perjantai 16. marraskuuta 2018

Vihapuhe ongelmista suurin

Ruotsidemokraatit suurempi ongelma kuin päivittäiset murhat :
-MTV, 15.11. 2018: Väkivallalle ei näy loppua Ruotsissa, ainakin kolme ammuttu tällä viikolla – Pitkään maassa asunut suomalainen toppuuttelee: "Eivät monet halua liikkua Suomessakaan yksin pimeällä".

Nämä uutiset ovat aina hyviä uutisia ja suomalaisten pitäisi uskoa, että tuollaiset arkiset murhat eivät lisää kansalaisten turvattomuuden tunnetta, kun ne eivät hetkauta tavan ruotsalaisiakaan. Eli Suomessakin saisi tulla muutama sata murhaa lisää vuosittain ja suomalaiset eivät juurikaan tuntisi oloaan yhtään turvattomammaksi.

Suomalaisten turvallisuuden tunnetta voi järkyttää vain vihapuhe, jota vastaan ruotsalaisetkin ovat taistelleet menestyksekkäästi laittamalla yhden demokraattisesti valitun puolueen pysyvästi jäähylle. Ruotsalaisia ei siis haittaa väkivalta, vaan ainoastaan yhden puolueen julkinen kritiikki väkivaltaisuudelle ja sen perussyille.
Suomea odottaa loistava tulevaisuus. Ensin vaan pitää tehdä niin kuin ruotsalaiset joutuivat pakon edessä toimimaan, eli lopettamaan opettajiksi, hoitajiksi, poliiseiksi ja palomiehiksi aikovilta kaikenlaiset soveltuvuuskokeet, jotta maahanmuuttajista edes osa saataisiin jonkinlaiseen työhön.

Suomessakin pääsi vielä viisikymmentä vuotta sitten töihin kävelemällä vain ovesta sisään, mutta nykyään poliitikot vaativat raksamiehiltäkin kymmenen eri tutkintoa. Onneksi lisääntyvä maahanmuutto pakottaa suomalaisetkin takaisin impivaaralaiseen käytäntöön ja kaikki soveltuvuuskokeet saavat mennä historian roskakoriin, ja suvaitsevaiset kutsuvat sitä edistykseksi.

Kansalainen, 16.11. 2018: Ruotsi: Kunta ostaa hotellin pakolaisille – vain yksi puolue vastustaa.