perjantai 27. helmikuuta 2015

Vaihda tietokoneesi koraaniin

ESIPUHE: Tiede, 27.2. 2015: Kun kulttuuri sairastaa
Kulttuureista vain impivaaralaisuuden on tieteellisesti todettu olevan äärimmäisen haitallista mokuttajille. US, 27.2. 2015: Isis purkupojat

Hyvin usein kuullaan psykologien tutkimuksista, milloin mikäkin länsimainen asia saa ihmisille aikaan ongelmia. Kännykkä ja tietokone nyt ainakin ovat mokuttajien mukaan paljon vaarallisempia kuin kivikautinen kulttuuri, raamattu tai koraani, jonka terveysvaikutukset ovat kiistattomia,

Koraanin lukupiireistähän on tullut kaikki rauhannobelistitkin, joten on erittäin hyvä asia, että YLE yhdessä muiden mokutuspiirien kanssa päätti jo 1900-luvun puolella alkaa suomalaisten aivojen pesemisen, koska koraani voidaan asentaa vain viattomien ja kaikin tavoin puhtaiden ihmisten aivoihin. Ihminen ei voi olla viaton muuten kuin muslimina. Samoin vain muslimit ovat velattomia; heillä ei ole valkoisen miehen taakkaakaan.
Ei se ole niin, että koraani saisi aikaan paluun islamiin, vaan ensin ihmisille pitää vaikka väkisin pakottaa halu palata islamiin ja vasta sen jälkeen ihmiset ikään kuin omasta halustaan alkavat muistamaan, mitä koraani sallii ihmiselle.
Mokuttajien mukaan suomalaisten aivot ovat jo vihdoinkin saatu niin puhtoisiksi, että on tullut aika syöttää koko koraani suomalaisten aivoihin. Koraanin downloadaaminen aivoihin alkaa 7.3. 2015, klo 17:15, YLE, 23.2. 2015: Koraani luetaan kannesta kanteen Ylen kanavilla

Koraani on 1 400 vuotta vanha teos, eikä se Hämeen-Anttilan mukaan avaudu nykykuulijalle noin vain. On siksi hyvin luultavaa, että aivolataaminen ei onnistu kerralla, vaan siihen tulee aivovirheitä, joten koraani tullaan tästä lähtien lukemaan radiossa joka vuosi uudestaan ja uudestaan kunnes suomalaiset ovat muuttuneet yhtä viattomiksi mitä maahanmuuttajat ovat luonnostaan. Sen jälkeen koraania luetaan kouluissa seitsemän tuntia joka päivä, paitsi perjantaisin, jolloin sitä luetaan moskeijoiksi muutetuissa kirkoissa.
Tuota ikuisen onnellisuuden aikaa odotellessa mokupsykologit alkavat yhä lujemmin vaatimaan kännyköiden ja tietokoneiden kieltämistä suomalaisilta, koska on tunnettu tosiasia, että niiden käyttäjät ovat paljon vaarallisempia kuin koraanin kantajat konsanaan.

Koraani on tunnetusti niin puhdas teos, että sen lukijat eivät koskaan keksi mitään todella inhoittavaa juttua. Kännykkä, tietokone, konepistooli ja jopa kirjoituskone ovat puhtaasti vääräuskoisten tekemiä keksintöjä, joten ei mikään ihme, että ylen hyvät psykologit usein puhuvat niiden vaarallisuudesta etenkin lapsille. Koraanihan saa aikaan rauhaa kaikkialla, missä sitä luetaan ääneen. Maahanmuuttajiakin tulee tänne vain siksi, että he haluavat levittää rauhaa myös Suomeen.

On ollut ihka väärin pitää maahantunkeutujia elintasopakolaisina, koska hehän tulevat tänne vain siksi, että myös meille tulisi se sama rauha, joka on päällä kaikkialla koraanivaltioissa. Erityisesti naiset nykyisissä kukkahatuissaan tulevat rakastamaan tulevaa rauhan aikaa, jonka voi saada aikaan vain yksin koraani, koska kaikkialla kuullaan poliitikoiden jo nyt julistavan ääni väristen, miten islamiin ei voi liittyä mitään väärää:
Tuubi, 22.9. 2010: Koraanin etiketti vaimon pieksännälle

Blogi, 18.2. 2015: Hajasijoitettu islamilainen trollitehdas

K, 25.2. 2015: Pelko sikaa kohtaan estää maahanmuuttajien suomalaistumisen

Blogi, 26.2. 2015: Ateisteja tuskin  on olemassa

Sikolätti, 27.2. 2015: ”Antakaa meille anteeksi, terroristit”

2 kommenttia:

intrigööri kirjoitti...

Vanhana epäluuloisena fatsina ounastelen, että oikea autuaallinen uskonrauha vielä varmistetaan EU:ssa sirutuksella kaikkien nupoliin. Langattomasti ohjelmoitava mikrosiru olisi varmistus siltä varalta, ettei seitsemän tuntia opetusta, yms., päivässä riitä. Kaikki eivät ilman sirua kuitenkaan opi 30 tunnin verran koraania ulkoa. Sirutus sattuukin paljon vähemmän kuin se, jos joku psykopaattinen debiilimies mustissa, eikun muodikkaasti pukeutunut urhea uskonsoturi, nirhaisi kaulaa poikki tylsällä puukolla. Näin on.

Ibn Matti kirjoitti...

Suosittelen Robert Spencerin teosta "The Complete Infidel's Guide to the Koran".

Se selittää kaiken mikä Koraanissa on olennaista meidän vääräuskoisten kannalta. Sillä vääräuskoistenkin hengellä on väliä:
http://ibnmatti.blogspot.fi/2015/02/vaarauskoistenkin-hengella-on-valia.html