maanantai 16. syyskuuta 2024

Einstein-therianit

 Miten suloiselta se kuulostaakaan nykyvanhemmilta, kun heidän suloiset pentunsa tuottavat äänihuulillaan mieluummin eläimellisisiä äännähdyksiä kuin suhtellisuusteoreettisia numeroita, joita voivat käsittää vain sellaiset, jotka eivät edes unissaan voi olla eläimiä.

Therianien evoluution suunta

 Luonnossa matalammalla kehitystasolla olevat öttiäiset "haluavat" päästä hallitsevaan asemaan. Esimerkiksi suurenmoinen ihmislaji alkoi kehittymään 550 miljoonaa vuotta. Muutamien satojen välivaiheiden kautta muuan triboliitti halusi ensin madoksi, sitten se halusi etanaksi ja etana halusi sammakoksi, koska siihen aikaan sammakko hallitsi etanoita. Karvaton sammakko sitten vähän myöhemmin huomasi kurnutuksensa muuttuneen örinäksi, kun siitä tuli muutaman kehitysvaiheen jälkeen homo erectus. Edellä on isommalla pensselillä kuvattu täysin oikein, mihin suuntaan kaikki öttiäiset pyrkivät, eli voittamaan gravitaation .-ja lopulta kaikki luonnonvoimat.

Viisi luonnon perusvoimaa ovat se juurisyy, joka saa kaiken maailman öttiäiset kehittymään ihmisiksi, kaikkialla maailmankaikkeudessa, kun Ensimmäinen Liikuttaja jätetään tästä novellista pois. Maailmankaikkeudessa ei ole sellaista voimaa, joka voisi pysäyttää pystyasentoon nousseen öttiäisen kehittymisen lopulta jumalalliseen asemaan.

Kaikilla niillä evolutiivisilla sfääreillä, jotka ovat jääneet paitsi jumalallisten olentojen näkyvää läsnäoloa, tapahtuu vääjäämättä se, mitä juuri parhaillaan nähdään Suomessa, missä lainsäätäjiksi on jo vuosi kymmeniä valittu ihmisiä, joilta puuttuu ymmärrys nähdä muuan öttiäisen lajinkehityshistoria hamasta bakteerista asti aina androposeenisyyden vihrerpiipertäjiin saakka.

Vasemmistolainen viherpiipertäjäjoukkio on 1960 luvulta asti pilkannut vain meidän kaikkien isoveljeä ,Jeesusta ja hänen isäänsä, mutta osoittaneet luonnollista jumalanpelkoaan vain autiomaiden uskomuksia kohtaan. Tulokset ovat olleet näkyvillä jo vuosikymmeniä. Viherpiipertäjät kasvattivat sukupolven, joka vanhempina ei pysty osoittamaan enää minkäänlaista identifioitumista edes entiaikojen sankareihin, puhumattakaan, että heidän lapsensa haluaisivat identifioitua Jeesukseen, sankarien sankariin.

Kuritta kasvaneet lapset ovat kurin lisäksi jääneet vaille evoluutiota. Kaikki luonnollisen luonnon eläimet kasvattavat pentujaan kurilla, koska pentujen kurittaminen on evoluution työkalu. Kuri karsii heikot ja antaa vahvemmille tilaa kehittyä yksilöinä, joka hyödyttää myös lajin kehitystä selviytyä elämän haasteista.

Luonnosta tiedetään, että ilman kuria kasvaneet pennut haluavat taantua takaisin öttiäisiksi, jos niillä ei ole ulkoista painetta kasvaa vastuullisiksi aikuisiksi. Antroposeenin aikakaudella ihmispennuilta on viety pois paine kasvaa vastuullisiksi vanhemmiksi, joten ainoa suunta, johon esimerkisi suomalaiset pennut voivat kasvaa, on taantua nelijalkaisiksi. Mutta.

Ei siinä kaikki. Eläimiin identifioituneet kakarat ovat menettäneet myös järkensä, koska he luulevat, että he voivat ikään kuin muuntua ihmisestä täysikasvuiksi koiriksi, ilman mitään koiran yksilönkehitystä, johon kuuluisi myös pennunkasvatus, koska muutoin koiraksi identidioitunut ihmispentu muuttuu sudeksi. Suosittelen kaikille therianeille ensin pentutehtailua ja sitten vasta koirakoulua, jos sellainen therian havaitaan kehityskelpoiseksi pennuksi.

