lauantai 12. joulukuuta 2015

Turvapaikan hakijoita leimaavat tittelit

Miksi maahanmuuttajien tittelinä on useimmiten joku sunnimuslimi tai shiiamuslimi, eikä esimerkiksi insinööri se ja se, tai lääkäri se ja se, tai konemestari tai johtaja, tai kapteeni, tai ... tai kyllä te nyt tämän tajuutte?

Kun tänne on nyt tuotu kymmeniä tuhansia moniosaajia, niin eikö olisi silloin viisasta ilmoittaa maahanmuuttajan nimen edessä jokin muukin ammatillinen osaamisalue kuin uskonto ja erityisesti uskonnon lahkolaisuus? Tai ainakin jätettäisiin se uskonnon lahkon merkitseminen vähemmällä, kun kuitenkin kaikki tietävät, että juuri islamin lahkolaisten keskinäisten kahinoiden takia maailmassa on pakolaisia enemmän kuin ikinä.

Valtamedia syyllistyy viharikokseen, jos se nimittää maahantulijoiden ammatiksi ensisijaisesti jonkun puolikuu-lahkolaisuuden, koska silloin media on leimannut ihmisen ikuisesti tietyn lahkolaisuuden edustajaksi.

MTV, 25.8. 2015: Turvapaikanhakijoiden joukossa nyt erityisen paljon korkeasti koulutettuja
YLE, 31.3. 2010: Suomi ei ole valmistautunut lukutaidottomiin maahanmuuttajiin

PS. Kun nyt on käynyt ilmi, että maahanmuuttajista suurin osa ei osaa lukea, niin eikö kukaan ole ihmetellyt sitä, miten kummassa he silti osaavat koraanin? Vai onko niin, että muslimien uskonnonopetus ei ole kirjallista, joten ehkäpä juuri siksi monet muslimit pystyvät väittämään, ettei koraanissa opeteta vääräuskoisten tappamista; ettei isis ole oikeaa islamia?

Tarvitsevatko muslimit moskeijoita siksi, ettei heitä ole tarkoituskaan opettaa lukemaan, vaan he voivat mennä moskeijaan kuuntelemaan imaamin oikeaoppista saarnaa. On luultavaa, että islamin takapajuisuus johtuu juurikin moskeijoista, joiden olemassaolo on esteenä arabien lukutaidon oppimiselle.
Koraanista luetaan, mitä on oikea islam, ja jos joku ei osaa (tai halua) lukea, niin silloin hänellä ei voi olla hajuakaan, mitä on oikea islam.

Islamin kutsuminen rauhanuskonnoksi johtuu siitä, että
suvakit uskovat kaikkien muslimien olevan lukutaitoisia

Maahanmuuttajien todistetusti surkeasta lukutaidosta voin ainakin itse päätellä montakin asiaa. Yksi on sekin, että hyvin harva muslimi  on itse lukenut koraaninsa läpi. Islamissa lapsille ei järjestetä vieläkään edes lukukinkereitä, eikä heillä ole aapiskukon vertaista lukutaidon opetusta. Jos olisi, niin silloinhan mitään lukutaito-ongelmaa ei heillä voisi olla.

Edellisestä seuraa sekin, että koska suurin osa suvakeista uskoo, että kaikki muslimit ovat lukeneet koraanin läpi, niin siksi suvakit sokeasti uskovat senkin, kun muslimit taqyiaa harrastaen väittävät, ettei koraanissa voi olla mitään pahaa tarkoitusta viattomia ihmisiä kohtaan.

YLE on nyt keksinyt, miksi maailmassa on pakolaisuutta
-- Koska pakolaiset eivät osaa lukea koraaniakaan: YLE, 11.12. 2015:
Huono lukutaito estää joka kahdeksannen "suomalais"pojan jatko-opinnot
– Lukutaidottomuus koskee erityisesti maailman parhaan perusopetuksen läpi tulleita 15-vuotiaita poikia. Lukutaidottomissa on paljon heitä, joiden kotikielenä on jokin muu kuin suomi tai ruotsi. Tunnistamme tästäkin sen, että elämää ennustaa hyvin paljon se, millaiseen perheeseen lapsi syntyy ja millä paikkakunnalla lapsuutensa viettää, Kurttila sanoo.

Maa, jossa joka kahdeksas 15-vuotias poika ei kykene jatkamaan toisen asteen opintoihin lukutaidottomuuden vuoksi, ei ole kestävä. Se, että seitsemän kahdeksasta pojasta pärjää lukemisessakin oikein hyvin, on peittänyt alleen sen, että osalla asiat ovat erittäinkin huonosti.


Muslimit itse ovat todisteena, että YLE:n uutinen lukutaidottomuuden vaikutuksesta on totisinta totta: Toden totta; nyt huomataan, että sellaiset maat eivät ole kestäneet, joissa väestön suurin osa ei osaa lukea. Peräkaneettina voisin suositella eritoten suvakeille, että ihminen ei voi olla aito muslimi, jos hän ei osaa lukea.

Miksi ISIS vetää puoleensa länsimaalaisia, joilla lukutaito on hallussa? Koska ISIS harjoittaa sitä ainoaa oikeaa islamia, sillä niin lukee koraanissa. Huomataan, että lukutaidottomat muslimit haluavat paeta pois maistaan ja heidän tilalleen menevät lukutaitoiset muslimit.

Mail Online, 7.10. 2015: Syrian wives and mothers left behind condemn men who have fled the country, and ask: ‘Who will free us? Who will protect us?’ It is wrong to leave your country’

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Luettuani koraanin, osia haditheista ja pari Muhammedin historiaa vastaan että:
** Vai onko niin, että muslimien uskonnonopetus ei ole kirjallista,
Nimenomaan. Eskari-iästä aletaan opetella koraania ulkoa. Imaami tehostaa tätä kepillä ja potkuilla ja tekstin tulkinta on yksin hänen hallussa. Youtubessa on tästä potkimisesta pätkiä. Esim
https://www.youtube.com/watch?v=0Lvdv_4polk
** ettei heitä ole tarkoituskaan opettaa lukemaan
** hyvin harva muslimi on itse lukenut koraaninsa läpi
Em syystä juurikin näin. Vrt ”Boko haram” – kirjat so lukeminen, tiedon hakeminen, oma ajattelu on kiellettyä
** ihminen ei voi olla aito muslimi, jos hän ei osaa lukea
Päinvastoin. Oikea muslimi luottaa, alistuu koraanikoulun opetukseen ja on oppinsa vallassa. JOS hän osaisi lukea vapaasti kaikkea kirjoitettua, hänelle voisi herätä epäilys islamin ”rauhasta ja suvaitsevaisuudesta”. Koraanissa toistuu lause: ”tätä ei pidä epäillä” Lukutaito on paha juttu islamille: haram! Miekkaa osaa heiluttaa ilman lukutaitoakin, jopa paremmin.
** Kotikielenä jokin muu kuin suomi tai ruotsi - oikeaa 'newspeakia'
Olisi voitu ehkä lisätä, että ei koske myöstään saksaa, ranskaa, englantia, japania, jne … ( ironiaa )
-Beowolf-