tiistai 13. toukokuuta 2014

AY-liike tuhoaa Suomen

Twiittailin ayliikkeestä tuonne jonnekin. Koska visertämällä ei voi oikein perustella, miksi ja miten ayliike tuhoaa Suomen, niin olkaatten hyvä:

AY-liikkeen alusta saakka AY-aktiivit ovat voineet lobata kansanedustuslaitokselle omia vaikuttimiaan. Jo AY-liikettä ennen SDP oli jo paljolti hoitanut lainsäädännän kuntoon, eli Suomessa toimii laillisuusperiaate myös työelämässä, eikä kukaan voi enää laillisesti orjuuttaa toista eikä teettää hänellä kohtuuttomuuksia.

SDP ja AY-liike ovat siis tehneet itsensä tarpeettomiksi. Mutta!

Koska ihminen voi addiktoitua kaikesta muusta paitsi rahasta, niin sosiaalidemokraatit ja kommunistit ovat tulleet himoriippuvaiksi vallasta. Himoriippuvaisuus vallasta on sitä, että himoriippuvaisen on pakko säätää lisää ja lisää lakeja ja vaatia kaikkia pomppimaan valtamaanikon pillin mukaan.

Vasemmisto ei voi jättäytyä lobbaamiensa lakien varaan ja tyytyä niihin, vaan sen täytyy ahneuden pakottamana jatkaa lakien, asetusten ja pompotusten säätämistä. Vasemmistolle on käynyt niin, että se ei lainkaan kunnioita jo saavutettuja (lakiin perustuvia) etuoikeuksiaan, vaan vaatii niitä jatkuvasti lisää -- kaikessa ahneudessaan.

Vasemmiston toimintaa ei enää ohjaa halu parantaa työläisten surkeita olosuhteita, vaan he haluavat yksinkertaisesti ahnehtia kaiken itselleen.

Lakeja olisi jo täysin riittämään estämään kaikenlaiset työläisiä sortavat toimet, mutta enää vasemmistolla ei olekaan kyse siitä, mistä sosisalirattius sai alkunsa, vaan vasemmisto ahneuden sokaisemana yksinkertaisesti ei luota valtiovaltaan siinä, että lait turvaisivat kaikille turvallisen peruselämän. Valtiovalta on vasemmistolle vain lakien vaatimista, ei jo olemassaolevien lakien kunnioittamista, eli jättäytymistä niiden varaan.

Ihminen ei luota lakeihin ensinkään, jos hän vaatii lisää lakeja.

AY-liike on toiminnallaan saanut Suomen elämään ylivarojensa ja se on AY-liikkeen syy, miksi yrityksillä ei ole toimintaedellytyksiä tai miksi suomalaiset hakevat viinansa Virosta.

Suomen ja kaikkien suomalaisten etu olisi siinä, että Suomen elinkustannukset pudotettaisiin reilusti Viroa matalammalle tasolle, jolloin ihmiset kautta maailman tulisivat Suomeen (viina)ostoksille...

VU, 27.9. 2013:
"Ay-jäsenmaksujen verovähennysoikeus ei voi olla pyhä lehmä"Blogi, 17. 4. 2014: Kyykkypoliitikko parasta poliitikalla
Blogi, 31.1. 2014: Lakinikkarit pakkolomalle
Blogi, 14.6. 2013: Suomi uppoaa lakisuohon
Blogi, 4.1. 2013: Palkka-alen vastustus raittiiden terroria
Blogi, 23.1. 2013: Palkkojen lasku, Viina, VR-monopoli hyvinvointivaltio
Blogi, 5.7. 2012: Lakibuumi eduskunnassa
YLE, 14.6. 2013: Suomi uppoaa tuhansiin lakeihin ja säädöksiin
IL, 14.6. 1013: Suomi hukkuu sääntöihin - Muistatko hulluimmat
Blogi, 25.3. 2014: Rahasta ei voi humaltua

Ei kommentteja: