maanantai 9. joulukuuta 2013

Sitvasin luokatonta luokkasotaa

Sitoutumaton vasemmisto mainosti Tampereen 6.12.-tapahtumaa: "Lätkää ja luokkasotaa!"
Vasemmisto on nyt kyllä pahemman kerran hakoteillä. Yhteiskunnan kuuluukin olla luokkayhteiskunta. Luokaton yhteiskunta ja erilaisuus ovat toisensa poissulkevia
IL, 9.12. 2013: Kommunistijärjestö puolustelee mellakkaa
Ulla Appelsin, 9.12. 2013: Mikä ruokkii riehuntaa?

Erilaisuus itsessään luo ihmisten ryhmiin erilaisia luokkia. Ei se ole kokoomuslaisen vika, jos vasemmistokommari ei pysty samaan kuin johtaja, tai Roska päivässä-liikkeen perustaja. Vasemmistosuvakkien  olisi vain hyväksyttävä oma erilaisuutensa ja tyydyttävä siihen osaan, joka heille luonnostaan kuuluu.

Luokkasotaa julistavat eivät halua ihmisten olevan erilaisia. Halu luokattomuuteen osoittaa jo itsessään erittäin vakavaa todellisuuden tajun puutosta, ja sellaisille on vain oikein, että heitä pidetään luokkayhteiskunnan alimmilla luokilla.

Jos suvakkivasurit eivät kuitenkaan lopeta yksipuolista luokkasotaansa järjestäytynyttä yhteiskuntaa vastaan, niin silloin ylempien yhteiskuntaluokkien on tehtävä vassareille selväksi, mitä mieltä he ovat luokattomasta toiminnasta luokkayhteiskunnassa. Historiasta löytyy helposti oppaita, mitä kansakunnan viisaammilta vaaditaan, jos luokattomuus alkaa kukkoilemaan.

Luokkaantuminen on kosminen funktio
Yhteiskunta ei voi olla järjestäytynyt ilman erilaisuutta. Samanlaisuutta ei voida järjestää. Vain erilaisuutta voidaan järjestää. Erilaisuus järjestyy itsestään. Koulutus on korkeintaan autoluokkaantumisen katalyytti, joka edistää luokkien eli järjestyksen syntyä.
Erilaisuus ei voi olla luokatonta, koska jos erilaisuus olisi luokatonta, niin silloin se olisi samanlaisuutta, joka ei sallisi erilaisuutta.
Erilaisuuteen syntyvä järjestys on aina olemukseltaan luokallista. Koulutus on osa järjestäytymistä eli luokkaantumista. Älykäs olento ei voi olla luokkaantumatta kohdatessaan älyä muissa.

On todella luokatonta, ettei kommarisuvakit pysty itselliseen ajatteluun, joka selvittäisi tämän luokka-idean heille järjestyneesti ja ilman paukkupommeja ja mailoja.

Loppuun on vielä  kerrottava se suurenmoinen totuus, että luokattomuutta himoitsevat kommarivasurisuvakit käyttivät luokkayhteiskunnan tuotoksia ns. luokkasodassaan. Ilman luokkayhteiskuntaa suvakkivasurikommarit olisivat itse joutuneet hakkaamaan kivikirveillä oksia astaloikseen. Luokattomassa yhteiskunnassa kukaan ei olisi voinut tehdä suvakeille ilotulitteitakaan, puhumattakaan internetistä, jonka objektiivisella avulla suvakit keräsivät rohkeutta ja mailoja omituisia purkauksiaan varten.

Luokattomuus merkitsisi kaiken sivistyksen perumista ja paluuta apinoitakin alemmille olemisen tasoille. Jopa ameeboilla on omat sosiaaliset luokkansa

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mädättäjätorakat haluavat vuoden 18 uusintaa.Se heille annettakoon.