torstai 26. maaliskuuta 2015

Flight 4U 9525 Barcelona to ParadiseTapahtumat seuraavat toisiaan. Kaikki lähdemme täältä tavalla tai toisella. Me virtaamme; me olemme virta. Olen vuosia sitten havainnut kummallisen ilmiön, että erikoiset tapahtumat tuppaavat tapahtumaan kolmen tai ainakin kahden sarjoina. Me elämme kosmoksessa, jonka osia me olemme. Me emme ole yksin emmekä yksilöitä, vaan me kuulumme kokonaisuuteen, joka ei ole sattuman kauppaa.

En tarvitse tämän toteamiseen mitään uskontoa, Minulle riittää ne aistit ja ominaisuudet, joiden tiedän olevan samoja kaikkialla maailmankaikkeudessa. Meidän ominaisuudet ovat samoja, joita on Jumalallakin. Jumala näkee kuin mekin. Hän tuntee niin kuin me. Voimme varmuudella sanoa hänen jopa kuulevan, koska meissä oleva kosminen järki tietää meidän ominaisuuksien tulevan hänestä.
Jokainen, joka uskoo jollakin tavalla elämää olevan kaikkeudessa, todistaa tahattomasti, etteivät aistimme ja ominaisuutemme ole sattumaa, koska niiden uskotaan säätöineen kuuluvan mille tahansa extraterrestriaaliselle olennolle. Emme ole lastuina laineilla, eikä meidän luojamme ole sattuma. Jonkun täytyy tietää kaikki kaikesta; Kaikkeudelle meissä ei voi olla mitään tuntematonta, koska muutoinhan me emme voisi elää, jos meissä olisi vähäinenkin ripaus jotakin toista todellista, joka ei olisi Luojamme luomaa. Kaikella reaalisella on yksi ja sama lähde ja keskus.

Mitä tahansa meille yksilöinä tapahtuu, niin ymmärrän, ettei meidän olemuksessa mikään sellainen voi kadota, joka on totta ja todellista. Sen sanoo jo häviämättömyyden lakikin; mikään todellinen ei voi hävitä; Kaikkeudessa ei ole pohjatonta nielua. Kehomme voidaan hävittää, mutta minulle se on vain hardwarea, joka voidaan ja joka täytyy vaihtaa uuteen.

Blogi, 08.3. 2010: Kolmas aalto
Blogi, 9.12. 2009: Kolmen sarjoina
Blogi, 26.7. 2009: Ei sattuma
Blogi, 10.1. 2013: Kolminaisuus ja Synkronisiteetti
Blogi, 20.8. 2010: Kolmen koplat

Ei kommentteja: