tiistai 27. helmikuuta 2018

Uuskolonialismin pahempi puoli tulenarka aihe

HS, 27.2. 2018: Kolonialismin parempi puoli on tulenarka aihe: siirtomaa­järjestelmää puolustanut tieteellinen artikkeli poistettiin väkivallan pelossa.

Miten kehitys olisi kulkenut, jos intiaanit olisivat harrastaneet kolonialismia ja alistaneet eurooppalaiset reservaatteihin? Imperialismissa pitäisi aina lähtökohta viedä esihistoriaan asti.
Pitäisi rehellisesti ja rohkeasti kysyä, miksi afrikkalaiset eivät ensin kehittäneet tiedettä, jotta he olisivat saaneet paremmat aseet ennen kaikkia muita. Onhan se kaikkien hokemaa, että afrikkalaisilla olisi ollut paljon enemmän historiallista aikaa ja vieläpä päivittäistä vapaata aikaa kehittää ajatteluaan ja tiedettään.

Nykyisin se on muotia hokea, miten lisääntynyt vapaa-aika sai eurooppalaiset kehittäneen filosofiaa ja tiedettä. Katsokaa mitä tahansa tieteellistä selitystä, miksi eurooppalainen kehitti tieteen, niin vastaus, että euroopalaisilla oli vapaata aikaa!
Mutta, mikä estää silloin ajattelemasta, että afrikkalaisilla oli paljon enemmän vapaa-aikaa, koska siellä ei tarvita edes rakentaa rakennuksia ja ruokakin tulee suoraan pöytään.
Sama pätee Amerikan alkuperäiskansoihin. Kerrotaan, miten ensimmäiset eurooppalaiset näkivät Amerikoiden joet täynnään kalaa, metsät täynnä riistaa ja preeriat täynnä eläimiä. Eli ei todellakaan voida väittää, että intiaanien olisi pitänyt uhrata kaiken aikansa ruuan etsimiseen. Intiaaneilla oli yllin kyllin vapaata aikaan, kuten kaikilla muillakin lämpimien seutujen ihmisillä, joten selvästi luppoaika ei selitä eurooppalaisen ihmisen kehittymistä muiden rotujen edelle.

Vapaa-aika pitää ansaita.
Näen asian niin, että eurooppalaisten piti ansaita vapaa aikansa, kun taasen kaikilla lämpien seutujen asukkailla vapaa aika oli itsestään selvyys. Afrikkalaiset eivät edes voineet ajatella, että nyt heillä on vapaata aikaa ajattelemiseen, koska sitä heillä on ollut esihistoriasta asti. Voidaan jopa puhua vapaa-aika-addiktiiveista; Jos sinun ei koskaan tarvitse käyttää tuntiakaan päivittäiseen elossapysymiseen, niin miten luulet, että sinä ikinä uskaltaisit lähteä uuvuttavalle löytöretkelle läheisen kukkulan taakse, tai jopa rakentaa vene ja lähteä rannattomalle ulapalle.

Ajatellaan vaikka suomalaista, jonka piti pelkän eloonjäämisen takia kehittää jokin lämmönlähde ja sitten sovittaa se jonkilaiseen rankennukseensa ja vasta vuosien jälkeen hän huomaa, että hyvä sotkan muna; "minullahan on vapaata aikaa, mitä minä nyt tekisin.", Hänen ei tarvitsekaan lähetä ulos pysyäkseen elossa, vaan hän tuntee aitoa saavuttamisen iloa ja alkaa pohtimaan, miten hän voisi parantaa asumustaan.
Ja kun ihminen huomaa, että hän on itse tehnyt itselleen vapaata aikaa, niin silloin ihminen on tehnyt sellaisen hyppäyksen ajattelussa, johon kukaan sellainen ei pysty, jolle vapaa aika on itsestään selvyys.

Lämpimien seutujen asukkaat eivät kaikesta vapaa-ajasta huolimatta ole kehittäneet edes rakennustaidetta, vaan he ovat jopa satojen tuhansien vuosien ajan rakentaneet vain savimajojaan. Tästä päästään siihen, että kaikilla maailman roduilla on ollut vähintään yhtä pitkä aika kehittää tiedettä sille tasolla, että sillä voitaisiin harjoittaa imperiamismia. Olisi jo lähes aktuaalista pahuutta väittää, etteikö afrikkalaisilla olisi ollut samat miljoona vuotta kehittää tiedettä kuin kaikilla muillakin roduilla.

Kun sitten yksi rotu pystyy hyödyntämään itse itselleen luomaansa vapaata aikaa ajattelemiseen, niin sekö muka on joku sellainen paha asia, jota ei olisi saanut koskaan tapahtua. Ikään kuin kolonialismia ei olisi koskaan voinut syntyä, jos afrikkalaiset tai intiaanit olisivat ensimmäisinä kehittäneet tieteen ja teknologian sille tasolle, joka teki eurooppalaisista löytöretkeilijöitä.

Jälleen kerran huomataan, miten suvaitsevaiset pitävät kehitysmaalaisia täysin avuttomina, jotka eivät missään asiassa pysty samanlaisiin tekoihin kuin mitä kolonialismin sanotaan tehneen heille.

