keskiviikko 20. helmikuuta 2019

Ennakoiva attentaatti antisemiittejä vastaan

YLE, 19.2. 2019: Tutkija juutalaisvastaisten hyökkäysten lisääntymisestä: Ääriryhmät ovat aktivoituneet oikealla ja vasemmalla.

Missä vaiheessa antisemitismi olisi jo niin pahaa, että heitä vastaan hyökkääviä pidettäisiin sankareina?

Ehdotan, että jokainen juutalaisia vastaan hyökännyt tuomitaan rikoksista ihmisyyttä vastaan ja poistetaan muonavahvuudesta. On parempi tuomita antisemitismi ennakolta, koska muutoin me joudumme taas järjestämään kansainvälisen näytelmän, jonka päätteeksi sadat juutalaisvastaiset saavat vähän pidemmän kaulan.

On ihan turhaa sääliä pahantekijöitä, sillä sääli saa aikaan vain välttämättömän tuomion siirtämisen tuonnemmaksi. Sääli ja suvaitsevaisuus eivät paranna ketään.

Pitäisi tehdä ennakoiva attentaatti jokaista juutalaisvastaista vastaan, sillä loppupelissä niiden kaulat kuitenkin havaitaan liian lyhyiksi. Koska siinä loppupelissä (Haagin näytösoikeudenkäynnissä ja sen katsomossa) kukaan ei tunne mitään sääliä tekijöitä vastaan, niin onhan se nyt tympeää esittää sääliä tai suvaitsevaisuutta, kun ne vielä ovat harrastajia.

Vähintä, mitä nyt voitaisiin tehdä, olisi kategorisesti kieltää sen ideologian edustajilta pääsy Eurooppaan, jotka julistavat juutalaisvastaisuutta pönkittääkseen omaa uskonnollista identiteettiään. En sulkisi sitäkään vaihtoehtoa pois, että juutalaisvastaisten suvaitsijat passitettaisiin ilman passia juutalaisvastaisille alueille, pois Euroopasta.

Nollatoleranssi on suvaitsevaisuuden vastakohta.
Rikottujen ikkunoiden teoria (nollatoleranssi) sopisi myös tähän juutalaisvastaisuuteen, mutta se ei olisi sitä, että ihminen päästettäisiin aina vaan uudestaan rikkomaan ikkunoita. Itse juutalaisetkin voisivat paremmin kiilottaa ikkunansa niin kirkkaiksi, ettei valo heijastuisi niistä, vaan valo pääsisi juutalaisuuden sisään.

Kansalainen, 22.2. 2019: Ranskalaisfilosofi: “Wir schaffen das!” oli täyttä soopaa.
www.fdesouche.com, 19.2. 2019: Paris : Alain Finkielkraut pris à partie aux cris de « la France est à nous » (MàJ : le suspect est un islamiste).
Kansalainen, 18.2. 2019: Birminghamissa muslimit johtivat mielenosoitusta tasa-arvoa vastaan.
Jerusalem post, 17.2. 2019: AMNESTY TRIES BANNING JEWISH HISTORY.

7 kommenttia:

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Juuri näin. Ortodoksijuutalaisetkin (en nyt muista nimitystä mitä käytetään Israelissa) voisivat saada vähän valoa päälleen, ehkä hekin oppisivat ajattelemaan? Ilman tätä valaistusta he ovat yhtä hukassa kuin islamistitkin.

Olavi Koskela kirjoitti...

Vaan enpä ole nähnyt yhtään vakuuttavan oloista analyysiä siitä, mistä tämä syvä ja sitkeä antisemitismi oikein kumpuaa. Suomalaisethan eivät ole erityisesti kunnostautuneet sillä alalla, mikä on hyväksemme kyllä sanottava. Niin no, valtamedian yksisilmäinen tapa syyttää israelilaisten ja palestiinalaisten konflikteista tapahtumien kulusta riippumatta aina juutalaisia, on toki antisemitismiä sekin. Mutta kuka nyt valtamedian juttuja juuri muutenkaan lukee saati uskoo.

Brainleak kirjoitti...

Antisemitismi tulee nykyaikana lähinnä islamilaiselta ja vasemmistolaiselta taholta. Amnesty International on vasemmistolainen järjestö, joka vastustaa Israelia ja siitä on helppoa huomata, että se oikeuttaa vasemmiston Suomessakin vastustamaan Israelia, eikä valtiota oikein voi vastustaa, jos ei samalla maalaa sen kansalaisia piruiksi seinälle.

Itse kritisoin kaikkia uskontoja, ateismi mukaan lukien. Jumala on suurempi kuin mikään hänestä tehty käsikirjoitus mukaan lukien toorat ja koraanit ja kaikenmaailman raamatut.

