torstai 16. kesäkuuta 2022

Kehitysapu rotan kieputtajana

 Kehitysapu on kuin orvanpyörä, tai pikemminkin se on kuin sellaisten rottien liikuttaja, jotka eivät typeryyttään pysty itse liikkumaan. Ajatelkaas sitä, että suvakit vaativat suomalaisten veronmaksajien kustantavan niin sanottujen kehitysmaiden elintasoa, jotka ovat parikymmentä vuotta jäljessä suomalaisten nykyistä elintasoa. Oliko Suomi kehitysmaa 20 vuotta sitten, jolloin edes maahanmuuttajat eivät asuneet sadan neliön KELAn maksamissa asunnoissa?

Luultavasti suvakkien mielestä ihminen tarvitsee "kehitysapua", jos hän olisi vaikka vain pari vuotta jäljessä ökyrikkaiden suvakkien elintasoa. Mutta eikö tilanne ole tismalleen sama vuoden, vuosien ja vuosikymmenten kuluttua. Suvakeilla on jokin idioottimainen päähänpintymä, että kehittyneiden maiden pitäisi lopettaa kehittyminen, jotta kehitysavun varassa elävät kehitysmaat saisivat kehittyneet maat kehityksessä kiinni.

Kehitysavun puoltajat pitävät yllä rottapyörää puhuessaan kehitysmaista ja kehittyneistä maista.

Kysyn vaan, että miksi suvakit haluvat kehittää Suomea, jos he haluavat kehitysmaiden joskus saavuttavan sen saman tason, missä niin sanottu kehittynyt Suomi on - NYT? Jos suvakit edes hieman ajattelisivat, niin heidän pitäisi ensin lopettaa Suomen kehittäminen, koska kehitysmaiden on muutoin mahdotonta saavuttaa Suomen elintasoa.

Entäs sitten, kun suvakit huomaavat jonkin kansan olevan niin kaukana kehityksessä, että se saa suvakit voihkimaan, miten hienoja ihmisiä siellä kivikaudessa asuu, eikä niitä vaivaa edes elintasosairaudet. 

Jostain täysin oudon sairaasta syystä suvakit haluavat suojella kaikki kivikautiset heimot kehitykseltä, mutta auta armias, jos suvakki näkee, että joku kehitysmaalaiseksi tituleerattu on onnellinen savimajassaan, niin jo suvakki kutsuu kaikki samanmieliset idiootit hyökkäykseen, että suomalaisten taskuista saadaan viimeisetkin pennoset kaadettua maahan, joka hyödyttää lähinnä vain sen maan eliittiä.

Miten afrikkalainen savimaja eroaa suomalaisesta metsämökistä, HALLOO!  Huomataan täysin selvästi, mitä vitun rasisteja suvakit ovat, kun he uskovat, että sähköttömässä ja vedettömässä talvisessa metsämökissä asuva suomalainen on parempiosainen kuin ikuisessa kesässä maleksiva afrikkalainen!

Miksi suvakit eivät kutsu sademetsien  kivikautisia heimoja kehitysmaalaisiksi?

Johtuuko se siitä, että suvakit joutuisivat tajuamaan totuuden kehitysavun mielettömyydestä, jos he ymmärtäisivät, että  juuri he ovat syyllisiä kansojen luokitteluun, jotta he voisivat kouria likaisilla käsillään rehellisten veronmaksajien taskuja pohjia myöten?

Jostain täysin käsittämättömästä syystä johtuen myös Suomen suvakit haluavat joka päivä elää parempaa elämää kuin heidän kehitysmaalaisina pitämänsä ihmiset, ja vieläpä veronmaksajien piikkiin. Ihminen on ylimielinen, eli suvakki, kun hän ei itse halua elää elämäänsä kuten suomalainen eli parisen kymmentä vuotta sitten, vaikka siihen aikaan Suomi ei saanut penniäkään kehitysapua. Olen sitä mieltä, että ihminen voi olla suvakki vain silloin, kun hän uskoo, että esimerkiksi 1950 luvulla muuan 7-lapsinen suomalaisperhe ei olisi pärjännyt ilman suvakkeja. Mutta hyvinpä siitä perheestä, joka asui suvakkien mielestä varmasti epäinhimillisissä olosuhteissa, pienessä kaksiossa, ilman mukavuuksia, pääsi maailmalle ihmisiä, jotka ymmärtävät maailmasta jotakin, vaikkakaan heidän ymmärryksensä ei ole lähelläkään sitä tasoa, joka vaaditaan jakamaan miljardeja "kehitysmaalaisille", mutta ei penniäkään kivikaudessa eläville.

4 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Se on onnettomuus sellaiselle kansalle, jonka kansalaisten tulot eivät yllä lähellekään maailman kärkeä, mutta jota sanotaan maailman onnellisimmaksi kansaksi. Vihreät -ja muut suvakki-idiootit luulevat, että onnellisin kansa on samalla maailman vaurain kansa, kun mittarina käytetään vihreiden idioottien omaa mittaria, eli sitä, missä määrin he elävät valtion jauhoilla.

Idioottien kalloon ei mahdu se totuus, että onnnellisuus ei edellytä sitä vaurautta, jolla suvakit mälläävät.

Väitän, että suurin osa suvakeista saa päivittäisen, hyväosaisen tulonsa, valtion jauhoista. Kukaan ei voi olla suvakki muuten kuin syömällä kuormasta. Selitys: Koska ihminen, joka ei syöä kuormasta, on paljon paljon lähempänä sitä niin sanottua kehitysmaalaista, joka mukamas tarvitsee kehityspapua.

Tyhmän ihmisen on mahdotonta olla empaattinen ilman köydyyden kokemusta, kun taasen viisas ihminen ei tarvitse empaattisuuteen penniäkään, edes muiden rahoja.

Jostain vitun syystä suvakit eivät pysty ajattelemaan edes antropolgeja, jotka elävät kivikautisten heimojen parissa täysin onnellista elämää! Olette sitten mitä vitun mieltä tahansa, niin sanon, että mua vituttaa tuhat kertaa enemmän, joka vituin idiootti. Missä vitun vaiheessa ihmiset lopettivat ajattelun?

Anonyymi kirjoitti...

Minun ihmisoikeuteni alkaa pikkuhiljaa olla puolustaa omaisuuttani asein nekrunpalvojanatsien punaviherterroria vastaan.

Brainleak kirjoitti...

Kehitysapu perustuu siihen ajatukseen, että kaikkien ihmisten pitää elää yhtä yltäkyllaistä elämää kuin suvakit itse elävät, valtion jauhoilla.

Eli, kehitysapu on synonyymi maailman tuhoamiselle.

Olisiko mitenkään mahdollista, että suvakit antaisivat joka ikiselle kansalle sen saman kehitysmahdollisuuden, jonka he ovat antaneet kivikautista elämää eläville heimoille, joita ei missään tapauksessa saa kuulemma kehittää, kumpaankaan suuntaan.

Brainleak kirjoitti...

Rotat ovat kuuluisia siitä, että ne syövät vain sellaista ruokaa, jota ne itse eivät ole tuottaneet. Oravanpyörässään, eli rottapyörässään juoksevat ne rotat, joiden pääasiallinen liikuntamuoto edellyttää valtion jauhoista saamansa energian tuhlaaminen täysin idioottimaiseen toimintoon.