perjantai 20. helmikuuta 2015

YLE esitti vihapuhetta islamista

Kuunnelkaa ja/tai lukekaa ja ihmetelkää ylen uusia vaatteita:
Tänään 20. helmikuuta 2015 YLEn aamuTV:n jutussa "klo 7.44 Naisten asema Turkissa" oli juttua Turkin ihmisoikeustilanteesta:

Jutun alustusta toimittaja Nicholas Wanckelta: "... Naismurhien määrä turkissa on viimeisen reilun vuosikymmenen aikana noussut 14-kertaiseksi. ... Mikä selittää sen, että naisiin kohdistuva väkivalta on noussut niin voimaakkaasti siellä Turkissa?" (Lihavointi on mun. Katso alhaalta, mistä asti Erdoganin puolue on hallinnut Turkkia, ja miten sen puolueen uskontunnustuksessa väitetään sen olevan valkoinen, puhdas ja tahraton.)

Toimittaja Lotta Nuotia jutun puolivälin jälkeen:  "...mutta kyllä täällä on nyt myös sellainen vihamielinen ilmapiiri ja tämä nykyhallitus -islamilainen akp-puolue- niin levittää sellaista hyvin voimakkaasti vihamielistä puhetta ja eritavalla elävien ihmisten elintavasta... ja juuri samalla naisen asemaa korostetaan koko ajan vain äitinä ja perheen hahmona, joka pysyy kotona ja tämä tällainen yhdistetty agressiivisuus ja tietty naisen aseman rajoittaminen..."

Toimittaja Lotta Nuotio tuli paljastaneeksi sellaista, joka olisi ehdottomasti pitänyt leikata jutusta pois, koska se oli täysin päin vastaista sille totuudelle, jota YLE yhdessä muiden medioiden kanssa on suoltanut, ja joka on myös poliitikoiden mielilause:
"Viha, väkivalta, terrori ei millään tavalla liity islamiin".
Ruotsissakin raiskausluvut ovat nousseet niin, että nykyisin Ruotsi on yksi maailman pahimmista paikoista naisille. Siellä naiset jopa juoksevat karkuun, jos edes näkevät ruotsalaisen miehen -- mutta sekään ei millään tavalla liity islamiin, joka huomattiin siitä risteilylaivankin uutisoinnista, että syyllisiä olivat ruotsalaismiehet, eivätkä ne iki-ihanat, rauhanomaiset maahanmuuttajat.

Aivan uskomatonta, miten YLE voi esittää tuollaista vihapuhetta islamista, koska YLE on kiistattomasti aiemmin julistanut, ettei islam voi mitenkään olla syyllinen minkäänlaiseen pahuuteen. Vähintä, mitä Suomi voisi nyt tehdä, jottei islamilainen väkivalta leviäisi pahemman kerran tännekin, olisi se, että poliisi tutkisi YLEn toiminnan, koska tuollainen rehellinen uutisointi ei anna sitä kuvaa monikulttuurisuuden ihanuudesta, jota suvaitsevaisto yrittää väkisin tunkea ajattelevien ihmisten aivoihin.

Jopa yksi Suomen päämokuttajista, Nasima Razmyar, puhuu 16.2. 2015 Naamakirjan sivullaan vihaa islamia kohtaan:
"Naisten asema on yhä maailmassa monin paikoin valitettavan heiveröinen. Turkki, jota on pidetty monilta osin länsimaisena valtiona, on ottanut viime vuosina vaivihkaa askeleita taaksepäin. Tämä järkyttävä väkivallanteko havahdutti ja järkytti koko maata. Valitettavasti ihan täällä koto-Suomessa on yhä paljon tehtävää esimerkiksi ns. "kunniaväkivallan" ja jopa pakkoavioliittojen kitkemiseksi."

(Edellisen lainatun kappaleen lihavointi on mun syy.) Miten ihmeessä islamilaistuva Turkki on voinut ottaa askeleita taaksepäin, koska kaikillehan piti olla selvää, miten hieno uskonto islam, joka ei millään tavoin voi selittää naisiin kohdistuvaa väkivaltaa eikä muutakaan terroria?

Nasima Razmyar ilmeisesti jopa uskoo, että nyt Suomikin on taantunut, koska täälläkin tapahtuu kunniaväkivaltaa ja järjestetään pakkoavioliittoja. Mikähän siihenkin voi olla syynä, koska maahanmuuttajien piti esimerkillään vähentää suomalaisten miesten väkivaltaista käytöstä. Oliko sittenkin niin, että Impivaaran aikoihin Suomen asiat olivat paremmin?

