maanantai 9. maaliskuuta 2015

Koraanin lauseet yksittäistapauksia

Yksittäistapaukset perustuvat koraanin yksittäisiin lauseisiin.
Suvisten suvaitsevaisuusoppi pitää ottaa kokonaisena, koska
siinä ei ole irrotettavissa olevia yksittäisiä lauseita; Se on allahin sanaa.
Yksittäislauseiden huippulause: "Koraani pitää ottaa kokonaisena."
Koraanin lauseita ei saa pohtia, eikä ruokaa saa pureksia,
koska Allah ei tehnyt hampaita, vaan piru.

Suvaitsevaiset mielellään ottavat raamatusta yksittäislauseita  joilla todistelevat, miksi kristinusko pitää ajaa alas. Mutta! Nyt tulee oikein suuren suuri MUTTA!

Kun suvaitsevaiset kuulevat koraanin laadukkaita yksittäislauseita, -joita toki on satakerta verrattuna raamatun laadukkaisiin lauseisiin-, niin jostain kumman syystä suvaitsevaiset kuulostavat tismalleen samalta kuin uskovaiset;
Suvikset vollottavat, että koraani pitää ottaa kokonaisuutena, eikä kuulemma ole mitenkään järkevää ottaa sieltä irti yksittäisiä lauseita.
Suvisten logiikan mukaan raamattua pitää lukea pirumaisesti, mutta auta armias, jos suvaitsevaisille kerrottaisiin, että ollakseen loogisia heidän pitäisi lukea myös koraania kuin itse piru.

Mutta, suvaitsevaisille ei käy logiikka, koska jos he pitäisivät koraania samanlaisena lukukokemuksena kuin raamattua, niin silloin he alkaisivat vaatimaan lakeja, joilla islamilaisuutta suitsittaisiin. Sillä juuri raamatun yksittäislauseiden ääneen lukeminen johti siihen, että kristinuskontoa ja erityisesti sen yksittäisiä lauseita alettiin suitsimaan parlamentaarisesti.

Otetaan esimerkiksi Mooseksen ja Paavalin yksittäisiä lauseita koskien naisten oikeuksia. Laki on murskannut täysin Mooseksen ja Paavalin yksittäiset sanomiset, eikä kukaan ihminen voi niitä julistaa sivistyksellisyytenä, jos haluaa, että hänet otetaan todesta.

Mutta mitä tekee suvaitsevaiset? He julistavat, että koraanin lukeminen sivistää kansaa? Ja miten tuo on voitu noin päin kääntää, kun koraanin maista tänne tuppaa väkeä massoittain? Eikös he juurikin ole tulleet tänne pakoon niitä yksittäislauseita, joita harrastetaan käytännössä?

Tässä on koraanin muutamia yksittäislauseita:
US-blogi, 27.2. 2015: Ylen uusi radio-ohjelma: Mein Kampfia luetaan radiossa

Suvaitsevaisten mukaan islamilaiset ovat sivistyneempiä kuin kristinuskonnon piirissä elävät, koska raamatusta löytyy paljon yksittäislauseita, kun taasen suvaitsevaiset eivät ole pystyneet löytämään yhtä ainutta yksittäislausetta koraanistaan. Sitä vastoin suvikset näkevät kaikki muslimien tuhannet pahanteot yksittäistapauksina, vaikka jokainen muslimin tekemä yksittäisteko johtuu koraanin yksittäisistä lauseista.
Muslimi on muslimi vain silloin ja siinä, kun hän ottaa sieltä yksittäisiä lauseita ja toimii niiden mukaan. Esimerkiksi naisten asema islamissa perustuu koraanin yksittäisiin lauseisiin! MUTTA! Niitä lauseita ei saa lukea yksittäin, koska muutoin suvikset pillittävät, että koraani pitää ottaa kokonaisuutena.
Tuo jos mikä todistaa suvaitsevaisten islamofobiasta, koska eihän tuollaista hulluutta voi selittää millään järkevällä tavalla. Että koraani pitää ottaa kokonaisuutena, eikä siitä saa ottaa irti yksittäislauseita, koska muutoin se ei ole sivistävää, mutta raamatusta pitää ottaa yksittäisiä lauseita, jotta niillä todisteltaisiin, miten kammottavan barbaarinen raamattu on.


Sivistyksessä ei ole monikulttuurisuutta

Seuraavastakin nähdään, miten alisivistyneitä suvikset ovat: He sallivat esimerkiksi diplomaattien käyttäytyvän Suomessa oman maansa tavalla, mutta eivät salli suomalaisten käyttäytyvän ns. sivistyksellisissä maissa suomalaisittain:
YLE, 3.3. 2013: Suomen naisministereille abayat virkamatkoilla Saudi-Arabiaan
IS, 7.12. 2012: Iranin suurlähettiläs ei kätellyt Jenni Haukiota Linnan juhlissa
Sikolätti, 18.5. 2013: Kieltäytyi kättelemästä – tienasi 30.000 kruunua

Tuo todistaa kiistattomasti, että suvaitsevaisten ja muiden mokuttajien mukaan suomalaisuus on moukkamaisuutta, kun taasen islamilaisuus on korkeinta sivistystä, koska suvikset eivät uskalla käyttäytyä islamistisissa maissa niin kuin heillä on vapaus käyttäytyä Suomessa ja siksi he vaativat, että muslimien pitää saada käyttäytyä barbaarisesti Suomessa, koska muutoin suvikset eivät voisi nähdä ihanaa monikulttuurisuuttaan.

Suvikset eivät näytä millään tajuavan, että länsimainen pukeutumisenkin vapaus on seurausta siitä, kun raamattua luettiin yksittäislauseina.


Ylipäätään on sanottava, että on mikä tahansa kirja, niin joka ikinen lukija yleensä ottaa sieltä esille yksittäisiä lauseita. Jopa maailman arvostetuimpien filosofien ajatuksia luetaan vain yksittäislauseiden avulla, koska olisi saatanallista pitää jonkun filosofin joka ikistä ajatusta jumalallisena. Miettikääpä vaikkapa, mistä lauseesta Galileo Galilei muistetaan? Tai mistä lauseesta te muistatte Paavalin?
Mistä yksittäislauseesta muistatte Harri Holkerin? Kuka sanoi, että nahkurin orsilla tavataan? Tai mitä lauseita muistatte Tuntematon sotilas-elokuvasta? MITÄH? Että te suvikset siis muistatte Tuntemattoman joka ikisen vuorosanan?

Perkeleen perkele, että suvikset ovat typeriä: He muistavat täysin hyvin raamatusta ne kaikkein saatanallisemmat säkeet yksittäistapauksina, mutta vaativat, että koraani pitää muistaa kannesta kanteen, koska koraani on suviksille jumalan sanaa, josta ei saa ottaa irti yksittäisiä lauseita!

Jostain kumman syystä ihmisten aivokapasiteetti on tehty semmoseksi,että sinne mahtuu vain yksittäisiä lauseita. Vain harva meistä on idiopaattinen nero, joka pystyy muistamaan kaiken lukemansa.
Tosin ne idiopaattiset nerot elävät elämänsä muiden armoilla, ja heillä on ollut suunnilleen yhtä vähän annettavaa länsimaiselle teknikalle kuin muslimeillakin, jotka ottavat mielellään vastaan länsimaisen tekniikan ihmeitä, mutta kieltäytyvät ottamasta vastaan sitä sivistyksellistä asennetta, jolla tuo tekniikka on luotu.
En mahda sille mitään sille, että muistan koraanista vain yksittäisiä lauseita. Jos suvikset eivät pidä tästä minun ominaisuudesta, niin eikö heidän pidä silloin poistaa minut geenipoolistaan - koska suvisten geenit ovat niin ihanan väriseviä, että ne saavat suvikset muistamaan vain raamatusta yksittäislauseita, mutta pakottavat suviksia hokemaan koraanista niin, että se pitää ottaa kokonaisena.

Suviksilla ei kertakaikkiaan voi olla muitakaan yksittäislauseita.
Esimerkiksi seuraava lause ei voi olla yksittäislause:

"Sillä ei ole mitään tekemistä islamin kanssa."

Tuo lause pitää ottaa kokonaismokutuksena,
- koska muutoin sitä pitää lukea kuin piru raamattua,
- koska muutoin me emme voi ymmärtää suvaitsevaisten suomifobiaa.

IS, 8.3. 2015: Ulla Appelsin kehuu Suomea niin, että pistäisi vihaksi, jos ottaisi koraanin pureksimatta
Blogi, 03.3. 2015: Valistuksen aikakausi peruttu
Blogi, 03.3. 2015: Lopultakin pimeä keskiaika on peruttu
Blogi, 27.2. 2015: Vaihda tietokoneesi koraaniin
Blogi, 24.2. 2015: YLE luettaa urantian kannesta kanteen
Blogi, 18.2. 2015: Hajasijoitettu islamilainen trollitehdas
Blogi, 17.2. 2015: Miten lopettaa islamilainen natsismi
Blogi, 10.2. 2015: Tervehdys kaikille islamin puolustajille
Blogi, 10.2. 2015: Miksi muhammed on suosiossa, suomalaiset

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Jos hitlerin etunimi olisi ollut abdullah niin juutalaiset leireillä olisivat mädättäjien hourailuissa olleet 6 miljoonaa yksittäistapausta.