torstai 22. marraskuuta 2018

Primitiiviset kansat suojelun kohteina

Miksi kivikautista elämää elävät kulttuurit ovat suojeltuja, mutta esimerkiksi suomalaisuus ja länsimaalainen elämäntapa ovat jatkuvan hyökkäyksen kohteina juuri niiden taholta, jotka eivät salli intiaaneille nykyaikaa?
Tossavainen, 4.12. 2018: Minun isänmaani ei ole enää itsenäinen. Valtaeliitille tärkeintä Suomen ja suomalaisuuden vähättely.
B, 4.12. 2018: YK haluaa ihmisten pakenevan ikuisesti.

Mitä hyötyä ihmiskunnalle olisi siitä, että sentinelien verenperintö joutuu hukkaan, eikä siitä jää mitään jälkiä suvaitsevaisten genomiin? Se on rikos ihmislajia kohtaan antaa sentinelien tuhoutua ilman, että heidän geeninsä saisivat hyödyttää suvaitsevaisia? Mielelläni näkisin, että suvaitsevaiset tekevät rynnäkön Andamaaneille, että myös sentinelit pääsisivät eroon sisäsiittoisuudesta ja alkeellisesta kulttuuristaan ja vihastaan suvaitsevaisten ylimielistä mielipidettä vastaan. Aikaa ei ole enää paljoa, koska sentinelit ovat saarellaan eläneet muutaman sadan yksilön laumana jo tuhansia vuosia uhmaten jopa tsunamiaaltoja.

BILD, 20.11. 2018: Nur eins von 103 Kindern spricht zu Hause deutsch Rektorin aus Neukölln: "Wir sind arabisiert“.
HS, 21.11. 2018: Uusia tietoja nuolilla surmatusta amerikkalaisesta seikkailijasta: uhmasi kieltoja pyrkiessään eristetyn heimon luo: "Primitiivistä elämää elävälle saarelle ei saa mennä edes Intian laivasto."

Mitä erinomaista muka intiaanien ja alkuperäisasukkaiden  elämäntavassa on verrattuna kantasuomalaisten tapoihin?

Kaiketi suvaitsevaiset olivat kovasti hyvillään siitä, että kristitty ei päässyt levittämään omaa uskontoaan, mutta entäpä, jos sinne sentinelien saarelle olisi pyrkinyt joku muslimi, joka olisi tapettu saaren rannalle, niin vaatisivatko suvaitsevaiset YK:ta tuomitsemaan sentinelien politiikan?

Suvaitsevaisten mukaan suomalaisuus on hyvin alkeellinen kulttuuri, joka ei siksi ansaitse mitään muuta kuin lopullisen tuhon, mutta miksi suvaitsevaisilla on eri logiikka kivikautisiin heimoihin?
Jos suomalaisuus on oikeasti alkeellinen ja jopa barbaarinen kulttuuri, niin eikö juuri sitä pidä silloin suojella kaikilta vaikutteilta -- samoin kuin nyt suojellaan kivikautisia heimoja ja niiden tapoja?
Mitä alkeellisempi kulttuuri sitä arvokkaampi se on suvaitsevaisille. Suvaitsevaiset pelkäävät hillittömästi impivaaralaisuutta, mutta haluavat tuhota kaikki Impivaaraa korkeammat kulttuurit, eli koko länsimaalaisuuden.
Suvaitsevat rakastavat islamia, koska se on alkeellisempi kuin suomalaisuus, mutta islamiakin arvokkaampia kulttuureja löytyy Amazonista ja Andamaaneilta.

Itse en ole sitä mieltä, että maailmassa pitää olla kivikautisia kulttuureja. Minusta se on sietämätöntä, että oman lajini yksilöt elävät alkeellista elämää ja joutuvat uskomaan taikauskomuksiinsa. Miten monta tuhatta vuotta intiaanien pitää vielä elää kivikautista elämäänsä? Kumpi kuolee ensin: Suvaitsevaisuus vaiko kivikausi? Kaikkein sietämättömintä se on nähdä ihmisiä, jotka ovat kulttuurisesti pakotettuja uskomaan taikauskomuksiinsa kännykkä kädessä ja pyhä kirja toisessa kädessä.

