torstai 25. marraskuuta 2010

Suomalaisen Ollilan maa-raportti

Ollilan Maa-brändi-raportista: "Valtuuskunnan mielestä Suomella on paljon annettavaa ongelmanratkaisun saralla. Kaikki lähtee Jorma Ollilan mukaan suomalaisesta kulttuurista.
 - Suomalaisilla on tietty ratkaisukeskeinen tapa toimia. Ei jauheta vaan tehdään töitä. Suomen työpaikoilla on alhainen hierarkia, tekeminen ratkaisee. Talkooperinne ja sisu ovat polttoainetta, Ollila sanoo.
"


Suomalaiseen kulttuuriin ei kuulu monikulttuurisuus!

Ulkoministeri perusti vuonna 2008 maa-brändi-valtuuskunnan. Nyt se sai työnsä valmiiksi ja luovutti sen A. Stubille.
Koska valtiovalta hehkuttaa Ollilan raporttia, niin siitä seuraa, ettei sitä voida toteuttaa, jos tänne otetaan mamuja, joilta puuttuu synnynnäinen suomalainen ajattelu, intuitiivisuus, toisiinsa luottaminen, neuvottelykyky,... 34 erilaista asiaa, jotka tekevät Suomesta parhaan :-)

Me emme voi päästä maa-bränsityöryhmän asettamiin tavoitteisiin muuten kuin suomalaisina.
Olisi melkoista itsepetosta väittää, että joku Somalia tai Irak voisi saavuttaa kaiken sen, jonka kyseinen työryhmä esitti Suomen tehtäväksi. Ei siis kannata tuottaa Suomeen maahanmuuttajia pelkästään monikulttuurisuuden nimissä, koska me menetämme suomalaisuuden, jos me emme pidä siitä hyvää huolta.

Suomalaisuus pysyy hyvässä kuosissa vain siten, että sillä tehdään jotakin. Nyt Jorma Ollila työryhmineen on antanut suomalaisuudelle tehtävän. Tehtävä voi tuntua mahdottomalta niiden mielestä, jotka vaativat Suomeen monikulttuurisuuden nimissä maahanmuuttajia; ikään kuin maahanmuuttaminen olisi arvo sinänsä, tai että monikulttuurisuus olisi arvo silloin, kun suomalaisuudelta odotetaan oikeita tekoja.
Vain arvoissa ylinnä oleva suomalaisuus voi saada aikaan jotakin todellista. Annetaan myös muiden maiden kansalaisten yrittävän saada jotakin aikaan heidän omilla arvoillaan -heidän omissa maissaan.
Kun luotamme itseemme, niin silloin meillä on varaa olla suomalaisia.

Jos joku ulkomaalainen haluaa Suomeen, hänellä on oltava täällä jokin kiinnekohta, kuten puoliso tai työ. Sosiaaliluukku ei voi olla sellainen kiinnekohta, jota kohden maahanmuuttajan odotetaan Suomeen suunnistavan.

Kuten olen sen jo ennenkin todennut, kulttuurit eivät ole arvorelativistisia; kulttuurit ovat melko vaivattomasti arvosteltavissa kouluarvosanoin, kuten se nähdään monista kansainvälisistä vertailuista, joissa Suomi usein on ylinnä. Pelkästään edellä mainittu on totuus, jota kukaan järkevä ei voi jättää huomiotta;
Ihminen tunnustaa olevansa huomiokyvytön ja vailla oman arvon tuntoa, jos hän julistaa kulttuurit ja uskonnot samanarvoisiksi. Mutta, monet islamista lähteneet esittävät, että Lännen pitäisi olla tiukkana omien arvojensa puolustamisessa. Esimerkiksi Ayaan Hirsi Ali wants us to shed the inhibition of judging and say that one religion is better than the other.

Entä miten Saksasta voisi tulla Ollilan hamottelema maa:
Germanophobia: "Don't Speak To Her, She's Just A German Slut"

Me menetämme mahdollisuuden päästä Ollilan hahmottelemaan tavoitteeseen, jos otamme tänne maahanmuuttajia pelkästään säälistä, ja monikulttuurisuususkonnon tähden.

Maailma tarvitsee Suomea ja suomalaisuutta. Annetaan maailmalle sitä, mitä se tarvitsee; parhaimmuuden. Nyt on aika lopettaa suomalaisuuden mollaaminen. Jos ihminen uskoo positiiviseen omakuvaansa, kuten hänen pitäisi, niin silloin hän ei voi samaan aikaan pitää muita kulttuureja suomalaisuuden veroisina.

Suomen kansalaisella on erittäin huono itsetunto, jos hän diggaa monikulttuurisuutta -- joka huomataan siitä, ettei kukaan mokuttaja ole koskaan vaatinut maahanmuuttajilta monikulttuurisuutta, vaan mokuttajat jopa ihailevat maahanmuuttajissa heidän suomalaisuudelle vierasta kulttuuria.

Mokuttajien monikulttuurisuus on siis siinä, että he häpeävät ja inhoavat omaa kulttuuriaan, mutta eivät he pysty kuitenkaan pysty elämään maahanmuuttajana omassa maassaan, vaan kaikki aidot mokuttajat haluavat elää mahdollisimaan kaukana maahanmuuttajista.
Mokuttajat jättävät mielellään monikulttuurisuuden tosiasian kansalaisten kärsittäväksi ja maksettavaksi, kun se on niin ihanaa julistaa hyvin vartioidun virastotalon lasiseinien sisältä, miten suomalaisuudesta ei ole enää mihinkään, koska maahanmuuttajat pystyvät perustamaan jopa bitserioitakin....

Montako Nokiaa muut kuin suomalaiset ovat saaneet aikaan?
Montako maailman parasta maata muut kuin suomalaiset ovat toteuttaneet?

Ei kommentteja: