perjantai 26. marraskuuta 2010

Tampere Koraanin tuhopoltto

Tampereella on melkoisella varmuudella poltettu koraani,
- tai peräti useita koraaneja.


Uskoisin, että tietyistä maista tulevat kebab-ravintoloiden pitäjät ovat syvästi uskonnollisia, eli heillä on työpaikallaan koraani, jotta he voivat todistaa koraanilla, jos syntyy erimielisyyttä siitä, mitä Muhammed on sanonut.

Vaadin, että valtionsyyttäjä alkaa tutkimaan, tapahtuiko Tampereella uskonrauhan rikkominen, jonka seurauksena koraaneja paloi poroksi. Tuhopolttajien on pitänyt tietää, että talossa asuu koraaneja!
Kyseessä on mitä ilmeisimmin tahallinen koraanin murhapoltto, joka on vastavaa, mitä esim talibanit, al qaida, sunnit ja muut siiat tekevät;
Joka ikinen muslimipommittaja tietää, että heidän kohteissaan on koraaneja, mutta he vähät välittävät koraanien tuhosta.
Tästä syystä se on erityisen halveksittavaa, että länsimaalaiset tuomitsevat koraanin polttajat, koska muslimit itsekin tuhoavat ja haavoittajat joka päivä lukemattomia koraaneja.
Jos koraanin palaminen poroksi oli onnettomuus, niin se pitää kuitenkin erikseen tutkia, sattuiko koraanille vain vahinko, kun sattui oleskelemaan väärässä paikassa, vaiko onko siitä vastuussa ihminen; Vertaa: Kun ihmiselle sattuu onnettomuus, niin poliisi on siinäkin tapauksessa velvollinen tutkimaan, ettei onnettomuuteen sisälly mitään hämärää.

Miten paljon arvokkaampi koraani onkaan kuin ihmishenki, joten tästäkin syystä valtionsyyttäjän on hetimmiten asetettava suuronnettomuustutkintalauta selvittämään, miten koraanien poroksi palamiset voitaisiin tulevaisuudessa estää. Pitääkö esimerkiksi koraaneihin asentaa sprinklerit tai hiilidioksinisammutusjärjestelmä, jos koraani ei ole Jumalan luoman veden kestävä.

On se vaan merkillistä, että tuli ja vesi on voimallisempi kuin Allahin sana ?

MTV3: Teinityttö pidätettiin Facebook-videon takia

Ei kommentteja: