torstai 9. heinäkuuta 2009

Paha antaa kaikkensa

Paha saa palkkansa. Pahuuden tekeminen johtaa ihmisen aina lopulta ojaan ja uupumukseen. Ahneus saa ihmisen kuvittelemaan, että hän voi hyvin selvitä elämässä, kunhan vaan on muita parempi. Ahneus on mahdollista vain omahyväisyydessä, missä oma itse on asetettu yli-ihmisen asemaan; ahneet eivät koskaan välitä mistään hyvästä, koska ahneus vaatii ihmistä olemaan tyhmä; yksikään viisas ei olla ahne, koska ahneus ei ole viisautta.

Tän päivän lehteen joku ahne oli antanut haastattelun, missä hän voivottelee, miten väsynyt ja uupunut hän on.
Ahneus ei koskaan anna ihmiselle voimia; jos tai kun ihminen tekee oikeita tekoja, niin hän saa siitä voimaa eikä oikeiden tekojen tekeminen koskaan väsytä ihmistä, eikä vasiten oikeita tekoja tekevä katkeroidu.

Ihmisen paras ei koskaan toteudu ahneudella. Ihmiselle parasta on se, että kaikki pärjäävät ja kaikki ovat voimakkaita ja terveitä. Kuten Obama sanoi, niin USAn etu on, että Venäjä on voimakas. Sama pätee myös yksilöihin.

Rikkaat, eli ahneet eivät tietystikään voi hyväksyä sitä, ettei meillä olisikaan köyhiä ja köyhyyttä, koska rikkaiden rikkaus on äärimmäistä köyhyyttä, järjen köyhyyttä, jonka saa aikaan rikkaiden ahneus. Ahneuden tähden poliitikot eivät pysty ajattelemaan valtion olevan kaikille hyvä, vaan he jopa suoraan määkyvät, miten valtion ei tulekaan olla hyväntekijä, koska poliitikoiden ahneus saa poliitikot aivan hysteeriksiksi, jos heidän pitäisi ajatella valtiota kaikkien muidenkin kuin kuin vain rikkaiden etujärjestönä.

Koska valtio on ainoastaan rikkaille hyvä, niin siksi sen hyvän toimittamiseen tarvitaan aivan erityisiä ammatteja, kuten vaalirahoituksen organisoijia, joiden tehtävänä on taata rikkaille se varallisuus, jolla ahneet luulevat tulevansa uudelleen valituiksi....

Tämän kirjoituksen pointtina oli:
Ahneus on typeryyttä.
Poliitikot ovat ahneita.
Ahneus saa kaikki puoluepoliitikot luulemaan, että kansan paras on muiden puolueiden heikkous.
Puoluepolitiikka on ahneutta.

1 kommentti:

harry kirjoitti...

ahneus on ihmisen jokaiseen soluun sisällytetty. politicians are greedy so what? poliitikot on ihmisiä jotka on vähä röyh keempiä ku me KUNNON IHMISET.