keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Anonyymi kerjäläinen--ikuisesti kerjäläinen

Sällikodissa ja AA-kerhossa kuulemma sanotaan :
"Hei, olen ikuinen alkoholisti" .
Anonyymit Kerjäläiset hihkuvat riemuissaan, kun kuulevat, miten suomalaiset suvakit jakavat asuntoja, sairaaloita ja rahaa kerjäläisille, mutta kieltävät suomalaisilta kaikki:
"Hei, olen ikuinen kerjäläinen".

Suomimedia, 14.11. 2017: Turvapaikanhakijat ja pakolaiset kokevat työn rangaistuksena. Suurin osa tulee elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä, koska työ ei kiinnosta.

Maailman neljä kummallisinta asiaa, joita ei voi järjellä selittää:
1. Muslimien ihon D-vitamiinin tuotto pimeässä,
2. Kerjäläisten jalkojen suonisto, joka ei ole moksiskaan vuosien istumisesta erittäin hankalassa asennossa kylmällä asvaltilla.
3. Kerjäläiset eivät voi sairastua masennukseen.
4. Muslimien hikoilemattomuus; He voivat kesäkuumallakin olla mustiin säkkeihin pukeutuneita ilman, että yksikään viherpiipertäjä haistaa mitään outoa.
Joku vähän tyhmänrohkea tutkija voisi ujuttaa lämpömittarin jonkun säkin sisälle ja mitata, paljonko siellä on lämpöä. Kesällä auton sisälläkin lämpö nousee helposti 60 - 70 asteeseen, mutta auton lämmön mittaaminen ei olekaan rasistista, joten tarvittaisiin todellakin joku umpityhmä tutkija, joka ei ymmärtäisi, että lämmön mittaaminen on rasistinen teko.
Viherpiipertäjät kyllä osaavat paasata suomalaisten liikkumattomuudesta ja tehdä holhoavaa alkoholipolitiikaa ja olla sormi ojossa kaikkea suomalaisuutta kohtaan, mutta ei ole koskaan kuultu eikä nähty, että suvakit olisivat mitenkään huolissaan kerjäläisten liikkumattomuudesta, tai siitä, että muslimien iho ei tuota D-vitamiinia, jonka sanotaan olevan hyväksi ainakin suomalaisille.
Kuka suvakki vaatisi omaa lastaan olemaan kesät talvet mustassa säkissä, tai istumaan ulkona liikkumattomana?

Jopa lääketieteen mukaan liikkumattomuus on suurin syyllinen masennukseen (koska liikunta on parasta lääkettä masennukseen!), mutta edes kerjäläisten masennus ei näytä millään tavoin huolettavan änkyräsuvakkeja.
Johtuuko suvakkien täydellinen välinpitämättömyys kerjäläisten ja muslimien terveydestä siitä, että kerjääminen on sairaus ja islam on yhtä voimakasta huumetta kuin heroiini, mitä viherpiipertäjät itsekin mieluummin käyttävät kuin viinaa.

Kaikkein kummallisin asia on, että poliitikot haluavat nuodattaa kaikkia niitä lakeja, jotka velvoittavat Suomea jakamaan rahaa ulkomaille, mutta yksikään poliitikko ei ymmärrä niin yksinkertaista asiaa, ettei se ole EU:n lakien mukaista aktivoida vain Suomen kansalaisia, vaan jos halutaan aktivoida ihmisiä, niin silloin sen pitää koskea jokaisen EU-maan jokaista kansalaista.
Onhan se sanomattakin selvää, että poliitikot pyyhkivät tasa-arvolaeillaan perseitään, jos he jättävät kerjäläiset syrjään kaikista niistä aktivointi- ja rankaisutoimista, joilla poliitikot haluavat kyykyttää suomalaisia.
Ikään kuin poliitikoiden mielestä kerjäläisyys on alkoholismiin verrattavissa oleva sairaus, joka vaatii poliitikoita korkeintaan holhoamaan kerjäläisiä, mutta edes heidän liikkumattomuus ei ole poliitikoille mikään sellainen asia, joka vaatisi poliitikoita säätämään kerjäläisille vähintään saman verran liikuntatunteja, mitä vaaditaan suomalaisilta koululaisilta.

Vika voi tietysti olla siinä, etten ole EU-asiantuntija, joten on hyvinkin mahdollista, että EU-direktiivien mukaan kerjääminen on niin vakava sairaus, että sitä sairastavia ei saa millään tavoin aktivoida, vaan poliitikkojen ja muiden suvakkien elämän tehtävänä on varmistaa, ettei vaan yksikään ihminen parane kerjäämisestä, jotta kerjääminen ei vaan häviäisi maailmasta.

Ei kommentteja: