkaat suunnittelevat pakoa ennen kesää.

Se on ollut selvää jo vuosikymmeniä, että planeetan elinolosuhteet tuhoutuvat kaiken maailman hullujen uskomusten takia. Kehotan jokaista ottamaan huomioon sen, että ajattelu vaatii itsenäistä omien aivojen käyttöä;: joka ikinen uskomus on pelkästään hulluutta.

Tietysti, ensimmäinen itsenäinen ajatus voi romuttaa ihmisen uskomusrakennelman kuin tuulen henkäys kaataa korttitalon, mutta vakuutan, että uskomusten sortuminen ei millään tavoin vanhingoita sinua ihmisenä.
B, 2.5. 2018: Rakastako sinä oikeasti lapsia?

1 kommentti:

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Monikulttuurisuus on uskonnoista kaikkein pahanlaatuisin.
Se oli täysin odotettavissa, että suvaitsevaiset alkavat vastustamaan hullun lailla länsimaisten ihmisten pukeutumista jonkun toisen kulttuurin asusteeseen tai koruun, koska monikulttuurisuus ei voisi pysyä, jos suvaitsevaiset olisivat integraaatiopolitiikan kannattajia.

Tämä on aina suuri ilon aihe huomata, miten suvaitsevaiset ovat suvaitsemattomia milloin mitäkin asiaa kohtaan.
Jatkakaa edelleen samaan tyyliin, koska nauru ei ole koskaan pahitteeksi.
Taidan ostaa intiaanikanootin ja lähteä Koleraaltaasen melomaan, koska siellä saa kaikkein parhaimmat naurut -- varsinkin silloin, kun paikalla on joku meluava amerikkalainen suvakkijoukko.