tiistai 24. helmikuuta 2015

YLE luettaa Urantian kannesta kanteen

Muslimit pakenevat Länteen muslimimaista,
- mutta sillä ei ole mitään tekemistä islamin kanssa.

Eikä tämäkään liity millään tavalla islamiin:
IL, 25.2. 2015: "Saudi-valtion kontrolli oli kauheaa"

YLE ei voisi pahemmin polkea sivistystä kuin lähettää saatanallisia säkeitä lähetyksessään!
Ajatelkaa sitä, jos YLE luetuttaisi koko raamatun, siis myös ns. Vanhan testamentin? Mitä silloin sanoisivat uskontojen uhrit, kun heidän verovaroja käytettäisiin uhrien kunnian häpäisemiseen?
Blogi, 10.1. 2015: Islamin uhrit ry bannattu
Blogi, 8.1. 2015: Tutkijat huolettomia islamin kasvusta

Eikö olekin totta, että uskonnot saavat aikaan pahuutta vain siten, että uskontojen noudattajat tekevät sitä, mitä heidän kirjansa opettavat? Täten on täysin eittämätön fakta, että ilman raamattua meillä ei olisi uskontojen uhreja. Tähän mennessä vain kristinuskonnon noudattajien vanhoilliset metodit ovat tuhonneet Suomessa suuret määrät ihmisiä ja aiheuttaneet valtavasti haavoittuneita sieluja.

Nyt sitten YLE haluaa, että Suomessa myös islam alkaisi tuhoamaan ihmisiä. Varmaa on, että islam on paljon pahempi uskonto kuin mikään muu uskonto. If Muhammed were alive nowadays he would be a member of isis.

Jaakko Hämeenanttila ei enää pysty vesittämään Vanhan Testamentin brutaaleja säkeitä, koska niiden pohjalta toteuttiin jo Euroopan pimeä keskiaika. mutta hän haluaa esittää suomalaisille oman tulkintansa koraanista. Nyt YLE, Hämeenanttila ja muut mokuttajat (tahattomasti) haluavat, että Eurooppa saisi upouuden pimeyden takaisin.
Sekö on keskiajan lopettaneen valistuksen ajan tarkoitus, että nyt voimme tiedon sijasta opettaa tuleville sukupolville uutta pimeyttä? Mihin YLE on hukannut velvollisuutensa sivistää kansaa? Sekö on tätä uutta moku-valistusta, että kansalle opetetaan barbaarien uskomuksia? Eihän ne musut vielä edes usko aurinkokeskiseen maailmaankaan.
Mutta, tuhannen vuoden kuluttua ihmisillä on nämä kirjoitukset, joilla he helposti pystyvät todistamaan aikansa historiasta mitään tietämättömille, että Eurooppa olisi välttynyt uudelta pimeydeltä, jos YLE ei vaan olisi mokuttanut islamin puolesta.

On kertakaikkisen barbaarista käyttää verorahoilla toimivaa mediaa pimeän keskiaikaisen opin julistamiseen ja vielä väittää, että sen opin seuraajat voisivat olla sivistyneitä ihmisiä. Eikö yhtään YLEssä ajatella, miltä uskontojen uhreista tuntuu? Ainiin, mutta islamin noudattajathan eivät millään voi aiheuttaa harhaoppisille minkäänlaisia hankaluuksia, ja islam kohtelee naisiakin ihan säkkiin menevästi, ja lapsetkin rakastavat tottelevaisemmin vanhoja ukkoja, kun alapää on nirhattu...

Euroopan pimeä keskiaika päättyi siihen, kun kansalaisille alettiin raamatun sijasta opettamaan tietoa.
Nyt sitten YLEssä on päätetty, että tiedon opettaminen kuului impivaaralaisuuteen, joten YLE haluaa palauttaa suomalaiset aavikkouskonnon kuujumalan barbaaristen tapojen noudattajiksi.

