maanantai 5. helmikuuta 2018

Latina on enkelien kieli

Arabia ja latina on maailman ainoat jumalalliset kielet, jonka lauseita voivat hokea vain oikeauskoiset.

Jos vain minun äidinkieli olisi latina, niin silloin minäkin olisin eliitin mielestä sivistynyt, kun laskettelisin latinankielisiä sananlaskuja! Mutta, jos vain töksäytän sananlaskun suomenkielellä, niin eliitti pitää minua ihan junttina ja täysin epäuskottavana, joka kelpaa ainoastaan vaalikarjaksi, jos pitää turpansa kiinni.

Minäkin haluaisin silloin tällöin laittaa tekstieni sekaan latinaa, jotta juttuni kuulostaisivat uskottavilta eliitin korviin, mutta junttiudesta on aivan liian pitkä matka elitismiin, kun pitäisi alkaa eliittinistiksi, jonka perinnäistapaan kuuluisi päivittäin hokea ainakin kymmenen latinankielistä lorua, jotta voisi säilyttää uskottavuutensa sivistyneistön harvalukuisassa joukossa.
Viisi kertaa kumartelua  Mekkaan päin on sama asia kuin hokea viisi kertaa jotain latinan kielistä "sivistyssanaa". Ihminen tunnetaan hartaaksi uskovaiseksi, kun hän hokee koraania alkuperäiskielellä, ja samoin ihminen tunnustetaan eliittiin kuuluvaksi, kun hän osaa ulkomuistista muutaman värssyn latinaa.
Älkää enää kysykö, miksi kristittyjenkin keskuudessa tosiuskovaiseksi kutsutaan heitä, joilla on hyllyssään King Jamesin versio bibliasta.

Saisin varmaan helpolla juttujani ja ajatuksiani vaikka Helsingin Sanomien sivuille, mutta olen niin huono tuossa latinassa, eikä latinankieliset hokemat jää päähän edes suomennettuina.

Juntti-Suomeksi sanottuna elitismi on uskonto uskontojen joukoissa:
Kuten muslimeille arabia on ainoa kieli, jolla voidaan todistaa oikeauskoisuus hokemalla koraanin lauseita arabian kielelle, niin samoin elitismi vaatii, että eliittiin voidaan lukea vain sellainen, joka osaa ainakin kymmenen hokemaa latinan kielellä, eikä hokeman logiikalla ole mitään väliä, kunhan se vain sointuu eliittinistin äidinkieleen ilmaisuihin sopivissa lauseyhteyksissä.

Kuten kunnon muslimi pitää allahilaisina (jumalaisina ?) vain niitä, jotka hokevat Koraanin lauseita arabiaksi, niin samoin eliitti kumartaa niitä, jotka osaavat lausua ulkoa sananlaskuja latinaksi.

Valta-, eli valheMediasta luin monta kertaa, miten ISIS:n porukat säästivät niiden hengen, jotka osasivat lausua koraanin lauseita arabiaksi.

Olen varmasti eliitin ja muiden oppineiden mielestä täysin pihalla, kun väitän, että samoin eliitin ylipapit (asiantuntijat, filosofit, poliitikot, lääkärit, diplomaatit jms) vaativat ihmiseltä latinan kielisiä hokemuksia, jotta he voisivat säästää ihmisen aktivointimallilta ja eliitin kyykyttämispoliitiikalta.

Ainoan poikkeuksen muodostavat maahanmuuttajat, joilta eliitti ei vaadi minkäänlaista aktivoitumista, vaan eliitti jopa ruokkii ja makuuttaa maahanmuuttajia, vaikka eliitin itsensä kirjoittama laki sanoo, että Suomeen saa tulla toisesta EU-maasta oleskelemaan korkeintaan kolmeksi kuukaudeksi:
YLE, 4.2. 2018: Liioiteltu suvaitsevaisuus on rasismia, sanoo irakilais-suomalainen mediataiteilija Adel Abidin.

Toki annan tälläkin kertaa kaikille oikeauskovaisille tilaa vastineeseen, mutta lupaan ja vannon kautta kiven kannon, että olette sitten miten eliittiläisiä, allahilaisia tai jumalisia tahansa hokemuksissanne, niin teitä vastassa on pelkkä juntti, jonka junttius on geneettinen ominaispiirre, joten hän on täysin syytön siihen, mitä muut hänestä ajattelevat, koska kukaan ihminen ei voi vääntää kenenkään toisen ihmisen aivoja loukkausmoodiin, vaan se on ihminen itse, joka haluaa loukata itseään.


Elitismin ja uskonnon yhtäläisyydet eivät yllä ainoastaan pyhään kieleen, vaan elitismi toimii tismalleen samoi kuin äärisuskovaisuus. Kuten uskovaiset vihaavat kaikkea, joka on vastoin heidän uskomuksiaan niin samoin eliitti vihaa sitä, mikä ei ei sovi eliitin pirtaan.
Tällä ajalla eliitin vihan kohteena ovat paljas iho, miehet ja patrionismi, joka on yksi yhteen sen kanssa, että myös uskonnot vihaavat toista sukupuolta ja nationalismia, koska mikään oppi ei saa elää rinnan ainoan oikean opin kanssa.
IS, 5.2. 2018: ”Eikö museota yhtään hävetä?” – Akseli Gallen-Kallelan Aino-taru joutui Me Too -kampanjan hampaisiin – tiukka vastaus julki.
IS, 1.2. 2018: Kohu räjähti: Alastomia naisia esittävä maalaus poistettiin museosta #MeToo-kampanjan takia – onko tämä 1800-luvun teos loukkaava?

Eliitillä on yhtä paljon suhteellisuudentajua kuin muilla uskovaisilla tai feministeillä yhteensä:
IL, 6.2. 2018: Historiallisissa taideteoksissakin nähdään seksuaalista häirintää - Museonjohtaja: Akseli Gallen-Kallelan ”törkeä ahdistelija” saa pysyä Ateneumin seinällä.
Kauppalehti, 4.2. 2018: Kaikkien aikojen tilipäivä? - "Kaikki viittaa siihen, että pörssiyhtiöt maksavat nyt ennätysosingot".

1 kommentti:

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Jos joku haluaa väittää, ettei islamistit, ateistit ja feministit lue itseään eliittiin, niin siinähän sitten väittää. Tyhmyyttä ei ole montaa sorttia, kuten ei älykään. Jos ette älyä, niin olette tyhmiä, tai jos olette tyhmiä, niin ette älyä.