tiistai 17. helmikuuta 2015

Miten lopettaa islamilainen natsismi

ESIPUHE
Miksi Suomen naisministerien huntu liittyy islamiin, mutta esimerkiksi lasten silpominen tai naisten kivittäminen koraanin nimissä ei liity islamiin?  YLE, 8.3. 2013:
Suomen naisministereille abayat virkamatkoilla Saudi-Arabiaan

Washington Post, 27.1. 2015: Michelle Obama forgoes a headscarf and sparks a backlash in Saudi Arabia -- Suomen johtajat antavat muslimeille luvan pukeutua Suomessa miten he itse haluavat, ja sitten nuolevat muslimien perseitä muslimimaissa, mutta sekään ei millään tavalla liity islamiin.
HS, 28.1. 2015: Paljaspäinen Tarja Halonen herätti huomiota vierailullaan Saudi-Arabiassa

Sikolätti, 18.5. 2013: Muslimi kieltäytyi kättelemästä – tienasi 30.000 kruunua
IS, 7.12. 2012: Iranin suurlähettiläs ei kätellyt Jenni Haukiota Linnan juhlissa
Onneksi Jenni Haukio ei sentään joutunut syytteeseen, kuten joutui se ruotsalainen nainen, jota muslimi ei kätellyt, koska naisten kättelykielto perustuu islamiin.
Blogi, 9.12. 2012: Maassa Iranin tavalla

Muslimien koraaniin perustuva väkivalta on ollut kuvottavaa ennenkin, mutta nyt siitä on tullut jotain sellaista, jota ei ole koskaan ennen ollut planeetallamme. Onko Muhammed syntynyt uudestaan ja tuonut uusia opinkappaleita jostain Jumalan selän takaa?

1400 vuotta sitten Muhammedin oli lupa käyttää kivikautista teknologiaa, eikä Muhammed tietääkseni kertaakaan katkonut käsiä tai päitä siksi, että muslimit käyttivät kivikautisia asuja tai heittelivät jurakautisia kiviä. Nykyisin maailman 140 miljoonaa muhammedia on parantanut kovasti koraanin oppeja.

Maailmamme ei pääse eroon islamilaisesta terrorismista niin kauan, kun länsimaat hyväksyvät islamin. On satavarmaa,että poliitikot eivät hyväksyisi Jeesuksen aikalaisten tapoja nykyaikana, mutta sitä vastoin poliitikot kilvoittelevat siitä, kuka heistä vetisimmin nuolee muhammedien perseitä.
Muslimeilla ei ole pakottavaa tarvettaa uudistaa uskontonsa oppeja, koska länsimaiden johtajat julistavat aina uudestaan ja uudestaan jokaisen muslimiterroristin teon jälkeen, ettei sillä ollut mitään tekemistä islamin kanssa.
Kuitenkin, tuhannet tutkijat, journalistit ja tavalliset ihmiset puhumattakaan islamista luopujista ovat puhuneet, että islamistien tekoja ei voi selittää mitenkäänmuutoin kuin koraanin opeilla; Islamistit eivät ole vetäneet tekojensa perusteluja hihastaan, vaan he tekevät niitä siksi, koska koraanin Muhammed sanoo, että oikean muslimin tulee tehdä niitä tekoja.

Meidän ei tule odottaa, että islamin piiriin syntyisi joku Jeesuksen kaltainen, joka uudistaisi islamin samalla tavalla kuin Jeesus (Joshua ben Joseph) uudisti juutalaisten opit. On erittäin typerää uskoa, että kivikautinen uskonto ei tarvitse mitään uudistusta, että se on täysin sopiva meidän ajallemme, jonka sivistyksen perustana on ollut ja  on edelleen oman judeo-kreikkalais-peräisen uskontomme jatkuva uudistaminen.
Jokainen johtaja, joka hyväksyy islamin ja väittää sitä maltilliseksi, on tuomittava niistä samoista terroriteoista, joita muslimit tekevät, ja joita perustellaan koraanin opetuksilla. Kukaan vähänkin islamia tunteva ei voi väittää etteikö islamistien teot nimenomaan perustu koraaniin.

Islamin kasvot eivät muutu maltillisiksi, vaikka johtajat ja poliitikot hokisivat useamminkin, ettei islam voi olla perusteena terrorismille. Jo pelkästään lasten silpominen uskonnon nimissä todistaa, että kivikautinen uskonto voi olla perusteena ihan mille vaan, kun sen noudattajille antaa käteen sivistyneiden ihmisten luomia keksintöjä.

Poliitikot eivät ole irtisanoutuneet islamilaisesta terrorismista sillä, että he hokevat, ettei se liity islamiin. Samat poliitikot, jotka pitävät islamia rauhanuskontona, (joka ei kuulemma missään kohtaan käske uskovaisiaan väkivaltaan,) ovat etsineet kissojen ja koirien kanssa ristiriitoja ja virheitä raamatustaan. Kattos perhanaa kuin helposti kuukkeli voi auttaa: Raamatun ristiriitaisuudet.
Olen tuhatvarma, että suvaitsevaiset ja muut vastaavat löytäisivät koraanista paljon helpommin virheitä kuin mitä he ovat löytäneet niitä raamatusta, jonka sanotaan olevan Jumalan sanaa, mutta koska suvaitsevaisten ainoana tarkoituksena on tuhota länsimaalaisuus ja tuoda tilalle kivikautiset uskomukset, niin eihän toki heille tule mieleenkään, että he voisivat ihan itse lukea koraaninsa...
Koraanin väkivaltaa: Onko todella niin,että suvaitsevaiset uskovat koraanin olevan erehtymätöntä allahin sanaa, josta on mahdoton löytää minkäänlaista epäkohtaa?
Uskomatonta! Esimerkiksi:
University of Southern California: Translations of the Qur'an, Surah 9:

The Atlantic, 2/2015: What ISIS Really Wants
TUUBI, 9.2. 2015: Egyptian TV Host Ibrahim Issa: Nobody Dares to Admit That ISIS Crimes Are Based on Islamic Sources.

