sunnuntai 21. marraskuuta 2021

Mielenpahuuttajien hoitokoti

Kapitalistinen valtio vaatii ainakin nimellisesti ihmisiä olemaan itse vastuussa elämänsä järjestämisessä, kuten asunnon ja ruon hankkimisessa. Sosialistinen ja uskonnolinen valtio taasen julistaa, ettei ihmisellä ole mitään omaa vastuuta omista ajatuksistaan ja tunteistaan, vaan valtio antaa korvauksen, jos ihminen ei itse pysty hallitsemaan omia tunteitaan.

Ymmärrän jotenkin sen, että valtio antaa asunnottomille alkoholeisteille asunnon, mutta sitä en pysty mitenkään tajuamaan, että valtio haluaa antaa mielensäpahoittajille mielen asunnon, eli mljoona euroa tai kivitystuomio. Ettäs te mielenne pahuuttajat kehtaattekin alentaa itsenne kurjiakin kurjimmiksi kerjäläisiksi, joille edes miljoona ei tunnu missään, koska te olette pahuuttaneet mielenne saatanallisiin mittoihin.

Näennäissekulaarinen valtio vaatii mielensä pahuuttajalle miljoonia, kun taasen uskonnollinen valtio vaatii viattomalle ihmiselle kivitystuomiota, joka on tismalleen sama asia kuin elinkautinen velkavankeus, johon sekularistinen valtio tuomitsee ihmisen, joka mukamas on voinut tunkeutua toisen ihmisen limbiseen järjestelmään, jonka nappuloista edes nykytiede ei pysty sanomaan yhtään mitään varmaa.
En pysty sanoin kuvaamaan, miten idioottimaisia ovat kaikki ne, jotka uskovat siihen, että joku ulkopuolinen voi tunkeututa toisen aivoihin vääntämään tunnenamiskat kaakkoon, kun siihen ei pysty edes Guantamamon kaikkein julmimmat kiduttajatkaan.

Antaa ajan kulua, niin minä kyllä keksin jonkun mojovan käsitteen mielensä pahuuttajille, joka on yhtäläinen asunnottomien alkoholistien kanssa. Sitä odotellessa vaadin, että mielensä pahuuttajat asutetaan johonkin pitkään niemeen, kuten muutkin, jotka ovat kykemättömiä oman elämänsä hallintaan.

Ainiin. Melkein unohtui kertoa, mistä tämä uusin käsite on syntyisin!

Ainakin se on varmaa, että yksikään mielensä pahoittaja ei pysty eikä uskalla pohtia yhtään mitään omista tunteistaan ja niiden syntymekanismeista, koska jo pelkkä käsite "mielensä pahoittaja" pirullisine psykologeineen uskottelee ihmisille, ettää ihminen ei ole itse vastuussa tunteistaan. Ei ole yhtäkään mielensäpahoittajaa, joka ymmärtäisi, että hän on ihan itse pahoittanut oman mielensä, vaikka tuhannen ja yhden yön satatuhatta psykiatria hokisi kuorossa persiinalaisella torilla, että tittalitituli tittan heippa.

Koko helvetin humanistikerho on langennut kaiken maailman itkupillien rakentamaan kuoppaan. Tänä päivänä yksikään humanisti ei pysty tutkimaan terveitä ihmisiä voidakseen siitä päätellä, mitä on aito ihmisyys, vaan kaikki saatanan tekopyhät tutkijat julistavat, miten mielensä pahoittaminen on totta, vaikka oikeassa tieteessä jopa valheenpaljastaminen on todettu huuhaaksi. Ei ole yhtäkään tiedemiestä, joka voisi sanoa, miten ulkopuolinen ihminen voi vääntää toisen ihmisen tunnenamiskat juuri siihen asentoon, missä ainoa mahdollisuus on joko kivitystuomio tai elinkautinen velkavankeus.

Mitä muuten veikkaatte? Guantanamossa ihmisiä kidutettiin oikein olan takaa, jotta heidän mielensä olisi voitu pahoittaa. Suomesa siihen riittää, että tähtitieteen professori sanoo kaksi lausetta, joita ei koskaan pidetty minään muuna kuin kirjallisuutena! Halloo, senkin vajaamieliset. En todellakaan aio kustantaa teille sällikotia, jossa voisitte keskenenänne hillua samoin, miten hillutaan sällikodissa.

1 kommentti:

Brainleak kirjoitti...

Pienesti alkaa kehkeytyä, mikä mielensä pahoittajissa on vikana.

Ensinnäkin, mielensä pahoittaminen ei voi olla terveen ihmisen reaktio.
Itse mielensä pahoittaminen on todiste mielensairaudesta. Harva alkoholisti syyttää Alkoa siitä, että hän joutuu humaltumaan. Tähän asti se on kuitenkin ollut humanistien taholta täysin oikein, että mielensä pahoittajan huonon olon syynä on jokin muu kuin ihminen itse, josta on seurannut se, että jopa sekularistinen oikeus käyttäytyy kuin mikäkin kivikautinen kulttuuri, joka kivittää jokaisen, joka on loukannut jonkun kunniaa.

Mielensä pahoittajia pitäsi käsitellä samoin kuin ketä muuta addiktiivia tahansa. Maallinen oikeus ei tietääkseni ole koskaan tuominnut jotakin toista ihmistä siitä, että toinen ihminen sairastaa alkoholismia. Mutta tänä päivänä jopa ministerit vaativat kuoleman tuomiota, jos joku mielisairas kertoo, mistä hän on taas pahoittanut mielensä.

Alkoholistikin saisi samalla perusteella miljoonakorvaukset, kun hän sojottaisi sormellaan, että hän sai Ympyrätalon Alkosta mojovat tujut sitä, mitä hän halusikin.

Ei voi olla oikein, että uskonto tai sen äpärä, eli valtio, syyttää toista ihmistä siitä, että toinen ihminen on ihan itse kallistanut pulloa. Voi tietysti olla, että poliitikot oikeasti uskovat, että he saattavat syyllistyä sairaan ihmisen mielen pahuuttamiseen, jos eivät vaadi ennakkosensuuria sille, mitä ovat puhuneet