Miten Suomesta voidaan kitkeä naisiin kohdistuvaa väkivaltaa, jos tänne halutaan lisää rauhanuskonnon noudattajia? Onko niin, että jokainen valtio taantuu, jos siihen muuttaa esi-impivaaralaista väkeä? Miten kävisi suomalaisuudelle, jos suomalaisuus asutettaisiin eläintarhaan?

Kuten tunnettua, niin Turkki on hyvää vauhtia menossa kohden islamin valtioitumista. Turkkia hallitsee islamilainen AKP-puolue, jonka johtajana on Turkin presidentti. Hieman lisää tuosta AKP:sta:
AK-Partie, eli Oikeus ja kehityspuolue on turkkilainen vuonna 2001 perustettu puolue. Puolue väittää, että se on "valkoinen/puhdas/tahraton puolue".

Mitä minä sanoinkaan edellisissä blogiteksteissäni? Että sanoilla voidaan valehdella, teoilla puhutaan totuutta "...että ihmisillä on tapana torjua pahat asiat nimittämällä niitä hyviksi; mitä saatanallisempi jokin juttu on sitä varmemmin pelkurit kutsuvat sitä jollakin kauniilla sanalla, joka suorastaan pursuaa hyvyyyttä." Että muslimit ja lännen johtajat ylistävät islamin rauhanomaisuutta ja väkivallattomuutta, mutta islamin noudattajat jostain syystä tekevät päin vastoin.

Joskus rauhanuskonnon noudattajakin puhuu totta: PM Erdogan: "The Term "Moderate Islam Is Ugly And Offensive; There Is No Moderate Islam; Islam Is Islam."

Joku sanoi joskus: "Älkää tehkö niin kuin minä teen vaan niin kuin puhun medialle juhlallisesti." Milloin muslimit alkavat elää juhlapuheidensa mukaan?
lue lisää:
Blogi, 18.2. 2015: Hajasijoitettu islamilainen trollitehdas
Blogi, 17.2. 2015: Miten lopettaa islamilainen natsismi

YLE, 16.02. 2015: Nuoren naisen raaka surma raivostutti naiset Turkissa
YLE, 12.11. 2014: Erdoğan: Naisten ja miesten välinen tasa-arvo on vastoin luontoa
Lapin Kansa, 17.2. 2015: Nuoren naisen raaka surma vavisuttaa Turkkia - johtajilta vaaditaan tekoja
Daily News, 31.7. 2014: Concerns for women’s social space in Turkey on rise, as key treaty enters into force

Blogi, 20.2. 2015: YLEn Turkin toimittajan harvinaiset kokemukset

3 kommenttia:

Kumitonttu kirjoitti...

Hyvä kirjoitus, kiitoksia. Erityiseti tuo oli hyvä vastaus kysymykseen, miksi viimeisen 10 vuoden aikana kehitys on mennyt taaksepäin.

Oikeastaan niin Libyan, Turkin kuin Ukrainankin tapauksissa paljastuu, että EU on omalla toiminnallaan luinut turvallisuustyhjiön lähiealueilleen, joita nyt islamistit ja Putin moukaroivat itselleen sopivaan muotoon. Voiko EU:n megalomaanista epäonnistumista paremmin kuvata muu, kuin Turkin kehitys. 10 vuotta sitten maasta piti tulla EU:n jäsen - nyt se on EU:n vihollinen.

Ibn Matti kirjoitti...

Totuudella on sellainen ominaisuus, että se pyrkii väkisin esiin vaikka sitä miten yritettäisiin piilotella.

Yksi erinomainen tapa vastustaa islamisaatiota on levittää tietoa kunniamurhista, lapsiavioliitoista, tyttölapsien silpomisista ja vastaavista ihmisoikeusloukkauksista. Niitä ei edes paatunein mokuttaja voi puolustella. Ja niiden vastustaminen on sharia-lain vastustamista, koska nuo kaikki ovat seurausta islamin säännösten noudattamisesta (kyllä vain, lapsiavioliitot, tyttöjen silpominen ja kunniamurhat kuuluvat kaikki islamin opetuksiin, todisteet löytyvät islamin omista pyhistä kirjoituksista).

Levittäkää alla olevien organisaatioiden sanomaa! Kukaan ei voi väittää teitä islamofobiksi tai rasistiksi, mutta ne ovat silti mitä parhainta antijihadismia:
http://www.chimeforchange.org/
http://www.girlsnotbrides.org/
http://theahafoundation.org/
http://www.honordiaries.com/

Ja Muhammedin tarinaa kannattaa levittää, se selittää monia viimeaikaisia tapahtumia:
http://abdullahsarh.wix.com/muhammedintarina

Anonyymi kirjoitti...

Yle on osa jutkumediaa, ja jutkumedian tarkoitus on vääristellä totuutta.