torstai 14. helmikuuta 2019

Euroopan Unioni-Pahan valtakunta

Kansallisvaltioita ei saa tuhota rahan alttarille.
Kansalainen, 25.11. 2018: Angela Merkel: Kansallisvaltioiden tulee valmistautua luopumaan itsemääräämisoikeudestaan.
Ilta-Sanomat, 13.2. 2019: Hallituksessa syntyi lihava riita Suomen EVM-vastuista – Suomen päätösvaltaa EVM:ssa ollaan kaventamassa.

Kansallisvaltioita ei saa hävittää niin kauan, kun poliitikot kuuluvat rikkaisiin.
Minkään kansallisvaltion ei tule liittyä sellaisiin liittoihin, joita hallitsee rahaeliitti, joka vaatii itselleen poliisin suojelua ja autosaattueita, joiden tieltä poliisi joutuu auraamaan tavallisen kansan.
Rikkaisiin kuuluvat poliitikot eivät pysty (vaikka juhlapuheissaan haluaisivatkin) pitämään oman kansansa puolta,  koska rikas joutuu palvelemaan vain yhtä päämäärää, rikkaiden rikastumista.
Mutta rikkaiden jatkuva rikastuminen ei ole kansalaisten tahdon mukaista talouden toimintaa.

Tällaista jälkeä EU ja sen suomalaiset häntäheikit ovat saaneet Suomessa aikaan:
Keskisuomalainen, 12.2. 2019: Attendo, Esperi ja Mehiläinen kokoomuksen vallan takana.
Talouselämä, 13.2. 2019: Vanhuksilta puuttuu jo miljardi euroa, toinen miljardi vaarassa – "Leikkausten toteuttaminen olisi täysi katastrofi".
Uusi Suomi, 4.2. 2019: ”Tämä maa on moraalisessa konkurssissa” – Jari Sarasvuo sauhusi Ylellä: Miten heitteillejättö on mahdollista hoivakodissa?


Valtaeliitti elää omaa elämäänsä.
Mitä suurempi liittovaltio sitä enemmän sen keskusvallan oma ideologia eroaa sen vallan perustuslakiin kirjatusta ideologiasta. Euroopan Unionin komissio on yhtä kaukana tavallisen kansalaisen arjesta mitä oli Neuvostoliiton keskuskomitea. Jostain syystä keskusvalta haluaa hajottaa jokaisen monopoliasemaan kehittyneen yrityksen, mutta rikkaiden hallitsema keskusvalta ei koskaan halua vähentää omaa monopolisemaansa, paitsi silloin, kun valtion virallistamat asiantuntijat vaativat, että valtion tulee yksityistää kansalaisten verovaroilla rakennettua infraa, jotta valtio ei näyttäisi yksitykseltä, -- joka on täyttä pötypuhetta, sillä yrityksen tärkein tehtävä on tuottaa voittoa omistajilleen, mutta rikkaat eivät koskaan voi sallia sitä, että valtio tuottaisi voittoa kansalaisilleen, omistajilleen. Joka hetki rikkaat pohtivat, miten kusettaa kansalaisia lisää.

Euroopan Unionin hallitusmuoto on samanlainen vitsi, mitä oli Neuvostoliiton hallitusmuoto. Rikkaiden johtamat keskusvallat kaikissa liittovaltioissa pyrkivät ainoastaan lisäämään omia etuoikeuksiaan ja palvelemaan lainsäädännällä rikkaita. Samoin liittovaltion vasallivaltiot -kuten Suomi- toimivat pelkästään sen päämäärän hyväksi, että rahavirrat köyhiltä rikkaille vain voimistuisivat.


Focus.DE, 13.2. 2019: US-Investor Soros vergleicht EU mit Untergang der Sowjetunion und warnt vor Albtraum.
George Soros antaa selvästi ymmärtää, että hän ei olisi halunnut Neuvostoliiton romahtavan. Nyt hän on erittäin huolestunut, jos myös EU jakaantuisi kansallisvaltioiksi. On se vaan niin väärin, että Soroksen kotimaa Unkari joutuisi lyhyen ajalla sisällä jo kolmannen kerran etsimään uuden liittovaltion, jonka mustaan syliin se voisi uppoutua. Unkari oli piikki Neuvostoliiton lihassa, ja niin se näkyy olevan edelleen piikkinä tässä uudessakin EU-lihassa.
Itse en pidä sitä pahana, että Neuvostoliitto hajoaisi, mutta minä en kuulukaan siihen yhteen prosenttiin ihmiskunnasta, joka omistaa vähintään puolet kaikesta varallisuudesta. Samoin minua ei haittaisi yhtään, vaikka myös EU hajoaisi, koska nykymaailmassa kaikki valtioliittymät ovat rikkaiden rahantekokoneita, jotka tuhoavat ihmiskuntaa yhä kiihtyvällä vauhdilla. Mitään pahaa Suomellekaan ei tapahtuisi, jos EU hajoaisi.
Tai jos esimerkiksi Viron itsenäistymistä Neuvostoliitosta pidetään pahana, niin on selvää, että se olisi paha asia ainoastaan rahaeliitille, joka hallitsisi Neuvostoliittoakin.

Ei voi olla epäillystäkään siitä, että liittovaltioita ei voi johtaa demokraattisesti, koska valtaan nousevat aina kaikkein ahneimmat, jotka joutuvat keksimään yhä pahempia tapoja, joilla kansalaiset saadaan elättämään rikkaita. Rikkaat tarvitsevat maailmaan määrättömästi lisää halpatyövoimaa, koska muutoin rikkaiden korttitalot sortuisivat. Kaikkein surkeinta on se, että rikkaiden virallistamat talousasiantuntijat eivät koskaan voi ajatella maailmaa ilman rikkaita; että rahatalous ja siihen sisäänrakennettu eriarvoisuus on voimassa maailman tappiin saakka. Rahataloudelle ei voi ajatella vaihtoehtoja, ainakaan rikkaat eivät voi koskaan ajatella vaihehtoisia talousmalleja.
Poistamalla rikkaat poistetaan samalla köyhyyskin.

B, 30.1. 2019: Kansallinen Suomi OY on suomalaisten yritys.
B, 5.2. 2019: Poliitikot ovat tappaneet moraalin


Hyvin pian rikkaat poliitikot muuttavat Suomen tällaiseksi:
MTV, 13.2. 2019: Onko tämä edessä myös Suomessa? Käynti ensiavussa 8 000 euroa ja synnytys sairaalassa 70 000 euroa.
Kansanuutiset, 14.2. 2019: Finnwatch: Sipilä jätti kolmesti käyttämättä mahdollisuuden hillitä yritysten vastuutonta voitontavoittelua.

3 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Eivät ne ole syyllisiä lasten tarhojen, terveydenhuollon ja vanhusten palvelujen huonouteen, jotka pyörittävät niitä. Vaan he ovat syyllisiä, jotka laittoivat ulkomaiset pillipiiparit pyörittämään suomalaisia sängyssä ja sängystä lattialle.

Brainleak kirjoitti...

Demokratian toteuttaminen on perinjuuri tylsää hommaa:
Eliittiä ei koskaan kiinnosta toteuttaa perustuslakia. Euroopan Unionilta kesti yllättävän kauan löytää sellainen ideologia, jolla he voivat pröystäillä ja alistaa kansoja.
Suvaitseva monikulttuurisuus. Ja tuon keksinnön jälkeen Suomenkin tilanne on mennyt vain alaspäin.

Onneksi meillä ovat pari kolme entistä Neuvostoliiton maata, jotka eivät silloinkaan kestäneet eliitin ideologiaa. On erittäin hauskaa ajatella, miten nyttenkin tarvitaan EU-eliitin ulkopuolinen taho ihailemaan niitä maita, jotka kapinoivat keskusvaltaa vastaan.

Kuten kommunistit eivät sietäneet Unkarin kansannousua, niin aivan samoin EU-eliitti ei siedä sitä samaa.

Brainleak kirjoitti...

Neuvostoliiton keskuskomitean johtaja halusi Tsekkoslovakien miehityksellä antaa muille Neuvostoliiton sosialistiselle kansoille varoittavan esimerkin siitä, mitä tapahtuu, jos on irtautumishaluja.

Euroopan Unionin keskuskomitean johtaja on myös sanonut, että Britanniasta tehdään varoittava esimerkki niille, jotka haluaisivat erota Eurooppaliitosta.
Demokratia, mitä se onkaan keskusvallan rahaeliitin oman ideologian rinnalla.
Uskomatonta, miten kansalaiset ovat niin sokeasti valmiita hyväksymään minkäalaisen sortoidean tahansa, ja jopa yrittävät kokeilla kaikkia selviytymiskeinoja, jotta heidän ei tarvitse tunnustaa tosiasioita.