torstai 22. elokuuta 2013

Tuen Syyrian laillista hallintoa

Aion huomenna järjestää hiljaisen tukimielenilmaisun Syyrian presidentille, Basar al Assadille, ja hänen hallinnolleen. Otan pari lonkeroa ja ajattelen muutaman ajatuksen siinä samalla.
Blogi, 5.9. 2015: Syyria on turvallinen maa
Blogi, 10.12. 2015: Ilmaisen tukeni laillisille diktaattoreille
Kohudosentti, 18.9. 2015: Suomi on ISIS-terroristien kohde numero 1. Matkaraportti II Syyriasta ja Libanonista

Maailma olisi tänään tuhat kertaa parempi paikka kaikille, jos suurvallat nuolijoineen eivät olisi koskaan alkaneet tukea uskonnollisia hömppäjuttuja. USA on suurin syyllinen arabimaiden ja muslimien sotiin. Jos vain Saddaminkin oltaisiin annettu hallita, niin hän olisi pitänyt kurissa uskonnolliset elkeet ja hänen seuraajansa olisivat alistaneet muslimeja seuraavat tuhat vuotta, jonka kuluessa muslimeiille olisi kehittynyt maallinen tapaoikeus ja kaikenlaiset uskonnolliset hihhulijutut olisivat jääneet historiaan.

AL, 25.7. 2013: Arabimaissa eletään nyt samaa aikakautta kuin meillä 1500–1600-luvulla

Jokainen omillaan ajatteleva tajuaa, että kulttuurit eivät kehity samaa tahtia. Että esimerkiksi islamilaiset kulttuurit ovat länsimaisia kulttuureja jopa tuhat vuotta jäljessä. Jos siis länsimaiden hyysäripoliitikot sotateollisuuspamppujen tukemina eivät olisi koskaan puuttuneet islamistien juttuihin, niin silloin niiden maiden hallinnot olisivat toimineet samoin miten tekivät länsimaiden hallinnot 1000-500 vuotta sitten.

Keskiajalla meitä hallittiin rautaisella otteella eikä sääliä tunnettu. Ja se oli hyväksi meille.

Minä en koe mitään väärää siinä, miten al-Assad on maataan hallinnut. Hänen hallintonsa oli hyvää vauhtia kehittymässä kohden islamilaisen maailman "Valistuksen aikakautta", -- mutta suvaitsevaiset eivät sellaista kehityskulkua halua suoda kellekään, koska suvaitsevaiset ovat niin totaalisen ymmärtämättömiä evoluutiosta, etteivät he tajua, että jos me länsimaalaiset olisimme jättäneet omasta kehityskulusta pois kaikki ne barbaariset tavat, niin me emme olisi koskaan voineet saavuttaa valistuneisuutta.

Länsimaiden valistus ei ole tuontitavaraa, vaan me itse ansaitsimme sen elämällä ensin barbaarista elämää ja loimme sen sisäsyntyisesti itsestämme -- saatuamme kivikaudesta kylläksemme.
Sen sijaan suvaitsevaiset eivät halua, että muslimien omasta sisimmästä nousisi mitään hyvää, koska suvaitsevat ovat niin saatanan omahyväisiä, ettei heidän päänuppiin mahdu mitään, mikä vähänkin viittaisi kestävien asioiden syntyvän vain ja ainoastaan sisältä päin.

Älkää  helkkarissa viekö kivikautisiin kulttuureihin yhtään mitään nykyaikaista, koska muutoin nykyaika ei nouse heistä itsestään esille, vaan he edelleen jatkavat kivikautista kulttuuriaan -- mutta nykyaikaisilla aseilla.

Ei kommentteja: