torstai 5. joulukuuta 2013

Poikien vihaaminen jatkuu

Kukaan ei synny rakastamaan islamia ja häpeämään alastomuutta.
Suvaitsevaiset opettavat poikalapsia häpeämään ihmisen paljasta ihoa
ja vihaamaan kehittyneempiä yhteiskuntia.

IS, 5.12. 2013: Kaikki eivät ymmärrä joensuulaisen uimahallin sääntöä
- 3-vuotias poika ei päässyt sisään
:
- "Ikävä kyllä näin on ja tämä on todella käytäntö tuolla lauantain aamuvuorolla. Silloin meillä on maahanmuuttajien kotoutukseen liittyvä naisten uimavuoro, laitospäällikkö Pentti Ryhänen täsmentää tilannetta."

Mitä kotouttamista se on, kun maahanmuuttajien sallitaan jatkaa sitä kulttuurista elämöintiään, jonka takia he ovat joutuneet pakenemaan tänne? Kuinka edes on mahdollista ajatella, että muslimien  poikalapset ovat jo niin sukupuolisia otuksia, että heidät pitää erottaa äidistään? Luuleeko joku ihan oikeasti, että pienten poikalapsien pitäminen erossa äideistään auttaa muslimeja sopeutumaan suomalaisiin tapoihin?

Mokuttajat ilmeisesti haluavat, että pienistä pojista kasvaa seksuaalisesti häiriintyneitä, joilla on neuroottinen suhde naisiin. Sillä juuri siihen tuo poikalasten erottaminen äideistään johtaa, joka huomataan siitäkin, että muslimimiehillä on ollut jo satoja vuosia äärimmäinen naisneuroosi päällään:
YLE, 27.11. 2013: Rikostutkijat: "Ruotsalaisnuorten" käsitys seksuaalisesta väkivallasta hämärtynyt

Ja mokuttajien mukaan suomalaisten tulee edelleenkin opettaa maahanmuuttajien kakarat samanlaisiksi sukupuolihäiriöisiksi... Ruotsissahan kotoutushomma on ollut tapetilla kauemmin kuin täällä ja tulos juuri tuo, mitä YLEn linkistä käy ilmi; että maahanmuuttajanuoret ovat hyvin oppineet muslimimaiden tavoille.

Rähmispossu, 27.11. 2013: Katso järkyttävä tilasto – näin sujuu kotoutuminen

Jos oikeasti haluttaisiin muslimien pojista kasvavan terveitä aikuisia, niin Suomeen pitäisi palauttaa yhteissaunat ja alastomuuden kunniallisuus. Ihme vonkumista pitää alastomuutta hävettävänä tai jopa uskonnollisena asiana.

Suvaitsevaisten suvaitsemattomuuden tähden ihminen korvaa kielletyn luonnollisuuden
likaisella mielikuvituksellaan - ja alkaa pitämään sitä ainoana todellisuutenaan.

Jos ihmiset oppivat häpeämään kehoaan,
silloin heidät voi opettaa suvaitsemaan sitä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

"Jos oikeesti haluttaisiin muslimien pojista kasvavan terveitä aikuisia" - Ei haluta.Ei heidän korkeutensa herrakansaa myöskään aiota "kotouttaa" tms mitään muutakaan liirumlaarumia mitä viralliseen dogmaattiseen liturgiaan kuuluu.Kyllä todelliset syyt ja vaikuttimet parempikulttuurisen herrakansan palvontaan löytyvät aivan muualta.