maanantai 18. heinäkuuta 2011

Euroopan uudet valtiot

DAILYMAIL - Muslimit haluavat islamvaltioita Iso-Britanniaan,
MOKUTUS-SUVAITSEVAISEN INTEGRAATIOPOLITIIKAN KLIIMAKSI
Muslimit haluavat, että heille annettaisiin Englannista kolme valtiota, joihin tulisi sharialaki voimaan ainoaksi laiksi. Tämä herättää pari kysymystä.


Miten englantilaiset sen voisivat sallia, koska he taistelivat Pohjois-Irlanninkin vapauttamista vastaan? Mutta, voi olla niin, että englantilaisten rasismin vastaisuus on jo niin syvällistä, että se estää heitä taistelemasta muslimien itsenäisyyspyrkimyksiä vastaan, jolloin englantilaiset jopa luovuttavat verorahansa Euroopan uuusille islamistivaltioille, koska muutoinhan Brittein saarten muslimit kuolisivat nälkään omissa valtioissaan:

Daily Telegraph 6.7. 2011: Dewsbury, Bradford and Tower Hamlets ... where Islamic extremists want to establish independent states with sharia law

Uusia Brittein saarten islamivaltioita ennakoiden muutamat piispat vaativat jo nyt englantilaisia alistumaan muslimien vallan alle, sillä muslimit tuskin päästäisivät alueelleen jääneitä englantilaisia pois maastaan, koska he sattuvat olemaan muslimivaltioiden ainoita veronmaksajia, joten on siksi täysin luontevaa, että briteille jo nyt aletaan hokea, miten ihqua se on olla dhimmi, muslimien orja.

The Telegraph 12.7. 2011: Christians should learn how to be a 'minority' from Muslims, bishop says

Seuraavaksi nousee esille kysymys, että järjestäisivätkö muslimit kansanäänestyksen Euroopan Unioniin liittymisestä, ja ottaisivatko he euron valtioidensa valuutaksi. Olisi kyllä paha paikka ottaa muslimivaltio euro-alueseseen siksikin, koska muslimit eivät hyväksy pankkikorkoa: Aamulehti 12.7. 2011: Imaamit: Muslimien lainoista ei tulisi periä korkoa

Lopuksi nousisi esille se, että muslimivaltioilla olisi tietysti oikeus ottaa maahansa lisää muslimeita, joita riittäisi miljoonia tulijoiksi.
Koska muslimit eivät ole tunnettuja innovaattoreina, niin seurauksena olisi, että Euroopassa olisi uusia kehitysmaita, joiden väestöä pitäisi kristittyjen ja ateistien elättää, koska muutoinhan muslimivaltio Euroopassa ei voisi olla mahdollista. Eurooppalaiset ovat jo nyt muslimien dhimmejä antaessaan ilman mitään takuita vuosittain satoja miljardeja erilaisina avustuksina muslimeille, jotka menevät muslimidiktaattorien ja heidän sukulaistensa taskuihin ja aseisiin.

Suomen mokuttajien olisi hyvä ajatella jo nyt, mitä dhimmiltä vaaditaan, koska se, mitä nyt tapahtuu Brittein saarilla, tulee tapahtumaan myös muualla Euroopassa, jollei mitään heräämistä tapahdu.


Biologian oppitunti mokuttajile, kukkahattuhyysärille ja poliitikoille:

Kulttuurin suksessio, eli seuraanta:
Kulttuurin pioneerilajeja ovat muinaissuomalaiset, jotka valmistivat Suomen maaperän kristittyjen saapumista varten. Kristityt ja ateistit alkoivat hyvin itää Suomessa, koska Suomen etninen kulttuuri, suomalaisuus, hoiti ja muokkasi maata niin hyvin, että surkeinkin kristitty pääsi hyvin itämään ja tuottamaan hedelmää.

Nyt kristityt ovat jo vanhoja ja lahoja latvoistaan, ettei niiden järki enää yhtään liiku, joten kristityt alkavat itse muuttua pikkuhiljaa rytöiksi, josta ei saa selvää pirukaan. Siihen ryteikköön on nyt saapunut aivan uusi laji, muslimi, joka tykkää kovasti ryteiköistä, josta se imee viimeisetkin kasvuvoiman rippeet.

Musulmaanit tuhoavat Suomen ja sen kulttuurin, jolloin myös musulmaanit tulevat tuhoutumaan. Sitä tuhoa seuraa kulttuurin uusi seuraanta, eli kaikki alkaa alusta

Ei kommentteja: