sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Jordan - Ihmiskunnan Valo

Vihdoinkin näen valon kajoa ja hitusen toivoa ihmiskunnan tulevaisuudelle:
IL, 8.2. 2015: Jordanialta 56 kostoiskua Isisiä vastaan vain kolmessa päivässä
IS, 8.2. 2015: Video: Näin Jordanian hävittäjät moukaroivat Isisiä: ”Aiomme pyyhkäistä heidät pois maapallon pinnalta”

Haaretz, 9.2. 2015: ISIS threat brings Jordan and Egypt closer to Israel

Juuri noin ihmisten olisi pitänyt toimia jo Valistuksen ajoista lähtien. Toivottovasti tämä ei tullut liian myöhään, vaikka luulenkin, että tämä on liian myöhäinen reaktio pelastaa ihmisen nykyinen sivistys. Suvaitsevaisuus ja sääli on jo aivan liikaa jalostanut ihmisistä pelkkiä ahneita hiirulaisia.

Sellaisille ei saa antaa mitään armoa, jotka eivät itse anna armoa niille, jotka ovat kehityksen airueina. Syyriassa alaviitit ovat tuhat kertaa parempia kuin sen kolkan muut ryhmittymät. Heitä vastaan ei missään tapauksessa pitäisi sotia, eikä vasiten auttaa ketään, jotka sotivat alaviitteja vastaan.

Toivon hartaasti, että Jordanian kuningas ymmärtäisi Syyrian presidenttiä ja että he voisivat yhdistyä.  Blogi, 22.8. 2013: Tuen Syyrian laillista hallintoa

On ollut hyvin typerää tuntea sääliä rikollisia kohtaan, olkoot heidän motiivinaan sitten uskonto, sairaus, ikä tai jokin muu ideologia. Länsimainen mies on jalostettu feministiksi. Poistetaan ns. ääri-islamistit, niin olemme parantaneet ihmislajin genomia sen verran, että se kestäisi vielä muutaman kymmenen vuotta suvaitsevaisten mielipuolista lajimme jalostamista hiirulaisiksi. Se antaisi hieman lisää aikaa ihmiskunnalle vaihtaa sääli järkeen.

Pitäisi huomata se ikuinen totuus, että pyhinkin asia on vain motiivi muiden motiivien  joukossa. Voin sanoa suoraan, että vain mielipuoliset voivat pitää uskontoa pyhänä asiana. Se ei voi olla sen pyhempi/oikeutetumpi kuin mikä tahansa muu motiivi ihmisen toiminnalle. Tämän huomaa jokainen, joka pystyy edes minimaaliseen ajatteluun.

Uskonnon julistaminen lailliseksi motiiviksi typerien perinteiden noudattamiselle on äärettömän typerää. Se on sama asia, jos sanoo sairaalle, että koska olet sairas, voit perustella pahat tekosi vain toteamalla, että olet sairas.
Let me google that for you: We are above the law of the land
Olen kuullut monesti sairaiden julistavat, että he saavat tehdä pahaa, koska he ovat sairaita. Olen kuullut  kymmeniä kertoja typerien nulikoiden julistavan, että koska he ovat alaikäisiä, niin heillä on oikeus tehdä pahaa muille.

Ns. alaikäiset tietävät varsin hyvin, että laki on heidän puolellaan, joten siksi alaikäiset hyvin usein käyttävät alaikäisyyttään puolusteluna pahoille teoilleen. Samoin muslimit tietävät erittäin hyvin, että Lännen alkeellisen demokratien lakiluomukset suovat muslimeille oikeuden pitää satukirjojensa uskomuksia maallisen lain yläpuolella. Muslimit ovat kuin alaikäisiä nulikoita ja laillista alaikäänsä esille tuovat toimivat sairaasti.

Laki on perseestä, jos se asettaa muun kuin persoonallisen ihmisen lain yläpuolelle.
Laki uskonrauhasta vaatii, että ihmisen pitää pitää uskontoaan (ihmisen luomusta) korkeammassa arvossa kuin mitään muuta -- koska jos niin ei olisi, niin silloin kukaan ei voisi haastaa ketään oikeuteen uskonrauhan rikkomisesta. Ihmisen ikä, sairaus eikä ihmisen uskomukset saa olla perusteluna toimia rikoslain yläpuolella. On rikos ihmisyyttä vastaan asettaa ihmisen yläpuolelle ihmisen luomukset, kuten uskomukset. Ihminen on lain alku ja loppu, eikä siihen asemaan voi sopia mikään ihmisen oma luomus.

Huokaus. Huomaan sivistyksen valon heikkenevän ja toivon kuihtuvan, kun mieleeni tulee ns, asiantuntijoiden neuvot poliitikoille, että murrosikää, uskontoa ja sairautta tulee pitää puolusteluna ihmisen pahoille teoille (kuten lasten alapään silpomisille, työkyvyttömyyteen, jos ei saa pukeutua säkkiin, bussin pysäyttämiselle, jotta voi pyllistellä pakanoille jne). Ihmisyys on kaikille niille erittäin negatiivinen juttu, jotka käyttäytyvät uskonnollisesti, hormonaalisesti tai muuten vaan sairaasti.
Uskovaiset ja muut typerykset pitävät ihmisyyttään vain keppihevosena, johon vedotaan vain silloin, kun on jääty kiinni pahuudesta. Milloinkaan ei ole kuultu, että tervejärkinen ihminen puolusteli tekojaan, kuten sairaat; "Minäkin olen vain ihminen". Kyseistä virkettä voidaan käyttää vain silloin, kun yritetään päästä pahanteosta  kuin koira veräjästä.
Ei ole mitään eroa, puolusteleeko ihminen käytöstään uskomuksillaan, iällään tai sairaudellaan, koska kaikki nuo johtuvat puhtaasti typeryydestä.

Laki uskonrauhasta on mielipuolinen laki, koska se asettaa uskovaisten kirjoitusten uskomuksia lain yläpuolelle!
Se on laki, joka antaa ihmisille luvan pahuuteen. Laki ja sen säätäjät ovat äärettömän typeriä mielipuolia, jos he ovat säätäneet, että uskonnon nimissä uskovaisella (ei-ihmisellä) on oikeus ja jopa velvollisuus toimia perinteisellä, jopa kivikautisella tavalla, jonka sanoo jokin satukirja.

Blogi, 4.2. 2015: Jordanian-Kekkosen linja ISIS-jengiin
Blogi, 4.3. 2014: Tekosyiden top 10
US-blogi, 11.12. 2011: Oikean sairauden erottaminen valesairauksista


Ei kommentteja: