keskiviikko 2. toukokuuta 2018

Kulttuurinen omiminen on hullujen hommaa

Kulttuurinen lainaaminen on suvakkien propagangaa.
IS, 3.5. 2018: 18-vuotiaan tytön kiinalainen mekko nostatti raivon Yhdysvalloissa, kiinalaiset puolustavat.

Järkevä ihminen tajuaa, että intiaanpäähinettä ei keksinyt yhteisö, vaan joku yksilö, jota sitten alettiin matkimaan. Suhteellisuusteoria ei ole länsimainen keksintö, vaan yhden ihmisen ajattelun luomus. Sharialaki ei ole yhdenkään muslimin kehitelmä, vaan sen keksi joku oikeudenmukaisuutta vaativa henkilö joskus 20000 vuotta sitten, kun siihen aikaan ei muutakaan vielä ollut tarjolla.
Voidaan toki kehittää joku hulvaton TV-sketsi, missä satatuhatta vuotta sitten kaikki Amerikan "alkuperäisasukkaat" ampuivat täsmälleen samaan aikaan valkopääkotkan ja laittoivat sen pyrstösulan päähänsä, jolloin hullukin tajuaisi, että intiaanisulka on todellakin intiaanikulttuuria, eikä vain yhden intiaanisoturin keksimä voitonmerkki tai hyttysen karkotin, jolla hän huitoi hyttysiä, kun Ohvia ei vielä ollut.
Otetaan mikä tahansa vaate tai aate, niin mikään niistä ei voi olla minkään kulttuurin omaisuutta, vaan kaikki kulttuurisuudeksi sanotut asiat ovat pelkkää matkimista, useimmiten jonkun kylähullun matkimista, kuten huomataan vaikka islamista, saamelaisista tai mistä muusta kulttuurista tai uskonnosta tahansa.

Kaikkein surkeinta noissa kulttuurihulluissa on siinä, että he itkevät, jos joku pukeutuu niin sanotusti heidän asuunsa, mutta milloinkaan ei ole kuultu, että kaikkein suurinta kulttuurista omimista on se, että kaikki maailman kulttuurit haluavat länsimaista teknologiaa, länsimaisia huvituksia ja länsimaisia aseita.

Eikö kelläkään suvakilla sytyttänyt, että se muuan saamelainen kirjoitti itkuvirtensä länsimaalaisella teknologialla: Ne ovat suomalaisia, jotka kehittivät kännykän, joten pitäisi todella pitää turpa rullalla, ennen kuin alkaa kännykän tai tietokoneen kautta vollottamaan internettiin latinalaisilla kirjaimilla intiaanipäähineistä jonkun suomalaisen päässä.

Milloin islamistit, saamelaiset ja afrikkalaiset ovat keksineet mitään niistä tekniikoista, joita he käyttävät kulttuurinsa ulvomiseen? Atomipommikin on peräisin länsimaalaisuudesta puhumattakaan internetistä, radiosta, televisiosta, kirjapainosta, autosta, ilma-aluksista, ... tieteestä noin yleensä, johon kuuluvat kaikki ne tieteelliset teoriat, jotka ovat mahdollistaneet ne laitteet, joilla on kiva ulvoa kulttuurisesta omimisesta.

Jopa kiinalaiset ovat pelkästään kopioineet länsimaista tekniikkaa ja jopa kiinalaisten hallintosysteemi on puhdasta tuontitavaraa suoraan Euroopasta. Kiinalaiset olisivat paljon pidemmällä kehityksessä,  jos he olisivat marxismin sijasta omineet suomalaisuuden, jolloin kiinalaisten syntyvyyskin olisi jo vuosikymmeniä ollut suomalaisten tasolla ilman mitään yhden lapsen politiikkaa.
Samoin lappalaiset olisivat hyvin korkealla sivistyksessä, jos he olisivat omineet suomalaisuudesta muutakin kuin kännykän, Yleisradion, kansakoulun, vodkan, betonitalot, asvalttitiet, aakkoset, television, suomalaisen pukeutumisen, saunan, koskenkorvan, kalaverkot, turismin, hiihtohissit, slalomsukset, sähkön, keskuslämmityksen jne.

Montako promillen miljoonasosaa joku intiaanipäähine on kaikista niistä suomalaisten tavoista ja jutuista, joita muut kulttuurit ovat omineet suomalaisuuden puolelta?
Erittäin hassua, että kehityksessä alemmalla tasolla olevat itkevät, jos joku toinen lainaa jonkun mitättömän asian heidän kulttuuristaan, mutta kehityksen huipulla olevat kulttuurit sen sijaan jopa maksavat siitä, että alemmantasoiset kulttuurit omisivat mahdollisimman paljon asioita ja teknologiaa länsimaisuudesta.
Tänäkin päivänä tuhannet maahanmuuttajat saavat kännykät, ajokortit, vaatteet, asunnot, .. aivan kaiken elämisen täysin ilmaksi, mutta silti he kehtaavat itkeä, miten suomalaisuus (kulttuurittomuus; älykkyys) on jotain täysin kammottavaa, jota he eivät voi omia itselleen, mutta heille kyllä kelpaa kaikki aineellinen hyvä, mutta ei se henkinen pääoma, joka on saanut aikaan tuon aineellisen hyvyyden.

B, 2.6. 2010: Suomi ei kelpaa kilpailuihin
B, 8.11. 2011: Monikulttuurisuuden peruskurssi.
B, 27.6. 2014: Kivilinnat valkoisten rakentamia.
B, 16.2. 2010: Kristillisen maailman arvojen laajentaminen troijalaisittain.
B, 2.5. 2018: Intiaanit koplattu poroteurastomoihin.

Ei kommentteja: