tiistai 3. toukokuuta 2011

Ylistys kuolemantuomiolle

Monien poliitikoiden ja kansalaisten epäloogisuus on näinä päivinä erityisen inhottavaa; toisaalla vastustetaan kovasti tavallisille ihmisille kiusallisten otusten tappamista, mutta toisaalla kaikki maailman valtiot ylistävät kilpaa, kun valtioille kiusallisesta Osama bin Ladenista päästiin eroon teloitustyylillä.

Jos edes vähän yritettäisiin pohtia, mistä johtuu terrorismi, niin se syntyy juuri sillä tasolla, missä tavallisen ihmisen arki on kovaa ja usein hyvin julmaa. Jos tavalliset murhaajat ovat valtion suojassa kuolemantuomiolta, niin mielestäni silloin se tulee koskea yhtä hyvin myös terroristeja.

Olen ehdoitta kuolemantuomion puolella, mutta niitä tulee jakaa niille, jotka tappavat ja ryöstävät tavallisia ihmisiä; kun kansa saadaan puhtaaksi rikollisista, niin silloin sen keskuudesta ei voi nousta mitään terroriakaan. Mitä onnellisempi kansa on sitä vaikeampi jonkun on kehittää itselleen addiktio tappamisesta. Ladenin poika Osama ei noussut terrorisrtijohtajaksi suomalaisuudesta vaan hänen ideologiansa perusta on islamilaisuudessa; Islam on onneton uskonto juuri siksi, koska se on joutunut elämään onnellisten uskontojen ympäröimänä: Juuri julkaistum tieteellisen tutkimuksen mukaan itsemurhia tehdään sitä enemmän mitä onnellisempi kansa.
Kun tuon saman ilmiön laajentaa yleiselle uskomustasolle, niin saadaan teesi, jonka mukaan uskonto on sitä herkempi itsetuhoisuudelle mitä läheisempi sen suhde on onnellisempiin uskontoihin:
Jos ihmiselle syötetty uskomussysteemi ei salli ihmiselle elämäniloja (kuten musiikkia, huumoria,.. The List of Things That Offend Muslims, niin silloin kyseisen uskomussysteemin noudattajien keskuuteen syntyy halu tehdä laajennettu uskonnon itsemurha...

Terrorismin syyt ovat hyvin yksinkertaiset; vallitseva politiikka, joka kaikessa pyrkii turvaamaan vain ja ainoastaan eliitin etuoikeudet. Eliitin öykkäröinti on kaiken epäoikeudenmukaisuuden lähde ja keskus, joka jatkuvasti luo uusia terroristeja teloitettujen tilalle.
Eikä eliitti pysty mitenkään puuttumaan terrorismin syihin niin kauan, kun eliitti puolustaa vain omia etuoikeuksiaan ja vähät välittää kansasta, joka joutuu elämään kaikenlaisten rikollisten keskuudessa.

Iltasanomat: Obama näki bin Ladenin surman reaaliajassa
YLE: Ban Ki-moon: Osama bin Ladenin kuolema on vedenjakaja
Satakunnan kansa: Lähde: Yhdysvaltain joukoilla oli käsky tappaa Osama
Blogi: Suomalaiset olivat onnellisia

Ulkoministeriö: Ulkoministeri Stubbin lausunto Osama bin Ladenin kuoleman johdosta

Olisikohan nyt sisäministeriön vuoro ja tehdä jotain sille, että myös Suomesta tulisi turvallisempi paikka? Miten olisi, jos sisäministeriö ottaisi uudestaan käyttöön kuolemantuomion, koska se on noin suosittu ulkoministeriössäkin?
Silloin sisäministerikin voisi aika ajoin lausua, että Suomi on nyt astetta turvallisempi paikka kun se ja se henkilö on saatu pois päiviltä.

Tosin Suomen poliitikkojen suvaitsevaisuutta seuraten on helppoa tulla siihen johtopäätökseen, että jos Osama bin Laden olisi jäänyt kiinni Suomessa, hän olisi saanut täällä elinkautisen, eli noin 10-12 vuotta. Onkin todella naurettavaa huomata, miten nyt Suomen johtavat poliitikot ylistävät kuolemantuomiota, kun heidän ei itse tarvinnut tahrata käsiään vereen.
Sen sijaan Suomen eliitin kädet ovat tahrattu viattomien suomalaisten verellä... Jättämällä murhaajat eloon...

Ei kommentteja: