torstai 15. helmikuuta 2018

Sopeutumisrahoilla sapeleita Afrikkaan

Maailman mahtavin idea mennä myymään suomalaisia aseita kehitysmaalaisille, joilta kestäisi vielä tuhat vuotta kehittyä omia aikojaan vuoteen 1900?
IL, 15.2. 2018: Suvi Lindén valehteli roolistaan YK-lähettiläänä - mitä ex-ministeri teki umpikorruptoituneessa Ugandassa?

Onhan se puukkokin ase!
Ovat ne poliitikot -sekä menneet että nykyiset- hirveän hysteerisiä, kun pitää myydä Suomi ja suomalaisten infra kaiken maailman tonkijoille. Jos nyt oli ihan pakko lähteä kaupittelemaan sopeutumiseläkeläisenä aseita Afrikkaan, niin olisi sitten esitellyt edes Kauhavalaista, jonka terä ei ruostu, ja siinä on se veriurakin, joka sopii hyvin yhteen poliitikkojen jälkeensä jättämien veriurien kanssa.
HS, 14.2. 2018: Eduskunta myönsi erot kahdelle kokoomus­kansanedustajalle – täysistunnossa paheksuttiin eduskunnan muuttumista ”hollituvaksi”.

Mitäpä se todistaa näistä poliitikoista, jotka haluavat rikastua kirjoittamalla nimensä korruptiopapereihin, kehitysapuvaroilla, verorahoilla ja myymällä aseita kehitysmaihin, mutta jotka toisaalla haluavat puolustella maahanmuuttoa sillä, että olivathan ne 1800-luvun finlaysonitkin maahanmuuttajia.
James Finlaysonin, Hans Gutzeitin, Hjalmar Linderin, Heinrich Georg Franz Stockmannin ja Suvi Lindénin ero on siinä, ettei entisajan maahanmuuttajat tulleet Suomeen kaupittelemaan aseita, kankaita ja papereita, vaan he perustivat tänne kangas- ja paperitehtaita ja tavarataloja - omilla rahoillaan.

Ovat ne suvakit täysiä pölvästejä. He perustelevat maahanmuuttoa entisajan paroneilla, mutta ei ole yhden yhtäkään suvakkia, joka olisi nykyaikana muuttanut rahoineen päivineen kehitysmaahan ja laittanut sinne omilla varoillaan pystyyn jonkun tehtaan, jotta kehitysmaalaiset saisivat kokea sitä samaa, mitä suomalaiset saivat kokea Finlaysonin kutomakoneiden äärellä!
Nuo saatanan hihhulit pystyvät korkeintaan kaupittelemaan kehitysmaalaisille vessoja ja aseita, koska hiton suvakit ovat ensin kaataneet tuhansia miljardeja kehitysmaihin, joilla ei ole saatu aikaan mitään muuta kuin asekauppaa! Voi helvetin perkele, ettei minulla riitä sanat kuvaamaan sitä täydellistä typeryyttä, mikä suvakkeja vaivaa!

B, 22.1. 2015: Kehuu kehitysapua viran puolesta.
B, 31.8. 2015: Poliitikoiden uskomatonta kehitysapua.

Jos suvakeilla olisi edes himpun verran samaa mieltä kuin 1700-luvun mamuilla, niin he eivät lähtisi kaupittelemaan lelujaan kehitysmaihin, vaan he muuttaisivat kehitysmaihin ja omilla rahoilla perustaisivat tehtaita sinne. Ja myös pysyisivät siellä lopun ikäänsä. On se ihan ajattelematonta myydä kehitysmaalaisilla valmiita tuotteita, kun ensin antaa kehitysapuna tuhansia miljardeja, jotta kehitysmaat eivät ikinä kehittyisi, vaan sieltä voisi saada rahansa takaisin vain myymälle sinne niitä perkeleen aseita, joiden jälkiä nuo suvakit vollottavat alvariinsa maailman valemedioissa.

IL, 14.2. 2018: Nelikymppiset kansanedustajat ovat eduskunnan lottovoittajia - Jutta Urpilaisen, 42, sopeutumiseläkkeen arvo peräti 1,2 miljoonaa euroa.
IL, 19.1. 2018: Sopeutumiseläkettä nostavista ex-kansanedustajista on tehty tutkintapyyntö poliisille.

B, 14.2. 2018: Anonyymi kerjäläinen--ikuisesti kerjäläinen.
Miten sen sanoisi napakammin?
Kerran sopeutumiseläkeläinen--ikuisesti sopeutumiseäkeläinen.

Aivovuoto ja tasa-arvo ovat ekslusiivisia. 
Tasa-arvosta höpisevät kumoavat välittömästi omat höpinänsä, jos he mainitsevatkin sanan aivovuoto. Se olisi aivovuotoa, jos Finlaysonin jälkeläiset muuttaisivat pois Suomesta, mutta se olisi tasa-arvoa, jos suvakit muuttaisivat Afrikkaan.
SU, 14.2. 2018: PS: Suomi on vaivihkaa muuttunut yhdeksi Euroopan liberaaleimmista maista – ”Turvallisuus heikkenee, kun rajoja ei valvota eikä tiedustelu toimi”.

PS. Onneksi Kiina hoitaa asioita kuten eurooppalaiset 1800-luvulla: Kiina rakentaa Afrikkaan infraa, tehtaita ja maataloutta välittämättä hittojakaan suvakkien typeristä lausunnoista. Suvakit ovat täydellisen kykenemättömiä tajuamaan, ettei Afrikkaa saada lopettamaan väestönkasvu mitenkään muutoin kuin laittamalla afrikkalaiset tehtaisiin töihin. Suvakkien toiminta ainoastaan kiihdyttäisi ja köyhdyttäisi Aftikkaa, sillä suvakit kaikessa typeryydessään ottaisivat kaikki parhaimmat ja kynnelle kykenevät afrikkalaiset pois Afrikasta, jolloin jäljelle jääneiden on entistä vaikeampaa rakentaa mitään pysyvää.

Amazon KindleDead Aid: Why Aid Is Not Working and How There Is a Better Way for Africa by Dambisa Moyo.
Suomen Kuvalehti, 27.11. 2009: Kiina valloittaa Afrikkaa pala palalta.

1 kommentti:

Veijo Hoikka kirjoitti...

Kiitos.
Näinhän me olemme mieltä. Onneksi rohkenet sen meidän ujojen puolesta näytölle laatia.
Harmi, näinkö tässä tulee käymään?!