perjantai 22. heinäkuuta 2022

Perustetaan OY Suomi AB

Nykyisellään kaikki ääliöt pitävät joka ikistä ääliömäistä yritystä esimerkkinä siitä, ettei Suomi saa olla yritys, koska silloin se kuuluisi ääliöihin.

Lukekaa lisää netistä: Sinenmaa.

1 kommentti:

Brainleak kirjoitti...

Ääliöt ja muut idiootit perustelevat, ettei Suomea saa johtaa kuin ääliömäistä yritystä. Samaan aikaan Saksaa johdetaan kuin ääliömäistä yritystä. Norja on yhtä kuin huippuyritys.

Mutta ääliöiden mukaan Suomea pitää verrata vain ääliömäisesti johdettuihin yritykiin, koska muutoin poliitikoilta pitäisi vaatia kapitalistista johtamista, puolueeseen katsomatta. Ei siis puhettakaan, että Suomi voisi itse tienata Suomen maaperän mineraaleilla, sillä toki ääliömäisyyteen kuuluu, että poliitikkojen pitää lahjoittaa Suomen mineraalit mahdollisimman halvalla, jotta planeetta tuhoutuisi mahdollisimman nopeasti kulutushysteriaan. Suomalaisten poliitikkojen idioottimaisuuteen kuuluu geneettisesti sekin, että he näkevät suomalaiset vain karjana, alamaisina, joille saa syöttää mitä vittumaisuuksia tahansa. Yksikään puolue ei ole suomalainen, vaan joka ikinen puolue pyrkii vain hyötymään siitä, että on sattuman oikusta Suomen maaperällä.

Hyvin ovat ääliöt pystyneet aivopesemään suomalaiset yritysvastaisiksi. Koska vain silloin ja siellä ääliöt voivat rikastua, missä valtiota johdetaan ääliöisesti.