keskiviikko 18. tammikuuta 2023

Sixten Korkman ja absoluuttinen vasemmisto

 Sori vaan, että jouduin laittamaan nimesi otsikoihin, mutta mielestäni se on jo tullut aika lopettaa aivottomat höpinät jostain absoluuttisesta vasemmistosta, jota ilman työtätekeville ei olisi koskaan koittanut aamun koi.

Kunnioitan suuresti ajattelijoita millä suunnalla tahansa, mutta kuten tulet huomaamaan, niin minä vitut välitän niiden ajattelijoiden aivopaskoista. Sixten Korkman, sori vaan, mutta olet paskantanut ihmiskuntaan sellaisen paskan, jota monet paskassa loisijat pitävät arvossaan. Olet siis rivien välistä väittänyt, että vasemmisto on absoluuttinen arvo ihmiskunnalle, koska sinä väität, että työntekijät saivat itsenäisesti aikaan yrittäjille henkistä kasvua. Mutta. Samaan aikaan kirjoitit, että kristinuskonnon humanistinen käsitys ihmisestä on ollut läntisen maailman yksi peruspilareista.

Esko Valtaoja: ”Aina tämä maailma on menossa vessanpytystä alas ja aina me kuitenkin jatketaan eteenpäin”

Voi olla joillekin yllätys, mutta kunnoitan ihmisistä eniten tiedemiehiä, koska luulen, että olen itsekin suuntautunut lähinnä kosmisuutta kohden. Otan tähän esimerkiksi vaikka suomalaisten hyvin tunteman Esko Valtaojan, jonka ajatuksen juoksussa pysyy hyvin perässä, kunhan seuraa vain luomakunnan evoluutiota hamasta sinibakteerista alkaen ja päätyen jonnekin miljardien vuosien päässä olevaan lopullisuuteen.

Sixten Korman! Kuten jo edellisen lauseen ajatuksesta voit huomata, niin yksikään sellainen ei voi olla mitään muuta kuin jonkun perkeleellisen ideologian perseen nuolija, jos hän ei pysty tunnustamaan, että ihmseläimen kehitys täyteen ihmisyyteen on vasta alkukuopissaan. Mutta.

Jo nyt ihmislajissa pitäisi olla laajemmalti levinnyt ymmärrys siitä, että mikään aikakausi, yksikään sukupolvi ei voi eikä saa pitää yhtään ideologiaa absoluuttina. On mielestäni järjen köyhyyttä väittää, että joku aate olisi saanut aikaan esimerkiksi jonkun käänteen tekevän parannuksen työntekijöille. Se sellainen olisi samaa kuin nostaa se aate absoluutiksi ja ikuiseksi osaksi jokaisen ajattelua, jolloin olisi helppoa tuomita jokainen ihmiskunnan vihollisena, joka sanoo, ettei vasemmistolla olekaan vaatteita.

Sixten Korkman! Mitä sanot siitä, että mikä aate sai aikaan parannuksen yrittäjyydelle?

Mielestäni jopa sinun pitää tajuta, että yrittäjät hyötyivät suuresti keksijöistä. Ilman keksijöitä meillä ei olisi yhden yhtäkään yrittäjää ja ilman yrittäjiä meillä ei olisi yhden yhtäkään työntekijää. On kerrottu, miten joku poliitikko kyseli herra Faradayltä, mitä hyötyä sähköstä muka voi olla. Herra Faraday tokaisi, että hyvä poliitikko, jonakin päivänä sinä voit verottaa sähköä.

Sixten Korkman! Miten siis ikinä olet voinut lausua niin typerää, että joku aate olisi saanut aikaan mitään parannusta ihmiskuntaan, koska ilmiselvästi ainoa parannuskeino parantaa muuan eläin ihmiseksi on älykkyys? Mutta siihen kuluu satoja miljoonia vuosia, vai voitko mukamas kuvitella olevasi tasa-arvoinen miltään osin sellaisen sfäärin olennon kanssa, joka lajina on ollut olemassa miljardeja vuosia?

Ilman keksijöitä ihminen olisi edelleen muuan elukka jonkun metsän oksistossa.

Keksintöihin liittyy kuitenkin se erittäin ikävä ja taantumuksellinen piirre, että joku ahne ihminen haluaa aina saada toisen ilmaisesta keksinnöistä itselleen maksimaalisen hyödyn. Vain keksijät toimivat täysin pyyteettömästi, josta myös sinun, Sixten Korkman, pitäisi olla täysin selvillä.

Sinä voisit olla suuri keksijä, mutta se edellyttäisi, että sinä voisit ajatella ajatuksia yhtä pyyteettömästi  ja ilman mitään ideologiaa kuin muutkin ihmiskuntaa eteen päin kantaneet suuret keksijät, jotka eivät eläessään saaneet poliitikoilta tai asiantuntijoilta mitään, eivätkä he vaatineet mitään.

Ihmisyyden täysimääräisyys odottaa joka ainoaa kansaa, eikä mikään uskonto tai politiikka voi sitä estää. Vain joku idiootti voi väittää edistystä oman aatteensa ansioksi. Jättäkää jo nyt parantamasta maailmaa hiton kehitysavuilla ja aatteilla, koska se aito ja alkuperäinen evoluutio on meissä jokaisessa, sisäänrakennettuna, ja vain äärimmäisen typerät luulevat, että maailma pitää parantaa juuri heidän elinaikanaan, heidän mieleisekseen. Katsokaa maailmaa vaikka Esko Valtaojan silmin, joka näkee, että ihmiskunta kehittyy huolimatta vitun poliitikoista.

1 kommentti:

Brainleak kirjoitti...

Despooteille ja muille vitun poliitikoille se olisi katastrofi, kun kehitysmaat olisivat omia aikojaan kehittyneet vasta tuhannen vuoden kuluttua siihen, mitä Suomi on nyt. Mutta. Pystyykö yksikään toisten taskuja tonkiva kehitysapuun addiktoitunut tajuamaan, että mikään kansakunta ei voi välttyä kehittymiseltä, vaikka se olisi yhtä erityksissä kuin Pohjois-Korea, nyt?

Koska jopa viherpiipertäjien mukaan jokaisessa ihmisessä on älyä saman verran kuin Descartesillakin. Ei voi vaan millään ymmärtää, miksi ihmisryhmiä pitää millään tavoin auttaa arjen askareissa, koska jopa parviälykin on todistettu tieteelliseksi faktaksi.

Vihervasemmistoon kehittynyt parviälyttömyys, jonka mukaan kaikki kehitysmaalaiset ovat vailla mitään omaehtoista älyä, jonka ainoa korvike löytyy yksityisen puolen veronmaksajien taskuista.