Hei YLE! Miten olisi, jos luettaisiin Urantia kirja kannesta kanteen? Tosin sen läpi lukemisessa olisi 197 osaa, joiden jokaisen pituus olisi enemmän kuin tunti. Mutta se olisi suurin ja korkein teko, mitä YLE voisi Suomelle tehdä. Urantia kirjan sisällysluettelo

Blogi, 26.2. 2015: Ateisteja tuskin on olemassa
Kumitonttu, 23.2l. 2915: Koraanikoulu
Vasarahammer, 23.2. 2015: Islamia myydään kansalle
YLE, 23.2. 2015: Koraani luetaan kannesta kanteen Ylen kanavilla
Blogi, 18.2. 2015: Hajasijoitettu islamilainen trollitehdas
Blogi, 20.2. 2015: YLE esitti vihapuhetta islamista
Blogi, 10.2. 2015: Tervehdys kaikille islamin puolustajille
Blogi, 10.1. 2015: Poliitikot oikeassa: Islam on absoluuttinen oppi
Blogi, 10.1. 2015: Rauhan uskonto Islam ei aiheuta (uskon)sotia

VU, 26.2. 2015: "Kymmeniä lähtenyt ISIS-joukkoihin,
Ylellä luetaan koraani - mikä meitä vaivaa?"

2 kommenttia:

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

"Eikö olekin totta, että uskonnot saavat aikaan pahuutta vain siten, että uskontojen noudattajat tekevät sitä, mitä heidän kirjansa opettavat?"

- Tämä ei ole mikään universaali ilmiö, esimerkiksi Buddhalaisuuden kirjoituksista löytyy erittäin vähän sellaista, mikä käskee kansanmurhaan. Lähi-idän sotaisat uskonnot (vanhan ajan judaismi, keskiajan kristinusko ja nykyinen islam) ovat tässä suhteessa ehdottomasti kärkisijoilla.

Kati Sinenmaa kirjoitti...

No tuota. Mitenkäs sitten ajattelet buddhalaisuuden levinneen satoihin miljoniin päihin, jos sen asentamisessa oman ajattelun korvikkeeksi ei ole ollut mitään pakkoa, pelottelua tai muuta uhkaamista?

Mielestäni on epäuskottavaa uskoa, että sadat miljoonat ihmiset olisivat täysin omalla järjellään löytäneet tismalleen samanlaisen uskonnon kuin joku Siddhartha Gautama.
On uskottavampaa uskoa, että Siddharthan ajatukset on vähintäänkin pelottelemalla saatu ympättyä muiden päihin.

Mielestäni uskonto on aina silloin paha, jos se leviää jollakin käsien heiluttelun avulla yhden päästä toisen päähän. Silloinhan se kiistatta käyttäytyy vähintäänkin viiruksen tavoin.

Uskonto ei voi koskaan olla totuus, jos se vaatii ajattelun yhdenmukaisuutta. Koska buddhalaisuuskin mahtuu erittäin hyvin pieneen kirjaan, niin silloin sen on pakosta tehtävä ihmisen vapaudelle äärimmäinen rajoitus, jos sellainen kirja pitää asentaa oman järjen tilalle.

Ihmisen järki on rajaton ja infiniittinen. Sen korvaaminen millä tahansa rajallisella opilla on ihmisen murhaamista.

Ainoa oikea uskonto on ihmisen oma järki. Kenenkään ei tule luopua siitä jonkun opin tähden. Rauhaa ei voida saavuttaa asentamalla ihmisjoukkoihin (kivikautisia) oppeja.

Nykyäänhän tiedekin opettaa, ettei järkeä ole. Järki on siten uskon asia ja se on suurenmoista tulla uskomattomalla järjellään itse siihen lopputulemaan, että ihmisen järki on peräisin Jumalan järjestä; että meidän kaikki ominaisuudet järki mukaan lukien ovat Jumalan ominaisuuksia.

JÄRKEILYÄ:
1. Jumalan ominaisuuksia ei voi tieteellisesti todistaa.
2. Järjen olemassaoloa ei voida todistaa tieteellisesti.
3. Järki on jumalallinen ominaisuus.