Onhan se aivan viheliäistä, että joku nykyisin pystyssä elävän lajin yksilö ei haluakaan antaa mitään arvoa satojen miljoonien vuosien lajinkehittykselle, jonka korkein tavoite oli saada laji voittamaan oman planeettansa vetovoima!

Tiedän kyllä, että tiede on edelleen suurelta osin ateismin saastuttama, joten se on tässä ajassa ennen kuulumatonta röyhkeyttä puhua siitä, että Jumalan alkuun laittaman evoluution korkein kehittävä voima on gravitaatio. Siitä huolimatta, että viimeiset sata vuotta ihminen on kehittynyt pelkästään siksi, kun hän yrittää voittaa gravitaation. Silti, myös gravitaatio on Jumalan ominaisuus.

Maailmankaikkeudessa on ziljoonitain elämäksi identifioituvaa materiaa, jotka kaikki joutuvat taistelemaan omalla tavalla voittaakseen kaikki mahdolliset luonnonvoimiksi sanonut voimat, koska yksikään öttiäinen ei pääse Jumalan luokse, jos se on edelleen alisteinen vaikkapa gravitaatiolle. Vähintå, mitä Jumala odottaa myös tämän maailman ihmiseltä on se, että hän kävelee kahdella jalalla, koska se todistaa siitä, että ihmisellä on toiveena voittaa gravitaatio.

perjantai 13. syyskuuta 2024

TE-keskus ohjeistaa

Kun TE keskus lähettää kielitaidottomia kieliharjoitteluun yhdistyksiin, niin ohjeena tulee, että puhukaa vain suomea. Ylipäätään, myös historia opettaa, että ihminen oppii maailmallakin parhaiten uuden kielen, kun sille ei makseta kielen opiskelusta, vaan työn teosta.

Vasemmiston mukaan maahanmuuttajien uskomuksia pitää kunnioittaa, eli heitä ei saa laulattaa suvivirrellä. Eikö sama päde myös heidän ruokailutottumuksiin; Jos kerta maahan muuttajat eivät saa ryhtyä luterilaisiksi, niin miten kummassa heiltä sitten voidaan kieltää heidän vuosituhantiset ruokailutavat. Ei mitenkään. Vasemmisto tekee YLE:n johdolla kaikkensa, että yksikään maahanmuuttaja ei muuttaisi mitään uskomuksiaan ja tapojaan.

perjantai 6. syyskuuta 2024

Koulut kasvattavat diktaattoreita

Tänään  Iltasanomista poimittua: "Valokuvauspäivät ovat myös muiden työntekijöiden kannalta kuormittavia, sillä lasten kuvauslupalapuista täytyy huolehtia ja lapsia laittaa kuvauskuntoon. Koko päivän toiminta on melko kaoottista, hän sanoo."

En muista, että minun kouluaikana olisi koskaan tarvinnut kysellä mitään lupia koulukuvauksille. Luvattomien kuvauksien syyksi on laitettava se, että keski-ikäisistä ja sitä vanhemmista on kaikista olemassa koulukuvat, enkä pysty edes ajattelemaan, että niitä koulukuvia olisi käytetty mitenkään väärin, tai että joku koululainen olisi saanut niitä elinikäisen trauman.

Sen sijaan ei ole epäillystkään siitä, että uussuomalaiset vanhemmat luulevat, että heidän lapsensa pilaantuvat, jos ne päätyvät koulukuviin.

En tänä aamuna vielä ymmärtänyt sitä, että uussuomalaiset onnistuivat pilaamaan jopa ennen hyvään aikaan täysin luvattomat koulukuvaukset, mutta mitä ilmeisintä se tulee olemaan, että vihervasemmisto on istuttanut Suomeen sellaista kasvustoa, jonka kasvun jälkeen, joskus tuhannen vuoden kuluttua, ihmiset saavat ihmetellä, miten monokulttuurisessa Suomessa kaikilla oli hyvä olla.

Se vaan tuli luokkaan!

Ennen hyvään aikaan opettajan tehtävä oli vain pyytää oppilaita istumaan pulpetissaan sen muutama minuutti, kun kuvaaja asetti kameransa ja otti pari kuvaa. Uskomatonta, että digikameroiden aikaan tuollainen toimitus voi viedä jopa viikonkin opettajan aikaa.