Kaikkina aikoina kaikki kansat ovat harrastaneet kolonialismia. Näinä päivinä on huomattu, miten islaminuskoiset haluaisivat palauttaa länsimaisen ihmisen takaisin kivikauteen. Ei ole milloinkaan kuultu, että islamilaiset valtiot haluaisivat kehittää eurooppalaisia luonnontieteissä, musiikissa, humanismissa tai kirjallisuudessa. Eurooppalaiset ovat kolonialismin nimissä rakentaneet kouluja siirtomaihin ja pyrkineet antamaan heille muutakin opetusta kuin uskontoa.
Mutta mitä tekevätkään nämä suvaitsevaisten rakastamat iki-ihanat muslimit:
He haluavat, että eurooppalaiset rakentavat heille ainoastaan moskeijoita, Ei puhettakaan, että länsimaihin rynnistävät käyttäisivät varojaan ja energiaansa kehittääkseen länsimaalaisia tieteissä ja filosofiassa, vaan he vaativat suvaitsevaisten huutojen säestyksellä lopettamaan länsimaista kaiken vapaan ajattelun ja alkavan hokemaan juuri niitä uskomuksia, joiden tähden he eivät koskaan pystyneet nousemaan siihen asemaan, että he olisivat itse omin voimin lähteneet löytöretkille.

Se on helppoa rynniä kehitysmaista länsimaihin, kun ajoneuvotekniikankin on ensin kehittänyt se rotu, jota syytetään kaikesta pahuudesta.

Suomeen tuli 1800 luvulla kolonialisteja, jota omilla varoillaan rakennuttivat Suomeen tehtaita ja kouluja. Vähintä, mitä keltä tahansa tämän päivän omasta maasta muuttajalta pitää odottaa, että tänne saapuvat rakentaisivat Suomeen moskeijoiden sijasta kouluja ja tehtaita. Se on erittäin typerää vaatia alkuperäiskansoilta vain niitä rakenteita, joisa voidaan hoilottaa omia uskomuksiaan.

OM, 27.2. 2018: Muslimimies kiitti "Mama Merkeliä" mahdollisuudestaan tienata moniavioliitoillaan Saksassa.

Suvakit vaativat suomalaisia lopettamaan impivaaralaiset uskomukset, mutta samaan he eivät pysty vaatimaan yhdeltäkään maahanmuuttajalta, koska maahanmuuttajat ovat suvakkien uusia orjaisäntiä. Samalla tavalla eurooppalaiset vaativat siirtomaiden kansalaisia luopumaan omista uskomuksistaan ja hokemaan euroopasta tuotuja oppeja, kuten luonnontieteitä.

2 kommenttia:

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Kaikissa maailmoissa sivilisaatioiden sota soditaan sen rodun kehittämille aseilla, joka ensinnä pystyi arvostamaan vapaa aikaansa, ja siten sai hänet ajattelemaan isosti.

Afrikkalaiset, intiaanit tai aasialaiset olisivat nyt eurooppalaisten asemassa, jos he olisivat kehittäneet ruutiaseet edes viisi vuotta eurooppalaisia aikaisemmin.

Miljoona vuotta täysin hukkaan heitettyä aikaa. Miljoona vuotta muut rodut rakentelivat vain savimajojaan sillä aikaan, kun euroopplaiset alkoivat arvostamaan sitä vapaa aikaa, jota heiltä jäi yhä enemmän siksi, että he halusivat tehdä rakennuksistaan aina vaan parempia.

Kiinankin on nyt helppoa kolonisoida Afrikka, koska he käyttävät siihen eurooppalaisten tiedettä ja teknologiaa.

Mutta, mitä tekee Eurooppa: Se antautui kehitysmaalaisten invaasion edessä ja hylkää kaiken sen, joka teki siitä maailman parhaimman paikan asua. Euroopan on vallannut synkkä uskomus, että ihmiset voivat kehittyä vain Euroopassa; että Afrikka ei ole kellekään hyvä paikka, koska siellä haisee paha kolonialismi.

Anonyymi kirjoitti...

Tähän voisi vielä kysyä että pitäisikö meidän kiittää tästä kaikesta niitä Temppelin rahanvaihtajia ja koronkiskojia jotka pakottivat laiskan länsimaalaisen valkoihoisen nostamaan perseen penkistä, ja alkamaan tekemään töitä mitä moninaisimmilla tavoilla, pystyäkseen maksamaan ensin korot ja sitten velkapääoman takaisin näille kaiken alkuunpanijoille (pyhille siionisteille), siinä hupsista vaan laiska järki töihin pantuna tuotti ohessa tämän kaiken millä Afriikkaa ja Ameriikkaa koloniasoitiin!

Missähän kehityksessä nyt oltaisiin jos näin ei olisi käynyt, taottaisiinko tälläkään suomen niemellä Sampoa ollenkaan, vai varasteltaisiinko me muilta ja muut meiltä sitä samaa Sampoa, mikä nyt sattui tyhjästä ilmaantumaan Pohjan perille ;)

Ja samoin vois kysyä että missäs sitä kukainenkin tänäpäivänä Hiihtelis jos ei Jeesus olis koskaan syntynytkään, eikä Kristillistä uskoa olis koskaan tähän maailmaan tuotu, eikä sitä olis voitu soveltaa täällä Länsimaissa niinkuin tähän asti on tehty?