Jokaisen pitäisi huomata, ettei juutalaisvastaisuudesta voida keskustella järkevästi, jos ei pysty puhumaan Jumalasta sujasti, loogisesti ja johdonmukaisesti. Vaadin, että myös SUPO, Poliisi, suvaitsevaiset, poliitikot ja tuomarit tekevät ensin itselleen selväksi, että he pystyvät puhumaan Jumalasta täysin neutraalisti ja johdonmukaisesti, ennenkuin alkavat sölköttämään yhtään mitään asioista, jotka jollakin tavoin koskettavat mitä tahansa uskontoa tai uskomusta, ateismi mukaan lukien.

Jos ihminen ei itse ole pystynyt nousemaan uskomuksien yläpuolelle, niin silloin hän ei voi mitään muuta kuin olla pelinappulana uskovien pelikentällä. Uskonnoissa on aina kyse sisällöstä, ja jos ihminen ei edes tiedä, mihin juutalaiset ja muslimit uskovat, niin silloin hän on pakotettu tekemään sellaisia asioita, jotka tuovat pahuuden historian uudestaan ja uudestaan esille.

POLIITIKOT NATSEINA:
Kaikkein typerryttävintä on poliitikkojen puhe islamista rauhanuskonnosta, koska silloin ja siinä poliitikot ovat itse asiassa juutalaisvastaisia, samoin kuin he ovat esittäneet halveksuntansa kaikkia muita uskontoja kohtaan nostaessaan yhden ainoan kehitysuskonnon kaikkien muiden yläpuolelle.

Yllä olevasta huomattiin, että Amnestyn lisäksi jokainen poliitikko, joka julistaa rauhanuskontoa ja kieltää ihmisiltä islamin kritiikin, on syyllinen jokaiseen juutalaisvastaiseen tekoon. Tänä päivänä puhe rauhanuskonnosta kuulostaa yhtä kornilta, jos 80 vuotta sitten oltaisiin puhuttu rauhan kansallisosialismista.

Brainleak kirjoitti...

Vielä kerran, poliitikot.
Se on yllyttämistä antisemistismiin julistaa juutalaisuuden vihollisuskonto rauhanuskonnoksi.
Älkää edes yrittäkö näytellä viatonta, kun maailmalla muslimit ja vasemmistolaiset hyökkivät juutalaisia vastaan.

Ikään kuin ei hyvin ihmisestä tiedetä, että kun hänen ideologiaansa kehutaan, niin hänen on silloin hyvin vaikea itse nähdä siinä mitään vikaa ja hänen on hyvin helppoa pitää kaikkia muita pelkästään pahoina.

80 vuotta sitten saksalaisille uskoteltiin, että vain saksalaiset ovat hyviä.
Mitä eroa on nyt, kun muslimeille poliitikot tolkuttavat, että vain muslimit ovat rauhanuskovaisia? Ja sitten poliitikot ja valtamedia kehtaavatkin pimittää kansalaisilta sen tiedon, että juutalaisia vastan hyökkivät vain islamistit ja ne, jotka julistavat rasisteiksi jokaisen, joka vähänkin uskaltavat arvostella islamia.

Anonyymi kirjoitti...

Katsoin tänään eduskunnan kyselytuntia. KD:n Peter Östman otti esille juutalaisvastaisuuden, ja kuinka siitä pitää olla huolissaan, kun niitä natsilippujakin näkyy jossain, ettei se ideologia vaan pääse kasvamaan, ja mainitsi totta kai 6 milj. natsien uhria. Jotain tuollaista puhui. Siihen asti ihan asiaa, mutta..

Odotin jännityksellä, puhuuko kenestäkään muista kuin natseista tai äärioikeistosta. No ei, ei sanallakaan viitannut muslimien eikä vasemmistolaisten antisemitismiin, vaikka näiden joukossa se on paljon yleisempää kuin jonkin marginaalisen natsiporukan joukossa, ja ilmenee juutalaisiin kohdistuneina rikoksina. Ehkä ei vielä onneksi Suomessa? Mutta se natsi, se natsi.. sillä sanalla on ihmeellinen valta ja voima. Mietin, että onko peräti tabu puhua Suomessa muslimien tai äärivasemmistolaisten juutalaisvastaisuudesta, ja mitenkähän eduskunnassa olisi reagoitu, jos kansanedustaja sen olisikin maininnut. Mutta se ihme jäi näkemättä ja kuulematta.

Anonyymi kirjoitti...

Ketäs nämä on, nää ei suostu astumaan jalallansakkaan "pyhälle maalle", onko nää antisemitistejä?
Nyt kyllä putoo pohja blogistilta
http://www.nkusa.org/

Anonyymi kirjoitti...

6 milj. (virallinen luku?) juutalaista saksassa kristittyjen tappamina, vai 66 milj. (arviot kiistanalaisia) kristittyjä NL:ssa eräiden juutalaisten tappamina? Bolshevikit olivat juutalaisia. Mitä sanotaan siionin viisaiden pöytäkirjassa? Miksi nro 8 ja 36 näyttäisivät olevan niin tärkeitä? Nroa 8 sanotaan nk. Jumalan luvuksi. 36 on nk. auringon taikaneliö (36+35+34...=666)
1914, 1939, 11.9, 1999...