perjantai 13. kesäkuuta 2014

Uskontojen tasa-arvo taikauskoa

Tutkittu juttu: Suomi, muslimien taivas

Suomen ja länsimaiden korkea sijoitus islamilaisuudessa alenee sitä mukaan mitä enemmän länsimaihin tulee islamin uskoisia.
Suomessa ollaan huolestuneita Suomen PiSa-sijoituksen alenemistrendistä. Meidän pitäisi olla huolissamme myös oman korkean islamilaisuuden tasomme laskusta, jos tänne otetaan muslimeja...

Uskontojen asettaminen samalle viivalle on epätieteellisyyttä pahimmillaan.
HS, 12.6. 2014: Tutkija: Suomi on maailman viidenneksi islamilaisin valtio
IS, 13.6. 2014: Tutkimus: Suomi on maailman viidenneksi islamilaisin valtio
Fakta on ihmeellinen juttu; Suomi ja muut kristilliset maat ovat nyt tutkitusti islamilaisempia kuin yksikään islamilainen valtio. Jopa Israel on arvoiltaan islamilaisempi kuin kaikkein islamilaisin islamistinen valtio.

Yllä linkitetty tieteellinen tutkimus todistaa kiistattomasti, että uskonnot eivät ole ihmisiä kohtaan tasapuolisia. On uskontoja, jotka pitävät ihmistä alennustilassa. Muslimit ovat itsekin myöntäneet tämän monta kertaa. Eräs kaikkein absurdeimmasta muslimien (tahattomasti) ilmoittamasta islamin arvottomuudesta on se, kun arabilehti kirjoittaa:
(US, 23.11. 2009) Arabilehti Suomesta: Muslimien taivas.

Muslimien mukaan Suomi on muslimeille taivaallinen paikka. Nyt siis tiede todistaa samaa; että islam ei todellakaan ole niin hyvä uskonto muslimeille kuin paljolti maallistunut , impivaaralainen konsensus-Suomi

Tuosta tieteellisestä faktasta on vedettävissä vain yksi ainoa johtopäätös: Tänne saapuvien maahanmuuttajien ei saa antaa harrastaa islamiaan, koska mahanmuuttajien islamismi alentaa Suomen oikeaoppista islamilaisuutta, jonka on saanut aikaan oikeistokristillinen impivaaralainen hallintokulttuuri.
Jos ja kun on totuus, että (kristillinen) suomalaisuus on toteuttanut islamin uskonnon arvot paljon paremmin kuin yksikään islamilainen maa, niin siitä pitää johtopäätöksenä vetää vähintään se, että islaminuskonto on Suomessa kiellettävä.

Islam itsessään on valeuskonto, kun kerta mikä tahansa länsimaa on arvoiltaan islamilaisempi kuin islam. Islam on kuin vesipullo apteekin hyllyllä. Islam ei kelpaa edes plasebona.
Lukijan ei tarvitse paljoakaan seurata mediaa, kun huomaa saman, mitä tutkijat ovat nyt julkistaneet. Kyseinen tutkimus on uutinen vain suvaitsevaistolle, me muut olemme huomanneet itse tuon islamin vaarallisuuden. Tässä muutamia linkkejä kesäkuun 2014 alkupuolelta:

Imgur: Mamujen asuminen
AL, 13.6. 2014: Poliisi varoittaa yleistyvästä ilmiöstä: "Suojaa omaisuutesi mahdollisimman hyvin"
IS, 12.6. 2014: Supo: Radikaali-islamisteihin kytkeytyvä uhka kohonnut Suomessa
AL, 11.6. 2014: Tilanne kärjistyi Helsingissä – Poliisi: "Huumekauppiaiden toiminta ollut erittäin härskiä"
IL, 2.6. 2014: Kunniaton nainen (tuollaista islamia suvikset kannattavat uskoessaan, että kaikki uskonnot ovat saman arvoisia).


On kertakaikkisen häpeällistä kelle tahansa ihmisille, jos hän uskoo uskontojen tasa-arvoon ja sen perusteella syyttää lähimmäistään uskonrauhan rikkojaksi, jos toinen on kertonut faktoja uskonnoista. Uskontojen tasa-arvo ei ole fakta, vaan se on ajattelemattomien, tietämättömien löpinää. Lakien ei tule perustua mutuiluun eikä tunteisiin.

Blogi, 23.4. 2013: Kansojen vertailua-Suomi paras maa
Blogi, 18.5. 2012: Islamofobiset muslimit pakenevat islamia
Blogi, 03.5. 2012: Satu maahanmuuttajan suomalaistumisesta
Blogi, 24.11. 2009: Heaven of muslims

3 kommenttia:

Miltton Friidman kirjoitti...

Muutama huomio.

Varmaan arabimaissakaan kaikki eivät ole ns. uskovia muslimeja, jotka kävisivät siis säännöllisesti moskeijassa, antaisivat zakat-almunsa köyhille, jne.

Ihan samalla tapaa kuin vaikkapa vain 16 % Suomen evankelis-luterilaisen kirkon jäsenistöstä osallistuu säännöllisesti kirkon tapahtumiin ja tilaisuuksiin.

Mutta kertoo jotain ainakin jutun kirjoittajasta - jos hän siis on muslimi - että muslimien mielestä muslimien taivas on maa, jonka väestöstä tällä hetkellä vain 50 000 tai 1 % on muslimeja.

Miltton Friidman kirjoitti...

En mielestäni pidä islamia epäonnistuneena uskontona, vaan osaa siihen uskovista epäonnistuneina.

Ihan samalla tapaa Ruukinmatruuna sanoo kristinuskosta, ettei kukaan voi uskoa siihen. Ja siksi kristinusko on "epäonnistunut" tai "huono" tai jotain muuta tällaista.

Ei uskonto ole epäonnistunut tai huono. Ihmiset tai osa ihmisistä on.

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Islam on epäonnistunut, koska se ei salli lainsäädäntää, joka huomioisi kehityksen, vaan pitää ihmisiä pelon vallassa, jotta arabit tottelisivat muhammedin aivopieruja.

Ruukinmatruuna pisti asiasta laittamattomasti tänään:
Arabeilla ei ole isänmaata