keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Vihanlietsojat part 102-tunteeton rikos

Poliitikot ovat siirtyneet kansan uhkailusta ja pelon politiikasta pelkistettyyn vihanlietsontaan. Enää heille ei riitä, että joku yksittäisen suomalaisen despootin teko tuomitaan rasimiksi, vaan nykyisin kaikki maahanmuuttajia vastaan tehdyt teot ovat rasismia. Poliitikot huutavat hysteerisesti rasismia joka kerta, kun maahanmuuttajaa on kohdannut jokin onnettomuus.

Poliitikot julistavat, että jos teko kohdistuu maahanmuuttajaan, niin suomalaisia pitää syyllistää heidän asenteistaan -- mutta, jos tekijä on maahanmuuttaja, niin silloin poliitikot eivät syyllistä maahanmuuttajia, vaan hokevat, että kyseessä on yksittäisen ihmisen teko, eikä se johdu maahanmuuttajien omista asenteista, kuten Britanniasta huomataan:
Mail Online: Sharia lessons for pupils aged six: BBC uncovers 'weekend schools' that teach pupils how to hack off thieves' hands!

Mitä sanottavaa on suvaitsevaisille; vihanlietsojilla on tuosta sanottavaa? Se on varmaan kivaa, kun suvaitsevaisten Suomeen himoitsema uskonto opettaa jo Euroopan pienille lapsille, miten varkaalta hakataan oikeaoppisesti käsi poikki. Varmaankin poliitikot kohta säätävät lain, että jos varkaudesta tuomittu on käsi-invalidi, niin hänelle ei kuulu invalidivähennys verotuksessa, koska muutoin rasismi.

Eduskunta, Kimmo Kiljunen: KIRJALLINEN KYSYMYS 966/2010 vp; Suojelupoliisin viharikosten seurannan tehostaminen: "Tampereella ravintolan tuhopoltto on osoittautumassa viharikokseksi."
Iltasanomat: Lipponen veti rasismikortin hatustaan
Iltalehti: SDP:n edustajat yhdistivät Tampereen tuhopolton rasismiin - poliisi ei
Iltasanomat: "Tuhopoltto oli rasismia"


Kimmo Kiljunen puhuu eduskunnassa: "Laki ei tunne viharikosta. Rasistisesta motiivista voidaan kuitenkin tuomita kovempi rangaistus kuin vastaavasta teosta muuten. Lakia tulisi muuttaa siten, että rasististen rikosten tavoin myös muista viharikoksista tuomittaisiin kovennettu rangaistus."

Ei riitä, että poliitikot lietsovat rasismia, vaan sen lisäksi he julistavat, että neutraalituhopoltto, neutraalimurha; tunteettomuus rikoksen teossa olisi jotenkin lieventävä asianhaara; että jos ihminen tekee rikoksen vihapäissään, niin se on tuomittavampi, jos ihminen tekisi rikoksen täysin harkitusta ja tunteettomasti!

Minusta on täysin absurdia esittää, että tunteeton murhaaja pääsisi vähemmällä kuin joku vihanpuuskassa rikoksen tehnyt. Silti Kimmo Kiljunen ja Päivi Lipponen ja lähes kaksi sataa muuta poliitikkoa uskoo, että vihaistuksissa; tunteellisesti tehty rikos on suurempi ja pahempi uhria kohtaan kuin tunteeton teko!
On huomattava sekin totuus, että uskonnot ovat tunteellisuutta.

Se on rikoksen uhrin lyömistä, jos rikoksen tekijä saa lievennystä tunteettomuudesta; että jos joku hakkaa Kimmo Kiljusen vihapäissään, niin se olisi tuomittavampi kuin jos joku tekisi sen hyvin huolellisen suunnittelun jälkeen kylmäverisesti.

Voisiko Kimmo Kiljunen itse vastata,
kumpi lyönti tuntuu kipeämmältä;
tunteettoman ihmisen lyönti tai
vihaisen ihmisen lyönti?

Poliitikot edistävät tunteetonta käyttäytymistä. Jos todella tunteettomuudesta saisi lievemmän tuomion, niin onhan toki selvää, että rikolliset tulevat käyttämään sitä hyväkseen.
Lyökää poliitikot lyötyjä ja syyllistäkää uhrit, jos he ovat suomalaisia, muutoin syyttäkää suomalaista kulttuuria, jos maahanmuuttaja maahanmuuttajaa lyö.

Ei kommentteja: