keskiviikko 3. toukokuuta 2023

Vihreiden takit ovat homogeneettisia

 Jokainen uskonto, jokainen talousoppi, jokainen ideologia ja jokainen uskomus johtaa aina ja vääjäämättä umpikujaan. Ei ole olemassa mitään oikeaa, ikuista uskontoa; joka ikinen uskomus, joka ihmiskunnassa on ollut, nyt on ja on tuleva olemaan, ei ole mitään muuta kuin yksi ainoa lankku siinä rakennustelineessä, jolla on universaalinen tarkoitus rakentaa Maan ihmisen lopullinen tulevaisuus,  joka on oleva ilman ainuttakaan uskomusta.

Kaikki uskonnot, politiikat ja uskomukset eivät ole mitään muuta kuin osasia siitä tulevan suurenmoisen rakennuksen rakennustelineistä. Sadantuhannen vuoden kuluttua tällä planeetalla esiintyy poliitikoita ja muita uskovaisia vain hullujen huoneilla.

Sitten asiaan:

1. Onnellisia ovat he, jotka eivät ole seuranneet niitä oppeja ja uskomuksia, jotka ovat päättyneet oman kansan tuhoon.

2. Katkeria ovat ne, jotka ovat joutuneet kääntämään takkinsa, kun pää on kolissut perälautaan.

3. Sokeita ja typeriä ovat ne, jotka puskevat päätään ideologiseen perälautaansa, vaikka koko maailma todistaa muuta.

Näinä päivinä viherpiiperäjät ulisevat, kun maailman pätevimmäksi valittu on valittu myös Suomen hallitustunnustelun yhdeksi asiantuntijaksi.

Viheriköt rivien väleissään väittävät, että ei-vihreät eivät pysty kääntämään takkiaan, jos ilmastohimmeli iskisi yhtä lujaa päähän, mitä Neuvostoliiton sortuminen iski Suomen kommunisteihin, tai mitä Venäjän hyökkäys iski NATO:n vastustajiin.

Kuka tahansa vähänkin harhaoppisuuteen taipuva ei voisi mitään kuin kääntää takkinsa, kun todellisuus iskisi suoraan naamaan. Kaikki ne viherpiipertäjät, jotka nyt SOMEssa julistavat, että vain vihreät ovat nyt oikealla asialla, ovat juuri niitä, jotka ovat kovaa vauhtia menossa pää edellä kohti oman ideologiansa perälautaa.

1 kommentti:

Brainleak kirjoitti...

Se yksi ja ainoa seikka, joka estää ihmiskunnan rauhan, on se, kun joka ikinen uskonto ja ikinen ideologia väittää olevansa se oppi, joka vain johtaa ihmiskunnan ikuiseen rauhaan. Ei ole olemassa mitään ideologiaa, joka ei tavoittelisi yksinvaltiutta. Tälläkin hetkellä joka4 ainut uskovainen haaveilee tulevaisuudesta, missä vain hänen uskomuksensa olisivat kaikkien ihmisten aivojen ainoa mahdollinen pelastus.

Ihmiskunta saavuttaa rauhan vain sotimalla sen viimeisen sotansa, mutta vain siinä tapauksessa, että jäljellä oleville on jäänyt riittävästi todistusaineistoa kaikkien uskomusten täydellisestä hulluudesta. Koko elollisuuden onneksi se vihon viimeinen sota soditaan pian ja nopeasti.