lauantai 10. joulukuuta 2011

Ajatuksia toisaalta

Poimintoja tämän päivän ajattelustani Uuden Suomen blogeista

Myös Suomi on olemassa vain siksi, että ihmiset ovat sotineet; Ilman sotaisaa ihmistä me olisimme pelkkiä vaeltavia lammaslaumoja, joita pedot eli lihansyöjäeläimet ahdistelisivat.

Uskallan ja jopa ymmärrän antaa kunnian kaikille sotilaille hamasta esihistoriasta aina nykypäivään saakka.

Sotimisessa on kyse parhaimmuuden esille tuomisesta. Ihmiskunnassa parhaimmuus ei ole vielä noussut taivaallisiin mittoihin, joten lisää sotia on luvassa.

Kun monilta suvaitsevaisilta päättäjiltä ja maahanmuuttoa puolustavilta on kysytty suomalaisuudesta, niin he esittävät säännönmukaisesti vastakysymyksen äärimmäistä ärtymystä ilmaisten: "Mitä se suomalaisuus sitten on?"

Juuri näinä päivinä koko maailma on sekasorron tilassa, koska suvaitsevaisuus on aiheuttanut valtaisat kansainvaellukset, missä ihmiset pyrkivät etupäässä käyttämään toisiaan hyväkseen.

Mokuttajilla on sisäinen ristiriita; he vaativat Suomeen monikulttuurisuutta, mutta eivät halua suomalaisuuden kuuluvan siihen monikulttuurisuuteen:

Uskoon tulo ei sitä, että aletaan käskyttää muita.
Uskovainen ihminen ei vaadi muita uskomaan siihen, mihin itse uskoo.
Toisten käskyttäminen on aina hallitsemista, ei uskovaisuutta.
Hallitseminen ei ole uskovaisuuden synonyymi
Viisas hallitseminen perustuu älyyn, eikä sillä tavoitella rahaa
tai valtaa, vaan viisastumista ja oikeudenmukaisuutta.

Ani harva mies on ymmärtänyt, että hänen tulee älyllä kompensoida emotionaalisuuden puutteensa, jotta hän voisi sopeutua perhe-elämään ja taata omille jälkeläisilleen paras mahdollinen tulevaisuus. Mies, joka liihottaa kukasta kukkaan, ei välitä mitään geeniensä hyvyydestä ja niiden säilymisestä, vaan toimii kasvina kasvien joukossa.

Oikeaoppiset puolueuskovaiset, uskonnolliset ja paradigmaattiset ovat aina pyrkineet tuhoamaan jokaisen, joka esittää jotakin uutta.

Tästä syystä puolueuskovaiset rakastavat hysteerisesti kivikautisia perinteitä, koska niistä ei ole vaaraa puolueuskovaisten typerille ajatuksille; mitä takapajuisempi kulttuuri sitä ihkumpaa se on monikulttuurisille, koska sellainen nähdään täysin vaarattomana, jota on helppoa hyväksi käyttää omiin alhaisiin tarkoitusperiin.

Monikulttuuriuskovaiset ja puolueuskovaiset eivät voisi työllistää itseään veronmaksajien varoilla, jos heidän pitäisi tukea uusia ajatuksia; kivikautiset uskomukset palvelevat hyvin omaa työllistämistä valtion varoilla. Siinä impivaaralainen kulttuuri jää auttamatta toiseksi, koska se ei ole niin vanhaa kuin kivikautisuus.

Monikulttuurisuustutkimus on samanlaista huuhaata kuin naistutkimuskin; sitä harrastavat vain mokuttajat, jotka pelkäävät hysteerisesti sitä, että he joutuisivat vapaille työmarkkinoille, jos he eivät koko ajan julistaisi monikulttuurisuuden autuutta.

En kuvittele olevani vapaa manipulaatiota. Juurihan sanoin, että nykyihmisten ajattelua ohjaa internet, joka on sodan lapsi. En minä voi olla vihainen sotiville ihmisille, koska juuri se on saanut aikaan jopa juutalaisuuden ja Israelin valtion ja sitä kautta myös Kristuksen.


Ei kommentteja: