keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Presidentti Halonen: Suomi tottelee aina

On se hieno asia, että Suomi on nyt julistettu virallisesti täysin tottelevaiseksi.
Uusi Suomi: Tyly miete poliitikoista: ”Aloitte pankkien orjiksi”

Mitäpä siitä, että koko Etelä-Eurooppa aiheuttaa Suomelle ongelmia, mutta Suomi kääntää uskollisesti toisen, kolmannen ja neljännenkin poskensa pieksettäväksi, koska muutoin Etelä-Eurooppa joutuisi ottamaan lusikin omaan käteensä, eikä se voisi enää imeä mussuttaa Pohjois-Euroopan nisiä

YLE.uutiset: Presidentti Halonen: Suomi ei aiheuta EU:lle ongelmia

Verorahoilla mussuttava Elitistinen presidentti ei itse joudu Etelä-Euroopan ongelmien maksajaksi, joten onhan se varmaan hurmoksellista julistaa, että suomalaiset eivät välitä, vaikka heidän selkänahkansa revittäisiin rikki, koska eliitti itse on täysin pihalla siitä, miten ongelmia ratkaistaan reaalimaailmassa.

Myös Etelä-Euroopan eliitti istuu ja piereskelee rahakasojen päällä täysin samalla tavalla, mitä Suomenkin paskaperseet. Olotila: Inside Job

Paskainen vitsi on juuri siinä, etä yksikään eliitin jäsen ei uskalla millään tavoin alkaa ajattelemaan tpoisin, koska heidän olemisensa eliittinä perustuu pelkästään muiden alistamiseen ja muiden siivellä elämiseen. Yksikään rikas ei ikinä ole ollut rahansa arvoinen, vaan jokainen rikas on pelkästään loinen, jonka esittämä maailmankuva ei kuulu kestävään todellisuuteen.
Iltasanomat:
Miljonäärit vain rikastuivat - täällä heitä on eniten. Miljonaarit rikastuvat lamasta huolimatta

Samoin Presidentti Halonen on täysin addiktoitu rahakasan päällä istuvaan eliittiin, eli Halonen ei voi edes ajatella mitään sellaista, joka heikentäisi eliittiä tai poistaisi maailmasta eliitin, joten niinpä Halosen jokainen ajatus on ajateltu vain eliitin näkökulmasta.
Tutkivat ovat havainneet, että EU ei ole saavuttanut mitään tuloksia hallinnon läpinäkyvyyden parantamiseessa, joten siinä mielessä se on täysin sopivaa, että Presidentti Hsalonen julistaa suomalaiset täysin tottelevaisiksi, mitä tahansa muu Eurooppa puuhasteleekaan, koska olisihan se vallan ennen kuulumatonta, jos edes vaadittaisiin selvitystä siitä, mihin suomalaisten rahat menevät:

The Bureau Investigates: Analysis: EU Commission expenses highlight lack of transparency in Brussels
Iltalehti, 1.6.2011: Miljonäärit omistavat kaksi viidesosaa maailman varoista. Miljonäärien määrä ja heidän osuutensa maailman varallisuudesta on lisääntynyt talouskriisistä huolimatta.

Ei kommentteja: