sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Kolmas maailmansota-nyt

Uppi: Blogi, 16.1. 2016: Eurooppa menee kohden tuhoaan
Stara, 10.12. 2015: Bulgarialaismummon ennustus kauhistuttaa: ”Eurooppa tuhoutuu muslimisodassa”


Olemmeko nyt kohtaamassa sen, jota olemme pitkään hellineet:
Kolmannen maailman sodan - WW-III?


Neuvostoliitossa eli muuan sokea ihminen, nimeltään Baba Vanga (Vangelia Pandeva, 1911-1996). Hänestä kehkeytyi ennustaja, jonka ennustuksista monet ovat jo käyneet toteen. Nyt elämme viimeisiä hetkiä siihen ennustukseen, jonka mukaan kolmas maailmansota alkaisi jollakin paikallisella sodalla.

Onko tuo paikallinen sota Korean niemimaalla, sen tulemme tietämään muutaman päivän sisällä. Toivottavasti se sota todellakin alkaisi, koska en voi kuvitella, että ihmiskunta olisi iät ja ajat rikkaiden hyysärinä. Rikkaille tulee antaa lopullinen opetus, eli kaikki kuvitelmat rikkaudesta yli muiden ihmisten tulee poistaa iäksi tästäkin maailmasta.

Rikkaiden poistaminen olisi ollut helppoa myöskin demokratiassa, mutta koska nykyiset valtiot ovat vain demokratian irvikuvia, niin siksi meille pitää antaa sotaa ja sairauksia, koska sota on kaikkein tehokkainta lääkettä.

Mr Lighthead: Baba Vanga predictions 2010 – 5079
Pelastussanomat: Kuuluisa bulgarialainen ennustaja Baba Vanga esitti monia mielenkiintoisia ennustuksia

MAASTA UNIVERSUMIIN
Tieteessä on tapahtunut edistystä: Roger Penrose -Stephen Hawkingin opettaja- on julkaissut tutkittua tietoa kosmoksesta. Hän on tehnyt löydön, joka lisää Big Bang-uskovien ahdistusta; on löydetty avaruudellisia funktioita, joiden pitää olla suunnattoman paljon vanhempia kuin oletettu ajallinen universumi.

Eikä siinä kaikki; Ne uudet löydöt ovat ko-sentrisiä, samankeskisiä, josta voidaan tehdä oletus, että kaikkeudella on keskusta. Keskustallinen kaikkeus on kaikkea sitä, mitä ateistitiede ei voi kuvitella edes painajaisissaan, koska siitä seuraa niin paljon lisää ikäviä kysymyksiä.
Tieteessä uskotellaan tavallisille kansalaisille, että tiede saa selville kaiken. Kuitenkin, tähän mennessä tiede on vain lisännyt tuntemattomuutta; Tuntematon ei ole lainkaan vähentynyt kaikkeudesta, vaan mitä enemmän ihminen saa selville sitä suuremmaksi tuntematon kasvaa.
Tuntematon on reaalinen; kaikkeudesta ei voida poistaa realiteetteja.
Arxiv, Roger Penrose: Concentric circles in WMAP data may provide evidence of violent pre-Big-Bang activity : YLE.fi/tiede: Onko maailmankaikkeus sittenkin syklinen?

On muuan kirja nimeltään Urantia, johon on kerätty valtavasti tietoa kaikkeudesta, sen historiasta ja kehityksestä. Suurin osa tiedemiehistä on tähän asti pitänyt kyseistä kirjaa huuhaana, koska siinä kirjassa sattumalle ei anneta mitään osaa eikä arpaa, vaan kaiken takana on jumalallinen suunnitelma.

Siinä kirjassa on kerrottu paljon myös universumien universumin fyysisistä aspekteista, kuten se, että kaikkeudella on massiivinen keskusta ja kaikki olevainen kiertää sitä keskustaa, jonka nimeksi sanotaan Havona, keskusuniversumi.
Keskustaa kiertävä olevaistuma on 3-tasoinen; ensimmäinen, toinen ja kolmas avaruustaso. Jokainen niistä kiertää toistaan vastapäivään... Ja Penrose on mitä ilmeisimmän nähnyt vilauksen noista samakeskisistä tasoista, kuten yllä olevasta tieteellisestä julkaisusta voidaan se totuutta etsivällä mielikuvituksella havaita. Mutta.

Siinä kirjassa --kirjan viimeisillä sivuilla-- on myös ennustuksia, jotka koskevat meidän aikaamme; me joudumme ihmisinä ja ihmiskuntana valtavan suuriin vaikeuksiin, joita ei voi verrata mihinkään, mitä ihmiskunta on aiemmin kokenut.
Ja en ainoastaan usko, vaan olen täysin vakuuttunut, että se johtuu yksinomaan ihmisten ahneista johtajista; ihmiskunta ei ole vielä koskaan kokeillut Jeesuksen uskoa, Jeesuksen, joka ajoi rahanvaihtajat pois hallintopaikasta, Jeesuksen, joka julisti:
Antakaa parantuneiden hallita!

Kun nykyisin joku poliitikko kokee jonkun elämänkriisin, niin hän julistaa: "Elämässä on tärkeämpiäkin asioita kuin politikointi, hallitseminen." VÄÄRIN!

Ihmiskunta kaipaa juuri tuollaisia elämän kriisistä selvinneitä hallitsijoiksi, koska sellaiset ihmiset eivät enää ole ahneita, vaan he ovat mieleltään terveitä pystyen silloin näkemään kokonaisuuden.

Jos tai kun me nyt astumme sisään suureen ahdistuksen, niin muistakaa, että ihmiskunnan kaiken kärsimyksen ovat saaneet aikaan yksin rikkaat. Köyhät eivät aiheuta köyhyyttä, vaan kaiken köyhyyden yksinomainen lähde on rikkaat, jotka ovat kaikkein viheliäisimpiä kerjäläisiä;
Kun rikas kerjää miljoonia, niin vain täysin sokeat julistavat, että johtajuudesta pitääkin maksaa hyvin.
Vertaa esim Jouko Ahosen typerään julistukseen, miten eläkepomoille kuuluu maksaa miljoonia, koska muutoin ihmisten eläke- ja verorahat olisivat mukamas holtittomissa käsissä.

Teille on valehdeltu. Joka ikinen poliitikko ja rikas pyrkii ainoastaan ajamaan omaa etuaan, joka pitäisi olla täysin selvää jo Kreikka-paketinkin jälkeen. Mutta. Koska ihmiskunta uskoo vielä rikkaita, niin ottakaa ilolla vastaan myös Portugali-, Italia- ja Espanjapaketit ja sen jälkeen edelleen Saksa-paketti. Ehkäpä sitten ainakin pohjoismaalaiset jättävät kuolleen ideologian ja perustavat Pohjolan liittovaltion, johon ei tuoteta yhden yhtäkään maahanmuuttajaa tai rikasta veronmaksajien eläteiksi.

Youtube: BBC Horizon 2010: 1/6 What Happened Before the Big Bang
Eric Lerner: Big Bang never happened

Ateistitiede pyrkii siihen, että tietoisuus, persoonallisuus ja mieli voidaan jättää huomiotta kehitettäessä lopullista teoriaa siitä, mitä todellisuus on. Tieteelle aine-energia ja aika-avaruus on täysin mieletöntä. Silti yksikään tiedemies ei voi selittää, miksi koko tuo tieteen näkemä mieletön kaikkeus kuitenkin näyttää toimivan täysin loogisesti, mielekkäästi!
Nykytiede on niin täysin ateistista, että jos joku tiedemies haluaisikin uskoa tietoisuuden olevan olennainen osa kaikkeutta, niin hän ei voi mitenkään ilmaista sitä tieteen sisällä joutumatta kerettiläiseksi, eli siis työttömäksi.

Koska toisaalla ahneet hallitsevat, niin työttömyyden pelko saa aikaan sen, että tiede pysyykin ateistisena; ahneus on kauhe rajoitus ihmisen tiedonhaluun; Tiede ei voisi pysyä jumalattomana ilman ahneutta.

Toisaalta, myös uskonnot ovat täysin ahneuden läpäisemiä; uskontojen johtajat elävät yltäkylläisyydessä ja usein he ovat vielä himoriippuvaisia seksistä, koska uskontojen tärkein tehtävä on naisten seksuaalisuuden valvonta:
Kun imaami tai pappi joutuu päivästä toiseen miettimään vain alapäätään, niin ei ole mikään ihme, että kaikki uskonnot esiintyvät kovin mielellään naisten elämän hallitsijoina, joka merkitsee sitä, että uskovaiset miehet eivät kykene hallitsemaan omaa itseään, koska heiltä puuttuu oma pää --jonka he ovat korvanneet jonkun profeetan pääkallolla.

Ahneilta ja rikkaiden hyysäreiltä puuttuu
kyky koplata asiat yhdeksi kokonaisuudeksi

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Lokakuun lopussa 1915 lähti suomalainen lähetystö Tukholmaan: senaattori Otto Stenroth, Samuli Sario, A. H. Saastamoinen ja Axel Lille. Aaro Pakaslahti kertoo tästä teoksessaan Suomen politiikka maailmansodassa. Ruotsin valtakunnanmarsalkka kreivi Douglas vaati Suomelta Pohjois-Suomea (Kemijoki rajaksi) ja tarjosi korvaukseksi "niin suuren osan Venäjän Karjalaa kuin se haluaisi."

Suomalaisten lähetystö ei kuitenkaan halunnut luovuttaa Pohjois-Suomea, mitä Ruotsi yritti anastaa vielä 1918.

lyyxem.freehostia.com/teljo.htm


"Presidentti Relander kaatui ruotsalaismielisyyteensä kuusi vuotta sitten [1931]. Olin mukana siinä kokouksessa, jossa maalaisliitto päätti olla asettamatta presidentti Relanderia uudelleen presidenttiehdokkaaksi. Ja se tapahtui juuri hänen ruotsalaisystävällisen politiikkansa takia."

"Presidentti Svinhufvud ei kaatunut yksin ruotsalaisystävälliseen politiikkaansa, mutta se kuitenkin hyvin oleellisesti edisti hänen kukistumistaan."

- Veikko Heiskanen, kansanedustaja (ml), professori

lyyxem.freehostia.com/1930.htm


Vuonna 1905 yleistä äänioikeutta vastusti "Huusis"-lehti. Linkissä Tuulispään pilapiirros.


Piikkilangalla aidattu koulu Espoossa talvella 1908

Vähävaraisten torpparien ja muonamiehien ponnistuksilla syntyi Luukkaan eli Luukin kansakoulu vuonna 1906. Jouluna 1907 C.G. Avellan teetti koulurakennuksen ympärille piikkilanka-aidan sekä karkoitti kevätlukukauden alussa kouluun pyrkivät lapset pois.

kemts.freehostia.com/1900-alku.htm