Suvaitsevaisten luulottelema suomalaisten viha muita kulttuureja kohtaan on erittäin tuomittavaa, mutta samaan aikaan suvaitsevat rakastavat kivikautisia heimoja, jotka oikeasti vihaavat ja tappavat kaikki mailleen pyrkivät kristityt. Jos se on vihaamista, että haluaa toiselle vain parasta ja toisen ymmärtävän totuutta ja faktoja, nin sitten varmaan minua saa vapaasti vihata, eikä minulla ole mitään sitä vastaan.
Edes kännyköitä, kirveitä, sytkäreitä ei saa viedä Andamaaneille,  koska ne olisivat erittäin tuhoisia Andamaanien saarten alkuasukkaiden elintavoille, mutta samaan aikaan suvaitsevat vaativat ilmaisia kännyköitä ja nykyaikaisia asuntoja kaikille Suomeen saapuville maahanmuuttajille, jotka eivät omassa kulttuurissaan ole lainkaan tottuneet niihin, ja jotka haluavat mieluummin uskoa omiin uskomuksiinsa kuin niihin totuuksiin, joiden ansiota nykyteknologia on.
Reikä lattiassa, kalasnikov seinällä, nuotio olohuoneessa ja jätteet ikkunasta ulos, niin siinä on kaksi eri kulttuuria sulautunut yhteen, kun perheen pää pyllistelee lattialla ja välillä puhuu älykännykkään pyhiä uskomuksiaan. Mutta sentinelit eivät saa sytyttää nuotiota sytkärillä, koska se on hauskaa televisiosta katsoa, miten kivikaudessa eletään vuonna 2019 jKr.

Suvaitsevaisuus ei voi sietää sitä, että maahanmuuttajat eläisivät ilman kännykäitä, mutta vaativat maahanmuuttajien olemaan muuttumattomia kulttuuriltaan. Suomalaisuutta vaaditaan muuttumaan, eli tuhoutumaan, mutta maahanmuuttajia vaaditaan elämään kivikautisten uskomuksiensa mukaan, jotta joillakin olisi monikulttuurista värinää, mitä ihailla turvallisesti kaukaa.
Mitä monikulttuurisuutta muka se on, että kivikautista kulttuuria pitää elää nykyaikaisin laittein ja sisävessalla? Sehän on samaa, jos Mona Lisalle piirretään kännykkä käteen, tai mustaa sanotaan valkoiseksi tai kulttuurinen omiminen. Jos suomalainen kulkisi intiaanijousi kädessään lukien Ajan Lyhyttä Historiaa, niin se olisi kulttuurista omimista, mutta kun mamu kulkee kännykkä kädessään hokien koraanin lauseita, niin se on ihanin näky, jonka suvaitsevainen voi nähdä.

Intiaanien suojelua ei voi puolustella edes sillä, että muuten intiaanit saisivat meiltä flunssan, kun samaan aikaan Suomeen tulee eksoottisia tauteja maahanmuuttajien mukana, joille suomalaisilla ei ole vastustuskykyä.

Intiaaneja ja kaukaisten saarten alkuasukkaita halutaan suojella varsin epäloogisin asentein. Intiaanit mukamas pitää säilyttää intiaaneina, eli he eivät saa sekoittua valkoihoisten kanssa edes siksi, että intiaanit pääsisivät eroon sisäsiittoisuudesta.

Sentinelejä elää korkeintaan muutama sata, mutta heidän annetaan vaikka kuolla sukupuuttoon, eikä yksikään suvaitsevainen sano sanaakaan sisäsiittoisuudesta tai julista pelkoa sukupuutosta. Ja kaikki tämä vain siksi, että suvaitsevaisilla olisi näytettävänään monikulttuurisuuden kirjo kivikaudesta suvaitsevaisuususkontoon asti -- lukuunottamatta suomalaisuutta ja suomalaisia, jotka pitää tappaa massamaahanmuutolla sukupuuttoon.

Joka päivä ihmiskunta hukkaa terveitä geenejä pitäessään alkuperäisimmät asukkaansa pullossa ja antaessaan heidän kuolla siihen pulloonsa.
Sarastus, 21.11. 2018: Antifa uskontona, osa 1: Kivenheitto.
Facebook, 22.11. 2018: Iltalehden tautinen perustelu.

3 kommenttia:

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Ajatelkaas, jos sentinelejäkin olisi viisi miljoonaa, niin sitten suvakit pakottaisivat kaikin keinoin heidät ottamaan vastaan vierasta verta ja hylkäämään oman kulttuurinsa, mutta koska heitä on vain pari sataa, jos sitäkään, niin siksi heidän verensä on täysin arvotonta suvakeille.

Ihmeellistä, että mitä enemmän kansan koko eroa suomalaisten koosta sitä paremmin sitä on suojeltava monikulttuurisuudelta. Suvaitsevaiset eivät salli 1,8 miljardin muslimin kulttuurin muuttuvan ja sama koskee muutaman kymmenen sentinelin kulttuuria.

Huomataan triviaalisti, että viisi miljoonaa suomalaista on punainen vaate suvaitsevaisuudelle. Sitä suuremmat ja pienemmät kansakunnat eivät tarvitse vierasta verta, varsinkaan silloin, jos ne ovat islamistisia.

Sentinelit eivät vähäisyytensä takia ole uhka suvaitsevaisuusideologialle, joten ehkäpä siksi sentinelien annetaan elää sisäsiittoisuudessa ja kuolla sukupuuttoon, semminkin, koska he tappavat vain kristittyjä.

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Olen kehittänyt strategian, jonka avulla suvaitsevaiset voisivat valloittaa Andamaanit ja muuttaa se saaristo monikulttuurisuudeksi. Tämä strategia edellyttää, että suvaitsevaiset eivät lakkaisi heittämästä muovia mereen, vaan jopa kävisivät salaa Dream Peacen laivalla heittämässä Andamaanien rannikolle tuhat tonnia muovijätettä. Tämä on tärkeä toimenpide, koska monikulttuurisuusstrategia ei voi onnistua ilman muovijätettä.

Kun Andamaanien kauniit hiekkarannat on peitetty muoviin, niin sen jälkeen tarvitaan Pekka Haavistoa, Li Andersonia tai Martti Ahtisaarta neuvottelemaan vapaa pääsy saaristoon keräämään muovijätteet pois. Kun suvaitsevaiset pääsisivät Anmaanien rannikolle, niin se olisi helppoa laittaa muovijätteen tilalle kommunistinen manifesti. Sitten ei menisi kuin pari kolme vuotta, niin sentinelit olisivat muuttuneet vahdeista bolshevikeiksi.

Voi tietysti olla, että andamaanilaiset vaistoisivat jonkun juonen, koska he todistivat jo vuoden 2004 tsunamissa olevansa älykkyydessä valovuosia edellä länsimaalaisia:
Kun länsimaalaiset näkivät Thaimaan aurinkorannoilla meren vetäytyneen, niin kaikki halusivat mennä vedestä tyhjentyneelle alueelle. Mutta!
Kun andamaanit näkivät meren vetäytyneen, niin he lähtivät saarten keskiosiin, vuorille, joka oli tietysti tyhmää, koska jos andamanialaiset olisivat käyttäytyneet yhtä viisaasti kuin turistit, niin nyt meillä ei enää olisi andamaaneja kiusanamme.

On ehdottomasti väärin, että planeetalla olisi joku paikka vapaana monikulttuurisuudesta.

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Ai juku. Nyt ymmärrän, miten suvaitsevaiset voivat vihata länsimaalaisuutta. Kyse on politiikasta: Alkukantaisilla, eli primitiivisillä kansoilla ei ole politiikkaa, joten suvaitsevaiset eivät voi vaatia YK:ta tuomitsemaan heidän tekojaan, koska vain poliittiset teot voidaan tuomita. Sentinelien tekoja ei voida tuomita, koska niitä ei ole tehty minkään politiikan nimissä, vaan vain uskomuksien tähden. Sama pätee myös islamiin.

Koska primitiivisillä kansoilla on vain tapoja ja uskomuksia, niin sehän on jo itsessään lähes ararkiaa, ja anarkiaan suvaitsevaiset juuri pyrkivätkin, joten nyt se on täysin ymmärrettävää, miksi suvaitsevaiset pitävät kivikautta parempana kuin Impivaaraa