torstai 7. kesäkuuta 2018

Mielenpahoittaja on katoava ammatti

Kukaan ei voi loukkaantua enää sen jälkeen, kun netissä ei enää voi julkaista mielipiteitä, vaan kaikki siellä oleva on totista totta.
Eero Paloheimo, 9.6. 2018: Oikeusmurha.

Ammattiloukkaantujien pitäisi jo nyt vakavasti harkita ammatinvaihtoa.

Tulevaisuudessa mielensäpahoittaminen on yhtä paheksuttavaa kuin oma mielipide.

Kun kaikenlainen rasismi, vihapuhe, antifeminismi ja homoilu on saatu kitkettyä, niin sen jälkeen ihmiset saavat vapaasti vihastua jokaiseen, joka siitä huolimatta esittää mielensäpahoittajaa.
B, 7.6. 2018: Ei nimi valtiota pahenna.

3 kommenttia:

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Olisi kauhea onnettomuus, jos ihminen sairastaisi kroonista mielensäpahoittamista, mutta hänellä ei olisi siihen minkäänlaista syytä. Ennustankin, että mielensäpahoittaminen nähdään ehkäpä jo hyvin pian mielisairautena.

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Ihmisillä on oma mielipide, mutta jostain syystä ihmisille ei sallita omia tunteita, vaan jos joku pahoittaa mielensä, niin siihen pitää yhtyä, tai muutoin ihminen on rasisti.

Vain tunteet ovat yhteisiä, eli kellään ei ole omia tunteita, koska kaikkia vaaditaan tuntemaan täsmälleen samoin, mitä tuntee heikoin lenkki, heikkomielisin.

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Miksiköhän ihminen voi jopa ylpeillä negatiivisilla tunteillaan, mutta jos ihminen esittää vaikka kuinka totuudellisia mielipiteitä, niin häntä rangaistaan niistä?