maanantai 2. maaliskuuta 2015

Historia kuin nykyaika

Uskomaton juttu. TV1:stä tulee parhaillaan dokumentti siionistien invaasiosta Palestiinaan.
YLE, TV1 klo 19:00: Historia: Lähi-itä vuonna 1913. Siinä kerrotaan, miten siionistimaahanmuuttajat eivät halunneet ottaa Osmannivaltion kansalaisuutta eivät halunneet opiskella paikallista kieltä, vaan pitivät lähtömaansa kielen ja omat tapansa. Seurauksen tiedämme kaikki.

On hyvin hyvin outoa siinä, että tismalleen samaa tapahtuu nykyään kaikissa Euroopan maissa. Tänne otetaan massoittain vieraan kulttuurin väkeä ja annetaahnniiden pitää oman maansa kansalasisuus ja kulttuurio. Seuraukset näkyvät jo; Ensin he luovat no-go-alueita, misä pätevät heidän lakinsa ja kielensä -- aivan samoin kuin sata vuotta sitten juutalaiset ensi alkuun loivat pieniä kyliä, joihin muilla eri enää ollut asiaa.

Juuri parhaillaan luen siitä dokumentista juttua, miten rikkaat palestiinalaiset myivät alueitaan siionisteille: myös se on yksi yhteen tämän päivän kanssa, missä ahneet haluavat rikastua muslimien tai olikarkkien öljyrahoilla. Historia ei opeta näkyjään mitään, vaan se on eletty vain toistettavaksi.

Ne muslimien no-go-alueet ovatkin itseasiassa siirtokuntia.
On vain ajan kysymys, kun ne muslimien siirtokunnat
yhdistyvät ja vaativat koko maata omakseen.

Blogi, 2.3. 2015: Lopultakin Varhais-Keskiaika on sivistetty

1 kommentti:

Kenzo kirjoitti...

Koska olemme edistyksellisiä, meidän tulee suvaita tätä kehitystä loppuun asti. Sitten meidän ei tarvitse marista asiasta, kun muslimit ovat saaneet isommat kaistaleet suomesta haltuunsa ja lähettävät omat pikku militanttinsa terrorisoimaan suomessa jäljellä olevia pikkukyliä Afrikan malliin. Suomen uudelleenrakennus alkaa kuun sirpin ja kauniin tähtitaivaan alla.