YLE, 17.2. 2015: Jihadistimorsiamet ovat kiihkeitä propagandisteja – kehottavat länsimaisia naisia terrori-iskuihin
Anonymous, 16.2. 2015: ISIS Sex Jihad: You Can Have Sex With One-Year-Old Infants For $172 – Here’s The Complete ‘Price List’
The Independent, 16.2. 2015: Isis 'chops off three women's hands and flogs men for using mobile phones' in Mosul


VU, 16.2. 2015: ISIS amputoi naisilta kädet – käyttivät kännykkää
Tää on hyvä uutinen, koska jos muslimeilla on vielä logiikkaa jäljellä, niin tuosta ei voi seurata mitään muuta kuin sitä, että myös muslimien pitää amputoida kätensä, jos he ovat näpytelleet tietokoneen näppäimiä esimerkiksi lähettääkseen mestausvideoita nettiin.

Kaikki ajattelevat ihmisethän sen ymmärtävät, että naiset eivät voi olla muslimeja. Jokainen älykäshän sen tietää, että muslimit vaativat vain naisilta kivikautista pukeutumista, jotta muslimit voivat sitten ulvoa, jos joku edes vihjaisee, ettei ole oikeamielista pakottaa lähimmäistään: Naiset eivät ole muslimeille lähimmäisiä, vaan pelkkiä elukoita.
Blogi, 8.5. 2013: Ministerien Huntupakko ja Huntukielto
Blogi, 8.3. 2013: Islamin uhkavaatimus Suomen naisministereille
HS, Saima Harmaja, 8.5. 2013: "Kelpo nainen tahtoo miehen elämän oikeudet"
Muslimien naisilla ei ole oikeutta pukeutua länsimaalaisittain, kuten muslimeilla on, eikä muslimit salli naisille ylipäätään mitään vapautta.


TUUBI, 15.2. 2015: MUSLIMS MARCH IN OCCUPIED LONDON ENGLAND UK 2015
IS, 15.2. 2015: Isis mestaa uudella videolla kristittyjä egyptiläisiä Libyassa
AL, 15.2. 2015: Ranskassa satoja juutalaisia hautoja ilkivallan kohteena
Live Leak, 14.2. 2015: the World is fighting the IS group, IS is proud to destroy over 2000 tombs in Raqqa even ancient 1s

IS, 14.2. 2015: Isis antoi hyytävän tupakointi tappaa -varoituksen
Breitbart, 30.1. 2015: MAHER CRITICIZES OBAMA FOR LECTURING INDIA ON WOMEN’S RIGHTS, NOT SAUDI ARABIA
Yahoo new, 28.1. 2015: Egyptian poet goes on trial accused of contempt of Islam

Independent, 25.1. 2015: Almost 500 cases of female genital mutilation identified in just one month in English hospitals
Live Leak, 20.1. 2015: ISIS executes 13 teens for watching Asian Cup football match
TUUBI, 24.12. 2014: Debate: Is ISIS Islamic? David Wood (Christian) vs. Osama Abdallah (Muslim)

The Spectator, 14.6. 2014: British mosques aren't that moderate after all
As the Muslim population became more established, one might have assumed that a westernised form of Islam would have come to dominate Britain’s mosques. According to a database of British Islam, however, only two out of 1,700 mosques in Britain follow modernist interpretations of the Koran.
Muslimien sympatiaa terroristeille:
IS, 16.2. 2015: Musliminuoret poistivat kukat Kööpenhaminan ampujan surmapaikalta
"Useat johtavat poliitikot paheksuivat netissä sitä, että poliisin ampuman 22-vuotiaan Omar El-Husseinin surmapaikalle Nørrebron aseman lähellä oli maanantaina tuotu kymmenittäin kukkia."

Wikipedia: Terrorist attacks, political ideology
Blogi, 10.2. 2015: Allahu akbar, islamin puolustaja
Blogi, 3.7. 2014: Maltilliset muslmit ulvovat
Blogi, 12.12. 2012: Uskomukset ovat tahallisia tekoja
Blogi, 18.2. 2015: Hajasijoitettu islamilainen trollitehdas

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Maassa maan tavalla. Suomen on lopetettava kerralla kaikki islamistien vaatimat muutokset meidän tavoistamme ja niiden muuttaminen heidän halujensa mukaisiksi. He ovat suoraan sanoneet tulleensa valtaamaan koko maailman omaksi Kalifaatikseen. Koraanin mukaan he sokeasti sanovat noudattavansa vain sitä . He haluavat tappaa vääräuskoiset, Sharia-laki saatava tänne jne. Muslimimies saa raiskata ja nauraa vieressä, kun nainen tapetaan kivittämällä. NYT tuollaisten valtaajien paapominen on lopetettava ja tehtävä selväksi, että SUOMEN KANSA ei ole heitä tänne pyytänyt eikä halua heidän satojen vuosien takaisia villi-ihmisten tapojaan. He eivät halua sopeutua tänne, miksi poliitikot jankuttavat meille, eivätkä uskalla sanoa totuutta heille suoraan? Päättäjämme ovat pelkureita ja naamojansa puuteroivia salailijoita.