tiistai 10. toukokuuta 2011

Saatana saapui Eduskuntaan

Erään kirjakokoelman ensilehdiltä voimme lukea, miten Jumala kielsi ihmisiä syömästä tiedon puusta: "Kaikista muista puista saatte syödä, mutta piru teidät perikööt, jos haukkaatte omenaa, koska silloin saatte tietoonne totuuden."
Sitten Puutarhaan saapui Saatana, jos sanoi, että ette toki kuole, jos syötte omenia, vaan sen jälkeen te tunnette totuuden kuten Jumala.

Kokoomus Kataisineen näyttäytyy erehdyttävästi Eedenin jumalalta; Katainenkin julistaa meille Lintukodon asukeille, että saatte näperrellä kaikkea muuta, mutta te ette saa koskea sormellakaan EU-direktiiveihin, koska muutoin saaatte tietoonne totuuden.

Sitten EU-taivaasta meidän lintukotoon saapuu Kataisen veroinen olento, "Saatana" eli Timo Soini, joka yrittää viekoiteilla meidät näpertelmään myös EU-Taivaasta saapuvia viestejä. Ja niin syttyi suuri sota Suomi-lintukotoon, missä EU-Jumaluuden suurlähettiläs Katainen on saanut vastaansa Suomi-alhoon pudotetun EU-taivaan kapinahengen, Timo Soinin.

Parhaillaan tätä kirjoitettaessa Jumala-Katainen heittelee uhkauskranaattejaan omasta poterostaan peruslintokotolaisten leiriin, missä saatana-Soini yrittää torjua Eden-Suomea kohtaavan vaaran, eli tietämättömyyden jatkumisen.

Pahoin pelkään, että jos Jumala-Katainen voittaa, niin suomalaiset joutuvat edelleen rämpimään tietämättömyyden rämeessä.

Raamattua lukemalla tiedämme, että Saatana ei todellakaan valehdellut Aatamille ja Eevalle; Syötyään kiellettyä hedelmää, he molemmat saivat oman ymmärryksen.

Jos nyt suomalaiset eivät saa koskea eliitin sumplimiin EU-tukipaketteihin, niin suomalaiset saavat tyytyä edelleenkin pelkkään näpertelijän osaansa; Kaikki suomalaisia todella koskettavat asiat tulisivat edelleenkin valmiina paketteina EU-taivaasta, ja Katainen julistaisi, miten hienoa politiikka Kokoomus tekee, kun Kokoomus ainoastaan siunaa kaiken, mitä EU-suoltaa.


Uusi Suomi.blogi: Siunauksellinen Kokoomus

Ei kommentteja: